| BornToDie67 a întrebat:

De cateva zile ma rog tot mai intens pentru ceva. Cand ies afara tot spun in gand sa mi se arate semne ca sa stiu daca imi este ascultata rugaciunea. Chiar vad semne de tot felul in fiecare zi pentru lucrul la care ma rog. Sunt foarte uimita si linistita cand vad asta. Sa fie oare chiar asa sau e doar in mintea mea?

20 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Azi Dumnezeu răspunde la rugăciunile care au legătură cu voința sa. Depinde pentru ce te-ai rugat. 1Ioan5:14

| RAY a răspuns:

Rogate sa vezi copii din africa care numai mor de foame, rogate sa dispare cancerul si alte boli, astea sunt miracole nu aiureli gen maine sa fie soare, cred ca tu o imaginatie buna de crezi ca totul e dupa voia ta

| minrest a răspuns:

Draga Born, eu nu stiu pentru ce te rogi, cui, ce ai primit si ce iei drept semne, ca sa imi pot face o parere, dar ce stiu ti-am scris in mesaj.

| xerxes1 a răspuns:

Totul este in minte ta.
Dar, cu cat ai gandurile mai stabile si mai clare cu atat faci ca lucrurile sa se intample mai rapid.
Lasa-l in pace pe dumnezeul biblic ca este doar pierdere de timp.
Cauta despre legea atractiei.

| Deaad a răspuns:

Uitati aici exemplu de fanatism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorintele nu se indeplinesc prin rugaciuni la fantome. Este un fapt psihologic ca atragi asupra ta ce gandesti, sau, in acest caz, poti avea ceea ce iti doresti prin simplul fapt ca ti-l doresti foarte tare. Depinde doar de tine si de puterea mintii tale. Mintea umana este mai complexa decat crezi.
https://m.youtube.com/watch?v=tEUqCTxE3gk

Apropo, te sfatuiesc sa nu mai pui pe seama religiei tot ce ti se intampla bun in viata ca asa devii tot mai indoctrinata pe zi ce trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ai tulburare obsesiv-compulsiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii din totdeauna au interpretat ce au vazut. n Grecia antică, cei ce îndrăzneau să spună că eclipsa se produce prin interpunerea Lunii sau a Pământului erau arşi de vii. Se credea că eclipsa se datora puterii unor formule magice. Aztecii posteau de frică în timpul eclipsei, femeile se flagelau, iar fetele îşi luau sânge din braţ. În India, se spunea că, la eclipsă, un demon îşi întinde ghearele negre peste aştri, vrând să-i smulgă. Chinezii credeau, pe vremuri, că eclipsele sunt pricinuite de un geniu al răului, care acoperă Soarele cu mâna dreaptă şi Luna cu mâna stângă. Şi francezii credeau că eclipsele sunt semne prevestitoare de rău. etc.

Eu sunt adeptul ca totul se intampla accidental. Dar tu esti liber sa crezi ce vrei.

| RoxanaY a răspuns:

Ignora-l pe hnjugvnkl. Ce vrea sa spuna el este ca nu exista Dumnezeu, insa nu este asa. El nu prea este credincios dupa cate vad eu. Nu il judec, dar el crede ca cel mai bine este sa nu crezi in Dumnezeu. Si pe timpul in care Isus traia s-au indoit multe persoane ca este real ca Isus este Mesia, dar a fost. Pe zi ce trece lumea devine tot mai necredincioasa exact cum spune Biblia. Un singur lucru care mi-a placut la el a fost:,, Mintea umana este mai complexa decat crezi."-Este adevarat, dar cine a facut-o atat de compexa? Cum este posibil asa ceva? Nu a fost cineva in spatele ei adica Dumnezeu?

Intr-o alta ordine de idei in mintea ta nu este ceea ce ti se intampla. Dumnezeu iti asculta rugile. Trebuie sa ai multa credinciosie si sa crezi ca ti s-a implinit deja si ti se va indeplini:,, De aceea vă spun că orice lucru veţi cere, când vă rugaţi, să credeţi că l-aţi şi primit, şi-l veţi avea. Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre. Dar, dacă nu iertaţi, nici Tatăl vostru care este în ceruri nu vă va ierta greşelile voastre." Ai rabdare si asteapta, crezi ca ti s-a indeplinit si ti se va indeplini. Cu rabdare, post si rugaciune ti se va indeplini tot ce doresti. Ti se vor intampla cand te astepti mai putin. Ex: Eu am cerut ceva, dar nu s-a intamplat insa am avut rabdare, am postit, m-am rugat si dupa trei saptamani s-a intamplat fix in momentul in care ma asteptam mai putin.

Sper ca te-am ajutat! Funda?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RoxanaY):

In mintea ta exista doar crestinism? Tu crezi ca nu exista alte divinitati in afara de Yehova dar zi ce dovada ai ca exista Yehova si nu exista Buddha al budistilor sau Shiva al indusilor? Tu cand te uiti la lumea in care traiesti il vezi pe undeva pe Yehova? Il vezi ca misca un deget pentru omenire?
Biblia contine de fapt niste planuri scornite de evreii care au lucrat de atunci sa le indeplineasca. In biblie este intalnita sclavia, ei bine asa a fost si-n evul mediu si intr-o oarecare masura in prezent.

„Va veni vremea cînd cei mici şi cei mari, cei bogaţi, ca şi cei săraci, cei liberi şi sclavii vor purta un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă dacă nu are acest semn, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Cine are minte, să vadă că numărul este 666″.
Mai sus biblia vorbeste in mod alegoric despre implantul cu cipuri in oameni si ca doar prin el oamenii pot cumpara sau vinde. Asta se incearca de ceva ani incepand cu America. Aceste cipuri vor fi folosite pentru monitorizarea totala a oamenilor (sentimente, ganduri, actiuni etc.) si localizarea lor geografica in timp real prin intermediul GPS-ului incorporat in cip. Odata cu asta, se va indeplini o alta afirmatie biblica cum ca o forta superioara (in cazul bibliei, Yehova, in cazul realitatii, evreii) stie la propriu absolut tot despre toti. Chestia cu interceptarea apelurilor si monitorizarea telefonului mobil este deja veche.
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=1496

Faza cu biblia care afirma ca oamenii devin tot mai "necredinciosi" este tot un fenomen pus la cale de evrei care s-au folosit de "stiinta" si mass-medie sa avanseze o teorie cum ca omul se trage din maimuta si nu are niciun creator si toate religiile sunt false. Astfel apar "ateii", deci oamenii "necredinciosi" care dupa ce au fost crestini si realizeaza ce aberatie de religie urmau s-au convins ca toate religiile sunt precum crestinismul, false.
Si "apocalipsa" cu care ne ameninta biblia s-ar putea sa reprezinte un razboi nuclar care va rade toata planeta, desi eu unul nu cred si sper ca nu se va intampla si ca nu le vor iesi aceasta "profetie".

"Mintea umana este mai complexa decat crezi."-Este adevarat, dar cine a facut-o atat de compexa?"
Oricine ar fi facut-o, te asigur ca n-a fost dumnezeul tau aparut acum 2000 de ani. Eu nu zic ca nu exista "un Dumnezeu", ci ca nu exista Yehova, incearca sa faci diferenta. Mintea ta nu poate concepe ce ciuma de religie urmezi.

| Deaad a răspuns (pentru anonim_4396):

Fratioare,tu te-ai uitat la poza ei?
E doar un copil mic.
Nu cred ca merita sa te cheltui de energie pe raspunsuri de astea complexe pentru un copil ca ea.

| RoxanaY a răspuns (pentru anonim_4396):

In primul rand nu urmez o religie, ci urmez Biblia. Niciodata nu ma vei convinge sa nu mai cred in Dumnezeu, Isus si in ceea ce spune Biblia(poate nici nu vrei asta).

| RoxanaY a răspuns (pentru Deaad):

Lasa-l! Ma bucur ca sa chinuit atat pentru mine, dar nu prea m-a ajutat raspunsul lui, dar nici pe el raspunsul meu happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Deaad):

Sincer nu m-am uitat deloc la poza ei laughing
Credeam ca-i doar indoctrinata, nu si mica, nu prea dam de pustani la categoria asta. Trist este ca n-a priceput nimic din ce i-am zis.

| Deaad a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nici nu are cum.Are vreo 12-13 ani.
Gandeste ce ii spun parintii, iar parintii gandesc ce le-au spus parintii lor.
Daca decide sa vada prin minciunile bibliei cand va creste, treaba ei.
Daca nu, e tot treaba ei.

| ShutUp01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare crede in ce vrea.Nu te-ai gandit vreodata ca e posibil sa gresesti? Tu ce dovada ai ca Dumnezeu nu exista? Niciuna, nu? Atunci cu ce drept spui ca e o indocrinata sau doar un copil de 12-13 ani? Gandeste inainte sa judeci, si parerea ta poate fi la fel de gresita.
Fiecare religie il prezinta pe Dumnezeu sub o alta forma, cu o alta poveste.Dar toate tin sa demonstreze faptul ca exista o forta divina care reprezinta binele absolut. Daca cred in Dumnezeu e ca si cum as crede in orice alta religie, ideea e sa crezi.Doar povestea fiecarui zeu difera.
Din nou, fiecare cu parerea lui.Dar cand mai vezi un raspuns in care un credincios pomeneste de Dumnezeu nu te mai lua de el cu aberatii de genu "Nu exista."
Deoarece cum nici ei n-au dovezi, nici tu nu ai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ShutUp01):

Gresesti. "Dumnezeu" nu este acelasi in toate religiile. Cele 3 religii avraamaice au o divinitate proprie care nu are absolut nicio legatura cu zeitatile antice. Eu cand neg existenta lui "dumnezeu", de fapt neg existenta lui Yehova, divinitatea voastra inventata de evrei, si nu existenta unui "Creator".

| ShutUp01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e fix parerea ta.Nu mi-o impune si mie.Eu cred ca am dreptate Tu crezi ce vrei. tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru ShutUp01):

Nu este nici pe departe părerea mea, asta o știu și prietenii tăi creștini. Tu ești precum cineva care mi-a zis că religia creștină a apărut când a creat Yehova planeta laughing

| civarele a răspuns:

In 1 Regi8; 49 este scris " ..asculta din ceruri, din locul stabil in care locuesti, rugaciunea lor si rugamintea lor pentru favoare si fa-le dreptate" de aici intelegem ca totusi Dumnezeu exista in ceruri si el asculta rugaciunile.
in Proverbele15:8 este scris"Iehova(Dumnezeu) detesta jertfa celor rai, dar isi gaseste placerea in rugaciunea celor drepti.prin cei drepti se inteleg persoanele care fac vointa lui Dumnezeu sau care cel putin isi dauinteresul pentru aceasta lasinduse indrumate de constiinta lor.
in Proverbele 15:29 este scris Iehova Dumneze este departe de cei rai, dar aude rugaciunea celor drepti.
la Marcu 12:40 este scris "...si fac rugaciuni lungi de ochii lumii.Acestea vor primi o condamnare mai aspra" de aici intelegem ca Dumneze nu iubeste sa ne laudam cu rugaciunile noastre de fata lumii, aceasta este o chestiune personala si relatia noastra cu Dumnezeu nu relatia noastra de rugaciune cu lumea.la Faptele 10:4 este scris "...u\rugaciunile urca inaitea lui Dumnezeu''.
la Filipeni 4:6 este scris"Nu va ingrijorati de nimic, ci in orice lucru, prin rugaciuni si implorari, impreuna cu multumiri, faceti-i cunoscute lui Dumnezeu cererile voastre"