Treiesteti copilaria, nu'i baga in seama pe cre(s)tinii obsedati sa se roage la big boss pentru a ajunge in rai.
P.S: poate iti distruc visele, dar, Dumnezeu si Satan nu exista, sunt imaginari.
# nu e niciun pacat sweet;]ascult rock tot de la 10 ani;;] nu e nicio problema stai linistita ceilalti sunt doar niste oameni futu¬i care n`au ce face;;] nu esti emoo stai linistita emo = rock este o diferenta mare! Daca vrei sa iti explic rockul gen subgenurile rockului etcc da`mi id`u tau
Nu trebuie sa renunti la muzica care iti place. Eu ascult guns'n roses, nirvana si altele, dar si Krypt cateodata.Si mie imi spuneau colegii ca sunt emo si imi tai venele doar fiindca ma imbracam in negru si ascult muzica rock.Nu te lua dupa ce zice lumea!
Faci pacat ca asculti o muzica care-ti place? ai face mai mare pacatu daca ai asculta manele ca devii analfabeta. daca nu devii depresa ascultand muzica si din contra te face sa te simti bine... tine-o tot asa
Si Dumnezeu asculta rock cu mesaje sataniste asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Nu conteaza ce spun altii, ei rand de tine fiindca se simt patetic. Nu iti distruge viata cu amagiri precum pacatele. Asculti muzica nu il injuri pe Dumnezeu. Astea sunt idei preconcepute. Pana la urma cand te uiti la un film cu impuscaturi nu impusti pe nimeni. La fel e si cu muzica, asculta ce iti place nu nu asculta parerile altora.
Si referitor la treaba cu "traduse invers au mesaje sataniste" ei bine de fapt ascultate invers au mesaje sataniste. Insa nu iti face griji, asta se aplica la orice gen de muzica, mai ales la pop, o multime de artisiti fac asta (Eminem, Rihana, Justin B., Selena Gomez, Hana Montana, Jay Z, Katty P., Madonna, Lady Gaga, etc), pentru ca in pricipiu toti sunt satanisti, si pentru a ajunge aici si-au f=vandut sufletele diavolului. Cauta si tu pe youtube le zice Mesaje Subliminale. Dar nu iti face griji daca asculti, asta nu te face si pe tine satanista.
Am uitat sa spun ca mama colegei aleia a zis ca unele melodii roc, traduse invers au mesaje sataniste x(