Este bine sa te rogi intotdeauna lui Dumnezeu.Si cand iti este bine si cand iti merge rau. Unii se folosesc de Dumnezeu ca de o pelerina de ploaie.Se roaga doar la vreme de necaz.Dar noi, trebuie sa Ii multumim si pentru bine si pentru rau.
Big bang cade din start pentru ca pleaca de la premisa existentei a ceva! Ori acea energie, materie de la inceput nu poate fi explicata de unde e si cum s.a generat! Iar la partea cu evolutia, faptul ca poti combina anumite specii de plante si animale nu dovedeste ca acelea au evoluat din nimic! E ca si cum as impreuna un cal cu un magar si ar iesi un catar si as trage concluzia ca atat calul si magarul au aparut din nimic! Stupida concluzie! Atata timp cat stiinta nu a fost in stare sa creeze macar un organism viu, in laborator, din material preexistent si in conditii optime (pe care nu le pot dovedi ca au fost intr.adevar asa) nu demonstreaza nimic! Articole in defavoarea evolutiei de pe net pot sa iti dau si eu! Sa ai timp sa vizionezi si sa citesti!
Noi traim intr-o lume tridimensionala limitata de spatiu si timp! Zeul meu e intrinsec, traieste prin sine insusi fara ca cineva sa-l cauzeze, in alta dimensiune nelimitata de spatiu si timp! Cauza se potriveste doar lucrurilor create, sau care au aparut la un moment dat in lumea noastra... spatiu -timp!
Nu trebuie sa te simti vinovata atata timp cat Dumnezeu te-a ajutat si tu trebuie sa te revansezi prin ascultarea poruncilor ..prin rugaciuni si toate cele sfinte ..nu trebuie nici maicuta sa te faci dar mereu e bine sa te rogi la Dumnezeu pentru fiecare zi pe care ti-a daruit-o si buna si rea si Dumnezeu te va ajuta incontinuare! Deci nu te simti vinovata atata timp cat il asculti pe Dumnezeu
Ai nevoie de dovezi care sa explice originea vietii si a universului sau a universurilor! Pana nu ai dovezile, nu ai drept dpdv logic sa negi, chiar negarea trebuie dovedita! Pana nu au fost descoperite undele nu inseamna ca nu au existat...ele au existat tot mereu doar ca nu puteau fi dovedite! Nu tot ce nu cunosc nu exista! Daca o sa ma intalnesc cu El si o sa ii zic "imi pare rau eu nu am crezut in existenta Ta, deci nu existi" O sa fie asta o scuza palpabila? ...doar daca n-o sa te intalnesti ferice de tine!
anonim_4396 întreabă: