| NoNameJunior a întrebat:

de ce ateii cred ca noi, credinciosii suntem niste prosti si isi bat joc de noi? dau funda.

Răspuns Câştigător
| dorykutza a răspuns:

Pt.ca ei au un alt punct de vedere fata de credinta noastra in Dumnezeu! fundita?

32 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune

-Dedicatie pentru ramona30. Sunt pusti care au citit Capitan la 15 ani si ce au zis ei in mintea lor,,,, ramona30 este profa de istorie la 13 ani rolling on the floor dar istoria lipita de ea ca apa de gisca.Alt specimen Lolozila doctor in evolutionism la 12 ani si popa la Antipa rolling on the floor mai avem pe Paulla asta la 15 ani este maritata si cu 2 copii si la recensamint a trecut toata familia atee rolling on the floor ea este nora bulibasii din Buzau rolling on the floor.

Ateismul, asta mi se pare mie terifiant, refuzul de a vedea realitatea, dorinta puternica de a sluji neconditionat evolutionismului de care au auzit de la altii si a carui existenta nu poate fi sustinuta in mod logic, si, care mai apoi devine o fabulatie a mintii umane cu verigile lor lipsa. Sadic mi se pare sa te sinucinzi traind in acelasi timp ca ateu, sadic mi se pare ca evolutia ta sa sustina ca darwin in care crezi este om de stiinta si care ti-a dat libertate dar paradoxal, sa fii inlantuit in dogme evolutioniste de tot felul. De-a dreptul dezgustator, injositor, la limita minima a conditiei umane mi se pare sa ajungi sa te calci in picioare cu semenii tai, sa ajungi la spital, sa atingi, sa saruti si sa te rogi la fosilele de la Antipa si, adevarata tragediei este ca unii fac aceste lucruri in numele cunoasterii, din punctul meu de vedere toti cei care adopta un astfel de comportament sunt niste taratoare, niste inapti depasitii de ceea ce inseamna viata, conditie umana, arata disperarea si neputinta lor, dar in acelasi timp si macabrul din ei: se calca in picioare pentru a linge fosile din dragoste de Stiinta.Se duc cu ciinele in parc si il prezinta ca fiind bunicul rolling on the floor

Dedicatie de la Urzi23 pentru:
Ateii de servici care au dat prezenta mai sus rolling on the floor negrii tuci in cerul gurii

-Ateul care se respecta cind nu il duce mintea sare cu jigniri =tipul de ateu negru in cerul gurii.
-Ateul care nu are argumente da fuga la Antipa la lins fosile de primate si brontozauri =ateul habotnic si irational.
-Ateul cu scaun la cap (0. 0001%) vor sa invete si intreaba sau citesc =ateul rational

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru Urzi23):

Eu m-am nascut crestina, voi trai crestina, si voi muri crestina. Chiar daca in sufletul meu sunt atee, si nu vreau sa am nimic de a face cu Dumnezeu. Oricat de ateu ai fi tot ai o frica de Dumnezeu!

Cand se intampla un cutremur, ai un examen, interviu foarte important, o problema foarte grava de sanatate, un membru al famieliei pateste ceva, Primul lucru care il faci din instinct te indrepti catre Dumnezeu. Oricat de mult ai nega acest lucru, este in sange, instinct.

| Urzi23 a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

Ce ai soro cu mine?

| AmelyRain a răspuns (pentru Urzi23):

Cred ca esti singurul crestin care raspunde cu atat sarcasm si rautate, ar trebui sa spui doar " Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac" si in rest sa taci dracu' din gura ( tastatura ).

| Urzi23 a răspuns (pentru AmelyRain):

AmelyRain a răspuns (pentru Urzi23):

Cred ca esti singurul crestin care raspunde cu atat sarcasm si rautate, ar trebui sa spui doar " Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac" si in rest sa taci dracu' din gura ( tastatura )

Urzi23 A raspuns cu intelepciune

Eu zic sa te faci copil de treaba, pune burta pe carte si nu mai face la noi ca ursul in lant.La culcare faci de 3 ori semnul Sf Cruci si zici Tatal Nostru

| AnghelB a răspuns (pentru fetitaCUPiscoturile):

He he he numai la necazuri sunteti crestini.

Dar va dati atei smecheri pe TPU.

Sa sti ca sunt deja de treaba si sunt cea mai buna din clasa, si asa cum critici tu " copii " asa as putea si eu sa zic, vezi-ti tu de treburile tale de adult ( asta daca esti adult ) ca adultii destepti nu pierd vremea intrand pe site-uri jalnice ca astea si frecand menta si facand pe desteptul/desteapta in fata unor persoane mai tinere si care probabil sunt mai putin documentate, daca vrei sa te dai destept/a intra in discutii cu persoane de varsta ta, nu te mai lua de copii de 13, 12 si 15 ani pentru ca mi se pare evident ca esti mai destept/a decat ei, adult/a fiind,

Bine Amely acum tu ai sarit la mine si eu nu trebuie sa zic nimic, uite de dragul tau o fac chiar te cred pe cuvint ca esti un copil bun si din contra ma bucur pentru parintii tai.Nu cred ca este corect sa arunci toata vina pe mine.Am si eu dreptul sa spun ca sunt nedreptatit si sa te indemn sa judeci cu dreptate? vis a vis de ce ai scris tu?
Nici nu indraznesc sa te intreb, daca te duci la Religie ca nu cumva sa te simti ofensata, stiu ca nu este cool si ride gasca.

Bine Amely acum tu ai sarit la mine si eu nu trebuie sa zic nimic, uite de dragul tau o fac chiar te cred pe cuvint ca esti un copil bun si din contra ma bucur pentru parintii tai.Nu cred ca este corect sa arunci toata vina pe mine.Am si eu dreptul sa spun ca sunt nedreptatit si sa te indemn sa judeci cu dreptate? vis a vis de ce ai scris tu?
Nici nu indraznesc sa te intreb,daca te duci la Religie ca nu cumva sa te simti ofensata,stiu ca nu este cool si ride gasca.
Pina la urma din ce scriu pe aici eu zic ca este si o parte buna unii au mai auzit de la mine de un Nichita Stanescu de un A Paunescu, altii au inteles ca noi romanii nu suntem primitivii europei, ca noi stiam de turbina pelton de 1700 de ani, numai ca o foloseam la moara cu facaie.Le mai explic ca bunicii tai acum 40 de ani faceau avioane de lupta si acum suntem la pamint. Unde gresesc eu Amely?

Pai gresesti cand iti bati joc de atei si de copii, inteleg ca si ateii isi bat joc de crestini, dar chair trebuie sa dai aceeasi replica la fiecare intrebare?
Sa sti ca ma duc la ora de religie, pentru ca eu nu am gasca si chiar daca as avea? care ar fi legatura intre gasca si religie, si oricum toti " rad " de mine din altre motive si nu incerc sa schimb asta, si apropo stiu si crezul pe derost plus alte rugaciuni.
Recunosc ca am sarit la tine, scuza-ma, dar si tu sari la altii...

Amely sincer ma bucur pentru tine ca esti un copil bun, Cind am spus gasca eu am acut in vedere ce spun cei de pe aici.Nu ma refeream obligat fortat la tine dar este un spirit al vremurilor din ziua de astazi.Si eu mai sar la altii am si niste musterii grei de cap care posteaz in bataie de joc si chestia sa ii ierte Domnul ca nu stiu ce fac nu este valabila pentru ei. Uite Amely eu am o gaselnita cu definitia ateului este mai jos.

Ateismul, asta mi se pare mie terifiant, refuzul de a vedea realitatea, dorinta puternica de a sluji neconditionat evolutionismului de care au auzit de la altii si a carui existenta nu poate fi sustinuta in mod logic, si, care mai apoi devine o fabulatie a mintii umane cu verigile lor lipsa. Sadic mi se pare sa te sinucinzi traind in acelasi timp ca ateu, sadic mi se pare ca evolutia ta sa sustina ca darwin in care crezi este om de stiinta si care ti-a dat libertate dar paradoxal, sa fii inlantuit in dogme evolutioniste de tot felul. De-a dreptul dezgustator, injositor, la limita minima a conditiei umane mi se pare sa ajungi sa te calci in picioare cu semenii tai, sa ajungi la spital, sa atingi, sa saruti si sa te rogi la fosilele de la Antipa si, adevarata tragediei este ca unii fac aceste lucruri in numele cunoasterii, din punctul meu de vedere toti cei care adopta un astfel de comportament sunt niste taratoare, niste inapti depasitii de ceea ce inseamna viata, conditie umana, arata disperarea si neputinta lor, dar in acelasi timp si macabrul din ei: se calca in picioare pentru a linge fosile din dragoste de Stiinta.Se duc cu ciinele in parc si il prezinta ca fiind bunicul rolling on the floor

Definitia nu este opera mea din contra am adaptat definitia care o dau ei crestinilor dar schimbind crestin cu ateu Ce crezi ca a rezultat tonguereacuviosii atei au sarit de fundulet in sus ia zi tu Amely pai daca definitia era buna pentru crestini si daca o modific si eu putin la atei le tuseste? Te intrebi unde dai de ea pai cauta intrebarile de toata jena ale lui saint ocea si ajungi la una cu Sf Paraschiva cred acolo vei gasi minunea ghici cine a dat raspunsul cistigator =Preacuviosul chelstone.Zi si tu Amely nu umbla dreptatea cu capul bandajat si piciorul scrintit pe aici? Daca citesti ce spune ramona30 se zbirleste parul pe tine ca pe motan, este veninoasa ca serpii de mare, am eu dreptul sa gasesc un ac si pentru blindajul ei? Mai sunt si alti musterii care ma ocarasc si sar imediat cu injurii eu apelez la "Fugi la vale melcule "sau "Fa la dreapta melcule ".Ia sa cintaresti si tu cu dreptate oare asa de p,,,, sunt crestinii sa manince carne cruda prin pesteri si fugaresc bietii iepuri cu bita, citesti bine Amely si eu ce trebuie sa le fac? Tu te porti ca un judecator nedrept

Of, acum si tu! Ce judecator nedrept sunt eu! In primul rand nu sunt atee. Din nastere sunt crestina dar ma autoproclam deista. Asa cum tu esti convins din strafunduri ca ai dreptate si ironizezi staruinta altora care striga sus si tare, la fel ca si tine, despre necredinta lor, asasi ceilalti fac acelasi lucru, cred ca este un subiect nesfarsit si nu se va putea niciodata zice: "Gata, de acum toti sunt crestini, sau atei" Nu inteleg de ce trebuie sa critici un om pentru ceea ce crede, in fond, nu este vina lui pentru ca asa ii merge mintea; depinde mult de cei care te inconjoara, depinde si ce imprejurari, de cele traite. Un om care credincios fiind, ii moare familia si isi pierde vederea, ce credinta mai poate sa aiba in Dumnezeu? Un cersetor care, ateu fiind, trece prin fata unei biserici si gaseste 100 de lei pe jos, cum poate sa mai fie ateu in continuare? Depinde si de educatie si de felul de a privi lucrurile. Unii sunt credinciosi doar pentru ca sunt indiferenti, pentru ca probabil le e prea lene sa se gandeasca la faptul ca poate ar fi si altfel ( cunosc persoane de genul ). Dar intr-adevar, unii studiaza si cauta cat mai multe dovezi pentru credinta lor. Si pana la urma exista absurditati peste absurditati si in teoria crestina si in teoriile ateilor, este absurd sa zici ca Dumnezeu a existat acolo undeva mereu si sa pur si simplu...a existat si gata dar e absurd si sa zici ca Universul s-a creat singur printr-o explozie. E greu de crezut ca Dumnezeu a luat pamant si l-a facut pe Adam ( sa fim seriosi, chiar e.) dar si ca brusc au aparut animale si apoi oameni. Eu tind spre neincredere din cauza ca mi se pare o dovada de egoism din partea lui Dumnezeu sa accepte atatea jertfe, cruciade, sa pedepseasca asa cu una cu doua si mai multe lucruri mi se par ciudate. Sunt de acord cu existenta lui dar cum spune teoria Iluminista, nu cred ca ar interveni in viata noastra odata ce ne-a creeat.

Aha deci tu cind vei avea copii ii lasi de capul lor sa faca ce ii taie mintea.o sa ii tii prin scoli pina la adinci batrineti, poate te duci si in locul lor la scoala. Oare copii tai au niscaiva obligatii fata de tine sau numai drepturi sau sunt de capul lor.Pai daca tu ai pretentia ei sa faca ce le spui tu si daca tu ai grija lor atunci ce nu pricep eu vis a vis de Dumnezeu cu creatia lui.Tu ii inveti pe copii tai sa fure? sa faca rele? deci ce o sa ii inveti tu =sa deosebeasc binele de rau prin prisma experientei tale Pai asa si Bunul Dumnezeu a lasat Dumnezeiestile Scripturi a lasat omului minte sa se foloseasca de ea a zis sa cerceteze ce vrea Ba din contra omul este dupa chipul si asmanarea Domnului.Ce il retine pe om sa fie om nu mai rau ca animalele? Ii dai cu cruciadele ca astia mici de pe forum dar acolo aia se duceu ca niste golani si coate goale sa jefuiasca mai aterizau si prin Cinstantinopol si sterpeleau si omorau in numele cui? si acolo era tot Biserica Ortodoxa. Cintareste cu dreptate dar sfintii atei cit bine au facut de pe la 1789 pina in zilele de astazi? Oare iluminatii americani au ratacit drumul prin irak si nu se mai dau plecati vezi Doamne chestia cu bombele chimice si sa ii civilizeze pe musulmani asta este pentru copii ca eu ma duc cu gindul la petrolul irakian care este de 10 ori mai ieftin sa il extragi si este acum aproape gratis ca le dau la irakieni imprimante sh si sfaturi ca irakul e praf dar a fost civilizat.

O dau si eu cu cruciadele ca astia mici, frate...se bat pentru Dumnezeu, ca sa isi sustina Dumnezeul de parca nu tot unul singur ar fi, si acelasi, se lupta pentru niste mici diferente si apoi au pretenia sa zica " Ne-a ajutat Dumnezeu si am castigat!"raised eyebrows, nu te mai razbuna pe mine, ca nu e vina mea ca golanii furau si ca iluminati americani faceau ce faceau.
Cand ai pus problema cu " copilul meu" m-ai pus pe ganduri, initial eu nu as vrea sa am copii dar mi-am zis" si daca o sa am? ", ei bine nu am nici cea mai vaga idee ce voi face cu ei si ce educatie vor primi de la mine, poate pana la vremea respectiva ma mai destept putin.
Ma duc sa ma culc ca mi-e somn; noapte buna. Cred ca aceluia care a pus intrebarea ii e si lene sa citeasca discutia noastra lunga si care acum ii dau seama, e fara rezultat.

Noapte buna Amely si pina o sa te faci mare si o sa fi pe picioarele tale eu te sfatuiesc la culcare sa faci Semnul Sf Cruci si sa zici Tatal Nostru, toate temerile, necazurile si indoielile din sufletelul tau ala mic, sa le pui la picioarelel Domnului si nu uita sa ii multumesti ca a auzit rugaciune ta "ca numai unul a multumit si acela era de alt neam".

| Urzi23 a răspuns:

Turma de analfabeti=noua generatie de atei rolling on the floor, deoarece nu pot citi cuvintul lui Dumnezeu

| AragorN88 a răspuns (pentru Urzi23):

Am citit biblia si am ajuns ateu.
O carte care cica ar trebui sa fie divin inspirata nu cred ca ar sustine sclavia, genocidul, violul, homofobia, sexismul, etc. Eu cred ca poate tu ai citit alta biblie.

| Urzi23 a răspuns (pentru AragorN88):

Urzi23 A raspuns cu intelepciune:

AragorN88 a răspuns (pentru Urzi23):

Am citit biblia si am ajuns ateu.
O carte care cica ar trebui sa fie divin inspirata nu cred ca ar sustine sclavia, genocidul, violul, homofobia, sexismul, etc. Eu cred ca poate tu ai citit alta biblie.

Tu ai citit Biblia in diagonala sau de la dr la stinga.Ai ajuns ateu ca nu te duce mintea

Fugi la vale melcule rolling on the floor

| MMihai a răspuns:

Biblia are texte aparente și texte ascunse.
Testele aparente conțin foarte multe prostii.
Ei râd de voi pentru că voi considerați corecte acele prostii din textele aparente.

| ramona30 a răspuns:

Crezul ateilor referitor la naivitatea credinciosilor izvoraste din doua elemente de cunoastere. Unul ar fi studiile care s-au facut iar al doilea ar fi bazat pe o cunoastere empirica.
Nu am cunoscut ateu care sa nu stie sa scrie sau sa citeasca. De asemenea nu am intalnit babe de la tara sa nu creada in d-zeu. Nu am intalnit manelist care sa nu creada in fiinta divina. Toti sunt credinciosi (babe, analfabeti sau manelisti) Ateii chiar sunt mai educati. Iti trebuie multa puetere si intelepciune sa accepti ca ai o singura viata si ca nu iti va face nimeni dreptate vreodata daca nu te implici personal. Referitor la IQ-ul mai ridicat al ateilor sa stii ca ai dreptate. Sau asa spun studiile. Uite aici unul dintre ele, e de pe wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Religiosity_and_intelligence

Răspuns utilizator avertizat
| lifeForJesus a răspuns:

Pentru ca ei orbecăiesc prin întuneric și zic ca e lumina!
De parca noi nu am fost ca ei! laughing

| Rapplex a răspuns:

Nu sunteti prosti, doar ca nu sunteti destul de informati in acest sens.Acceptarea unui astfel de adevar este mai complicata pentru crestini, tinand cont ca traiesc cu o frica fata de o forta divina.Ca acest adevar sa poata fi acceptat, e nevoie de studiu.

| KodrutZ a răspuns:

Annete, ca sa faci un bine marii mase de credinciosi din spatiul virtual, ai putea incepe prin a folosi corect punctuatia si ortografia limbii romane. Pina una alta, ai dovedit deja ca esti mai putin dotata intelectual decit majoritatea ateilor de prin zona...

| AragorN88 a răspuns:

Eu sunt sigur ca nu toti credinciosii sunt prosti, doar indusi in eroare. Si nu cred ca mi-am batut joc vreodata de ei, nu am de ce.
Asa as putea sa zic si eu ca toti crestinii cred ca noi suntem niste animale, ca nu meritam sa traim, ci meritam sa mergem in iad, dar nu este cazul.

| muffy1 a răspuns:

E da nimeni nu zice ca de esti credincios esti prost, da sunt specimene pe siteul asta care sincer, hai doar sa zicem ca sunt putin incercati mental, da nu te astepti acum ca toata lumea sa aiba creier, da cred ca confunzi a te face cineva prost, cred ca mai degraba ateii considera credinciosii, ignoranti in legatura cu stiinta, indiferent de ce lumea stiintifica zice, ei isi baga capu in biblie si ignora ce e in juru lor, asta nu te face prost, dar te face o fosila a evului mediu

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Te afectează părerea unor necunoscuţi?

| StiuCeSpun a răspuns:

Sunt ateu.si nu cred asta despre voi.va rog nu mai generalizati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asa este. uite o inteligenta de pe aici ramona.crede si ea dar in ternet si in sfantul link.fistecare crede in ce vrea. poti s-o condamni? nu poti.fiindca are IQ -ul stabilit de cineva, stiintific, si dupa calcule nu tocmai perfecte.dar e distepta.heiii disteapto? ce mai faci?

| Rapplex a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tie cum ar trebui sa ti se spuna, desteapta sau proasta? Tie crestino cine ti-a stabilit IQ`ul? Apropo, daca nu aveai scoala(o forma de a induce un pic de IQ in capul unora) nu stiai sa scrii propozitia pe care ai scris-o. Daca ai fi fost lasata la "voia lui D-zeu", de exemplu undeva in mijlocul unei campii, izolata, ce s`ar fi intamplat?! Oricum, orgoliul tau extrem de mare si gras refuza sa accepte o realitate clara.IQ`ul tau se bazeaza in totalitate pe invataturi stintificewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prejudecati (nu au viziunea din interior si condamna) si judecati (o experienta negativa cu cineva care facea parte dintre credinciosi. Cineva care trebuia sa fie un exemplu bun si a dat rau de tot cu bata-n balta aruncand astfel noroi si peste ceilalti care sunt ok).

| Pikaaa a răspuns:

Eu sunt atee si nu cred ca sunteti prosti! Cred ca fiecare are dreptul sa creada in ce vreahappy Dar totusi cel mai important e sa crezi in tine. In fortele tale proprii, iar credinciosii se lasa de multe ori in grija lui Dumnezeu. Si in timpul in care ar putea sa se ajute singuri, stau si se roaga in speranta ca vor fi auziti.

Întrebări similare