Femeile după o anumită vârstă, cam trebuie, să aibă și viață sexuală, măcar din când în când.
Cele lipsite, în totalitate, de așa ceva, ajung „să audă diverse", pe care în mod normal, o alta, nu le aude.
Ce auziți voi, pe acolo, nu știu, că nu sunt, pe acolo.
Zgomotele „ inexplicabile", pot să fie produse și de diverse vietăți: pisici, șobolani, șoareci, păsări, gândaci etc.
Dacă crezi că trebuie neapărat „sfințită casa" și vă prisosesc banii și aveți bani de aruncat la popi, poți să mergi și pe varianta asta.
Eu nu pun preț pe așa ceva.
Din moment ce in casa aia fost masaj erotic si fii sigura si prostitutie nu se ramane doar in stadiul de "masaj" s-au intamplat multe lucruri rele.pacatele atrag fortele oculte.cel mai indicat ar fi o sfintire a casei. chemati un preot
E bau bau ... pune-i melodia aia "nu mi-e frica de bau bau" si o sa-l innebunesti!
S-ar puta sa fie un spirit. Desi nu cred. Una din colegele tale pate poseda puteritelechinetice pe care majoritatea oamenilor nu le pot controla. Acestea constau in deplasarea bioplasmei din organism si miscarea prin aceasta a obiectelor, producerea zgomotelor. Nu este de sfintenie treaba. Fara teama. In momentul in care chiar vedeti o prezentta scrieti poate pot sa va dau unele sfaturi dar in situatia asta in maj cazurilor nu este vorba despre spirite sau demoni.
Si ca o completare poate multi dintre voi cand stati acasa mai auziti mobila traznit sau ceva de genul. Este doar vina subconstientului, atunci cand stati suparati, sau melancolici puteti elibera fara voia voastra bioplasma care produce anumite zgomote minore. Dar daca sunt deja produse zgomote mari atunci ori este prezenta unui demon ori posedezi abilitati telechinetice.
Si eu o data am lucrat intr-o casa erau camere mari aveam senzatia ca se intamplau lucruri ciudate mai ales ca era intuneric si eram singur urasc camerele mari si singuratatea
Dupa parerea mea, ar trebui sa chemati un preot si sa sfinteasca locuinta. Daca spuneti ca este inchiriata, atunci ar trebui sa va cautati un alt loc in care sa domiciliati.
Cred ca este doar imagiatia voastra....sau o gluma aiurita al cuiva..nu cred ca ar fi vreun spirit sau ceva..incercati sa nu va mai inchipuiti chestii
And123t întreabă: