| alexandra2859 a întrebat:

Buna,crestinilor dati-mi si mie macar o dovada ca dumnezeu exista doar una puteti? isus s-a uitat in sus si a spus tatal meu(sau asa ceva) voi de unde stiti ca nu a fost un extraterestru si s-a uitat in cer strigandul pe tatal lui extraterestru?

Răspuns Câştigător
| DariaAlina a răspuns:

Oricât de sinceri suntem, oricât de ignoranți…puși în fața unei întrebări de genul acesta, nu putem spune decât că nu știm. Dacă există o putere supranaturală- un Dumnezeu cu o putere supremă ce controlează prezentul. Un zeu pe care dacă îl venerezi, va schimba cursul acțiunilor...
În cele din urmă, nu contează ce religie ai, nu contează dacă nu ai, contează în schimb ceea ce faci și să fii consecvent până la capăt.

110 răspunsuri:
| alexandra2859 explică (pentru madalina1908):

Eu sunt atee nu cred si nu o sa cred niciodata in el, si te rog nu mai spune asta pentru ca nu el ma ajuta nimeni nu ma ajuta...

| silvipisicutza a răspuns (pentru alexandra2859):

Vina mea, obisnuintaoh go on

Răspuns utilizator avertizat
| EuDarii a răspuns:

Dumnezeu este un spirit. Intru-un fel exista si nu exista laughing El este pur si simplu ..Nimic este doar in sufletul nostru.E ca o influenta asupra noastra! Dovada e primul yvon despre el.Cum a aparut in vorbele noastre..Nimeni nu l+a inventat.Primul om care a zis Dumnezeu a stiut ceva..So,doar parerea mea!

| alexandra2859 explică (pentru GalinaBlanca):

Pai si crestini ce fac?

| alexandra2859 explică (pentru EuDarii):

...

| alexandra2859 explică (pentru silvipisicutza):

laughing nu-i nimic.

| Skaadred a răspuns:

Nu trebuie sa vezi ca sa crezi, ci sa crezi ca sa vezi, crede si vei vedea. Dumnezeu este ca si vantul nu il putem vedea dar putem vedea ceea ce face in jurul nostru.

| victorandrei a răspuns (pentru EmaS):

De unde stii ca David a scris cu propria mana?

| EmaS a răspuns (pentru victorandrei):

Din carti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Vorbesti de parca ai fi o taranca simpla cu 4 clase, cine ti-a bagat porcariile astea in cap?

Oamenii de stiinta au adus beneficii pe care gunoaie alea de preoti nu o sa le aduca niciodata :

- te doare un dinte? la dentist si se rezolva, pe vremuri ai fi urlat de durere si ai fi ramas fara dinti
- pe vremuri 80 % mureau la nastere si majoritataea nu treceau de 20 de ani, puteau muri dintr-o simpla raceala, acum se trateaza si boli mai complicate
- diabet -> inainte sa descopere insulina un om de stiinta pe care tu il faci satanist, diabeticii mureau pe capete, acum o gramada de oameni sunt salvati
- penicilina, anestezia, etc. -> au salvat milioane de vieti, descoperite tot de "satanistii" tai
- multe altele

Daca ceva este demonstrat stiintific, nu ai ce sa faci, e DEMONSTRAT, pe langa tampenia aia de bible care nu demonstreaza nimic.

O persoana cu un minim de inteligenta nu poate crede in ceva care nu e demonstrat stiintific.

| victorandrei a răspuns (pentru EmaS):

Si atunci de ce crezi oamenii care au scris intr-o carte si pe ceilalti nu?

| EmaS a răspuns (pentru victorandrei):

Poti sa citesti cat mai multe, dar ai dreptul de a alege ceea ce ti se pare adevarat si vrednic de crezut.

| alexandra2859 explică (pentru Skaadred):

laughing)) ce pot sa spun crestini...

| alexandra2859 explică (pentru GalinaBlanca):

Daca nu ar fi oameni de stiinta nu ai trai tu acum...

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Pfaii...rolling on the floor

| MariaAnda a răspuns (pentru alexandra2859):

Draga mea, Credea si credinta este baza religiilor... Deci scumpo, credea intr-un creator. happy

| MariaAnda a răspuns (pentru Cosmin86):

Biblia poate fi interpretata in nenumarate feluri dar putini o vor intelege in adevaratul ei inteles.winking

| Cosmin86 a răspuns (pentru MariaAnda):

" adevaratul ei inteles" = carte de povesti. Cat timp oamenii au putut crea viata in laborator, cu materiale sintetice, e clar ca nu Dumnezeu inseamna viata.

Dar unii oameni sunt prea INDOBITOCITI si indoctrinati ca sa mai vada si altceva.

| alexandra2859 explică (pentru MariaAnda):

Da dar nu in dumnezeu biblic, cum am mai zis daca credea in dumnezeu biblic atunci nu era asa destept pe cat se zice.dar albert era mai destept de cat ne putem imagina deci credea intr-un creator care probabil era vreo explozie, big bang-ul ceva de genul asta nu o "persoana".