Dacă aveti deja un copil pe care l-ati botezat la catolici atunci faceti si voi nunta tot la catolici ca să fie totul dintr-o bucată. Mai ales dacă sotia este de acord. Ce contează ce vor rudele, important e ca familia voastră să fie una fericită. Eu cred că e bine si pentru copil ca mai apoi să poată spună că este catolic atât el cât si părintii. Altfel cum va fi, el catolic si voi ortodocşi?
E simplu sa-l boteze si pe celalalt la ortodocsi, atata timp cat am vazut oamenimari trecuti de la romano-catolici la ortodocsi.
Da,numai ca la romano-catolici, este papa ereticus infailibilus.
Inseamna ca ai citit-o cu ochii inchisi!
Daca deschideai ochii vedeai cum Isus ii acuza pe preoti ca sunt instrumentele satanei:
Matei 6, 24)
"Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi şi pe celălalt îl va dispreţui; nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui Mamona."
Pai,simplu,botezi copilul la ortodocsi, mai ales daca e mic.I spui preotului ca-l botezam, iarasi, dar de data asta la ortodocsi, din cauza neintelegerii din familie.Si oricum, care ar fi problema ca este botezat la romao-catolici? Copilul poate fi crescut in spirit ortodox, ca mai apoi cand creste, sa se boteze iarasi ortodox, s-au cand va da peste viitoarea lui soata.
Nu stiu ce să zic. Habar nu am. Mi-am dat doar cu părerea.
Ma paparuda!
Toti cei care sunt lacomi dupa bani il servresc pe Mamona, pentru ca Isus spunea ca nu poti sluji sincer la 2 stapani!
Asa ca popi nu il slujesc pe Dumnezeu, ci pe Maomona!
Are o greseala nu trebuie s-o faca si pe adoua
Biserica Catolica si Biserica Ortodoxa sunt biserici surori. Nu sunt multe diferente intre ele. Gasiti o solutie pasnic
Eu unul sunt crestin.
Nu sunt ortodox,nu sunt catolic, nu sunt penticostal, nu sunt baptist, nu sunt adventist, etc.
Cui ii pasa? E tot casatorie.
O casnicie fericita!
As face cercetari despre care religia care aplica normele lui Dumnezeu cu adevarat si dupa ce as aplica in viata mea aceste norme, acolo m-as casatori. Oricum, felicitari pentru casatorie.
Dar Isus unde va fi in timpul casatoriei? Intreb si eu asa ca eu oricum nu sint crestin si Isus este la noi.