Paranoia...
Zgarietura poate fi facuta si de altceva nu mai de o fantoma.
.si cu siguranta ca trebuie sa credem pe cuvant o tipa care are ca nickname fata beata
Daca s-a intamplat asta inseamna ca n-au chemat-o cum trebuie sau au ridicat-o de pe buda.
Eu am chemat-o cum fac aia de la Supernatural. Bine, partea cu oglinzile a fost mai grea, noaptea, inconjurata de oglinzi si cu lumina stinsa ma simteam ca-n cele mai epice filme horror. Dar pana la urma a venit. Dupa am baut o bere si am facut o orgie cu Samara, Freddie si Jason. A fost awesooooomeeeee.
Din cite vad eu leacul ei nu este la psiholog.Mai bine sa aleaga calea Bisericii stiu ca sunt niste rinduieli speciale, functie de caz.Sa nu puna gura pe pastile ca xanax si alte nebunii.Ar fi bine sa mergeti la o Manastire daca este aproape de voi. Povestit totul Parintelui din fir a par, Nu va apucati sa va afumati cu salcie si alte prostii La cei cu magie alba/neagra nici sa nu ginditi =Te inchini la doi domni. Recomand rugaciunea ca mare este puterea rugaciunii, eu dupa ce ma rog nu uit sa multumesc.
Am facut si eu chestia asta cu bloody marry, dar nu mi s-a aratat nimic. Am strigat si Marry eu sunt cel care tia ucis fiul, marry te urasc, eram singur am avut 3 lumanari si 2 oglinzi una in fata si una in spate. Si in afara de un morcov in cur nu am simtit nimic
.L-a sters blody? Adica fantomele de cateva sute/mii de ani stiu sa foloseasca un telefon/camera?
Da bine si maine-poimaine afli ca daca zici Satana vino sa ma iei de 3 ori vine si te ia.Crede-ma,astea-s niste tampenii marca filme horror.
Se uita la Supernatural?
Acolo am vazut cum s-o invoci pe Bloody Mary.
Stii chestia asta e o inventie nu stiu daca v-ati prins ca era doar un scenariu pentru un film horror.
Nu exista bloody mary cati ani aia draguta? chestia asta sparge toate chestiile pe care le-am auzit! apropo, bloody mary e satana.sau.cine? si nu exista asa ceva! iar daca ea se invarte cu lumanarea pe intuneric si sta cu ochii in oglinda, o sa ameteasca si o sa aiba senzatia ca se duce spre oglinda! terminati cu copilariile astea!
Astea sunt tampenii americanesti, numai aia sunt asa batuti in cap sa creada asa ceva.
Nu exista asa ceva... Zgarietura poate ca era facuta de ea cu un creion,carioci sau ca poate a facut-o in alta parte. Verisorul meu a incercat si nu s-a intamplat nimic, doar ca i s-a parut ca aude ceva si era sorsa care tot falfai usa ca sa-l sperie Sigur se prefacea la circ, si chestia cu parul sigur era ea
Nu este adevarat, dar daca nu ne crezi pe noi, de ce nu incerci tu? si apropo la circ ai fost tu prea paranoica
Cea mai mare tampenie.asa ceva nu esista si faza la circ ai simtit-o di reflex pentru ca ti-a fost frica sa nu se intample ceva. invata sa nu crezi ce zic toti. ps: si cu vanatati s-o fi lovit cand o mers acasa sau na...
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: