Din moment ce "existenta" Lui cat si credinta in El se petrec doar in plan imaginar, nu fac nici eu altceva decat sa-mi folosesc imaginatia, si cum imaginatia bate realitatea, nimeni nu poate fi acuzat ca isi imagineaza ceva absurd, mai ales ca teoria prin care Dumnezeu este considerat Creatorul Universului este o pura fabulatie ridiciloa in opozitie cu evidenta dovedita de Stiinta, care a dovedit indubitabil ca Universul a aparut la Big Bang!
Pai eu intai as balbai si as fi foarte fericita sa-L intalnesc. Dupa ce ma calmez un pic Il intreb: "Daca stiai ca o se devenim rai si lacom(in alte cuvinte necredinciosi si atei) de ce ne-Ai mai creat?" Si dupa ia-si multumi ca m-a facut crestina.
Dumnezeu exista este pretutindeni! acum te poate vedea daca vrei sa stii! treaba ta daca nu crezi dar sa stii ca sta nu te ajuta! cine a creat lumea? Dumnezeu! Si Dumnezeu decide ce se intampla cu viata ta! Intreaba pe net intrebari din astea si ii zici profesorului raspunsul! Daca te intreaba de ce ai ales raspunsul asta? Ce ii spui? Ca am cautat pe net si asa au spus fanii TPU? Doamne fereste!