Am aruncat deja geanta
Du-o la politie. S-ar putea ca omul care a pierdut-o sa o declare disparuta
Cam greu de înapoiat dacă chiar nu avea niciun act, poti pune o poza cu geanta pe Facebook la grupuri cu numele de obiecte pierdute, gasite.Doar tastezi obiecte pierdute sau găsite pe Facebook și o sa găsești mai multe grupuri, te inscrii absolut gratis cu un singur click la care grup vrei, sunt și site-uri pe google unde poți pune poze, detalii cu obiecte pierdute, găsite
Am aruncat geanta
Unde,daca nu sunt prea indiscret?
Eudoar ti-am dat o sugestie, poate gasesti vreodata vreun buletin, card de sănătate sau chiar chei, le poți posta pe un grup de obiecte pierdute gasite
Ideea de pacat este strans legata de convingerile religioase. Intr-un context real, nu ai de la "cine" sa cauti iertare, tot ce ar trebui sa faci este sa-ti asumi responsabilitatea pentru furt si sa incerci sa o repari. O soluție ar fi sa returnezi geanta și banii către poliție sau la proprietar, daca ai cum
Fi realist. Daca nu o gaseai tu, o gasea altul. Lucrul ala nu mai era al cuiva ca sa zici ca e pacat. Nu avea acte ca sa identifici persoana. Daca o dadeai la intamplare altui om nu faceai o fapta buna ci dadeai de fraerica. Fi intelept. Nu ai facut nimic rau
Cel mai bine ar fi sa înapoiați geanta cu bani persoanei respective, sa va recunoașteți vinovatia, sa va cereți iertare, să faceți o faptă bună în semn de răscumpărare aceleași persoane iar apoi să faceți o rugăciune Lui Dumnezeu pentru iertare.
DeProfundis99 întreabă: