Dovada ca ai jignit: ti s-a sters raspunsul. Daca nu esti doctor sa-i spui unuia ca este bolnav este o jignire.
Mdah, aici daca spui ceea ce e evident despre unii fanatici/incuiati, nu neaparat zelotii religiosi, ci si fanii Apple/Samsung sau mai stiu eu ce alte specii, tu esti ala rau.
Uneori nu-i bine sa spui tot ce gandesti. Daca ai putea in gandul meu...
Un sociolog invitat la aceiași emisiune ieri a spus cine sunt elevii care sunt violenți în școli: cei ce consuma alcool și droguri de mare risc și că provin din doua categorii de părinți numai: 1. Părinți care sunt preocupați numai de geob și de pregătirea lor în domeniul respectiv și 2. Părinții care îi cocoloșesc și caută să îi țină in trend cu "lumea". Un profesor a mai spus că dacă cheamă poliția la școală în cazuri de violenta daca elevii sunt sub 14 ani pur și simplu refuza sa dialogheze cu ei fiindcă nu prevede Legea. Nu au amintit niciunul din invitați de bătaia primită in familii. Iar eu am fost bătută doar o singura data e drept fara motiv am pârât pe frații mei că fumează și unde se ascund când fumează. în schimb frații mei pentru că fumau și se ascundeau în grămadă de furaje. Erau în pericol viața lor. Și erau în clasele primare.
Pai tu esti exemplu perfect. Ai fost batuta cand era mica si acum promovez mai departe violenta. Nu e nevoie de sociologi sa demostreze asta. Ai facut-o tu.
Depinde cum. O palma, doua, ceva de genul asta nu e păcat. Nu poti sa crești un copil care sa ajungă ceva în viata dacă este obraznic și tu nu îl corectezi. De vorba bună, nu prea merge, mai ales când sunt mici. Dar, desigur, contează și în ce mod îți bati copilul. Dacă o faci cu ură, ciudă, ceva, și mai și exagerezi, e păcat, dar dacă tu vrei sa îl îndrepți și sa vadă ca e rau și ii dai o palmă, nu e păcat, ca pana la urma trebuie cumva sa îl educi dacă nu vrea de vorbă bună. Cazurile în care copiii sunt maltratați nici nu ar trebui aduse în discuție, e evident ca e păcat și acei părinți vor fi trași aspru la răspundere, ptc copiii nu au fost lăsați de Dumnezeu pentru a fi tratati ca niște animale.
DeProfundis99 întreabă: