| Madalina1901 a întrebat:

De curand lucrez intr-o casa noua cu mai multe colege. La inceput a fost totul ok, dar de curand se petrec lucruri ciudate in casa. Coltarul din bucatarie trosneste foarte tare din senin, din una dintre camere se aude o vibratie precum a unui telefon aproape in permanenta, desi nu e niciun telefon in camera. Acum 2 zile ramasesem doar eu cu 2 colege in casa, nu mai era nimeni si eu cu o colega eram intr-o camera la etaj si cealalta fata era jos. Eu ascultam muzica si colega mea vorbea cu fata de jos pe mes, aceasta din urma a intrebat daca mai e cineva in casa sinu mai era nimeni, ea a zis ca se aud treptele ca si cum cineva ar cobori. Atunci eu am oprit muzica si se auzea un zgomot exact ca al unei persoane. Atunci colega mea a iesit afara si nu era absolut nimic. Ce am putea face? Mentionez ca este o casa inchiriata, nu a mai fost sfiintita de ani de zile si inainte de a o inchiria noi a fost un salon de masaj erotic care a fost inchis cam fara explicatii.

15 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Femeile după o anumită vârstă, cam trebuie, să aibă și viață sexuală, măcar din când în când.
Cele lipsite, în totalitate, de așa ceva, ajung „să audă diverse", pe care în mod normal, o alta, nu le aude.

Ce auziți voi, pe acolo, nu știu, că nu sunt, pe acolo.

Zgomotele „ inexplicabile", pot să fie produse și de diverse vietăți: pisici, șobolani, șoareci, păsări, gândaci etc.

Dacă crezi că trebuie neapărat „sfințită casa" și vă prisosesc banii și aveți bani de aruncat la popi, poți să mergi și pe varianta asta.
Eu nu pun preț pe așa ceva.

| Angel0 a răspuns (pentru MMihai):

Esti cam ignorant in materie bade Davidoiu, dar tii neaparat sa-ti spui si tu parerea ca si tu esti om.Si ca sa raspund la intrebare chemati un preot pana nu se intampla ceva mai grav.

| MMihai a răspuns (pentru Angel0):

Pentru că astăzi, este ziua ta de naștere, te iert și îți zic „ La muți ani ".

| Angel0 a răspuns (pentru MMihai):

Multumesc.

| Allrc24 a răspuns:

Din moment ce in casa aia fost masaj erotic si fii sigura si prostitutie nu se ramane doar in stadiul de "masaj" s-au intamplat multe lucruri rele.pacatele atrag fortele oculte.cel mai indicat ar fi o sfintire a casei. chemati un preot

| Shaoran a răspuns:

Sfestanie.

| Azµre a răspuns:

E bau bau laughing... pune-i melodia aia "nu mi-e frica de bau bau" laughing si o sa-l innebunesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar puta sa fie un spirit. Desi nu cred. Una din colegele tale pate poseda puteritelechinetice pe care majoritatea oamenilor nu le pot controla. Acestea constau in deplasarea bioplasmei din organism si miscarea prin aceasta a obiectelor, producerea zgomotelor. Nu este de sfintenie treaba. Fara teama. In momentul in care chiar vedeti o prezentta scrieti poate pot sa va dau unele sfaturi dar in situatia asta in maj cazurilor nu este vorba despre spirite sau demoni.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ca o completare poate multi dintre voi cand stati acasa mai auziti mobila traznit sau ceva de genul. Este doar vina subconstientului, atunci cand stati suparati, sau melancolici puteti elibera fara voia voastra bioplasma care produce anumite zgomote minore. Dar daca sunt deja produse zgomote mari atunci ori este prezenta unui demon ori posedezi abilitati telechinetice.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Si eu o data am lucrat intr-o casa erau camere mari aveam senzatia ca se intamplau lucruri ciudate mai ales ca era intuneric si eram singur urasc camerele mari si singuratatea

| costellodonatz a răspuns:

Dupa parerea mea, ar trebui sa chemati un preot si sa sfinteasca locuinta. Daca spuneti ca este inchiriata, atunci ar trebui sa va cautati un alt loc in care sa domiciliati.

| BlackVeilBrides a răspuns:

Cred ca este doar imagiatia voastrabig grin....sau o gluma aiurita al cuivatongue..nu cred ca ar fi vreun spirit sau cevalaughing..incercati sa nu va mai inchipuiti chestii big grin

Întrebări similare