Sa ma cac pe religiile voastre si pe mentalitatea voastra. Nu vreau sa par homo/eminescu, dar daca va iubiti si vreti sa va casatoriti, bagati-va ceva in ea de religie.
Nu este vorba de mine.
Colegule, comment-ul asta e chiar aiurea. N-ai pic de respect pentru participantii la discutii sau pentru cei care au o oarecare credinta... Eu te-as da afara de la discutii, in locul admin-ului. Sorry, dar eu asa vad lucrurile.
Si eu m-as da afara daca as fi admin, dar nu sunt. Ma rog, am apelat la astfel de limbaj, sperand ca o sa inteleaga si creierasele lor.
E impotriva regulilor. Si a bunelor maniere. Fiecare are dreptul de a crede in ceva si fiecare e liber sa aleaga ce vrea.
Ai si tu dreptate, de-aia exista spitale pentru nebuni.
Da, se poate ÎNSĂ depinde de biserica/preotul care îi cunună. Sunt preoţi mai îngăduitori care pentru o anumită sumă de bani (sau chiar gratis) trecu cu vederea aspectul ăsta. Însă legal vorbind din punct de vedere ortodox, penticostalul trebuie să tracă la ortodoxie înainte de nuntă; sau măcar să facă o promisiune înaintea lui Dumnezeu cum că pruncii rezultaţi din acea căsătorie vor fi crescuţi în credinţa ortodoxă.
Cam asta.
Doamne ajută,
C0onform unei hotărâri a Sfântului Sinod al Biserici Ortodoxe Române, căsătoriile mixte se oficiază pe baza unui pogorământ (DISPENSĂ CHIRIARHALĂ) altfel trebuie să se convertească
Noapte binecuvântată.