Roaga-te timp de 3 zile dimineata si seara si evita astfel de momente...
Spune-le adevarul
Daca te vor rani nu ii mai considera oameni
Toti avem secrete...
Urat obicei! E de prost gust! Nu mai face asta, nu are niciun sens, e doar inca o minciuna si o falsitate! Si nu cred ca vrei sa fii asa!
Nu ma refer la juratul pe Dumnezeu, ci ma refer la juratul de orice fel!
Dumnezeu uraste minciuna. Nu uita ca inceputul pacatului a fost asta: "hotarat nu veti muri". Si fiindca Iisus este Cuvantul, minciuna este impotriva lui Iisus.
Nu zic ca eu nu am mintit niciodata, dar uite ce este minciuna...
Indiferent dacă e mare sau mic(doar despre mândire se spune în Biblie că e un păcat mare), e un păcat. Orice păcat pune bariere între noi și Dumnezeu. Dacă alegi să conteze asta pentru tine și vrei să fii liber de mustrări de conștiință, sfatul lui AliGab e unul foarte bun.
Ce pot spune ca sa fac pe crestinu ortodox care nu sunt...
"O sa arezi in iad buhuhuhu "
Si ca sa fiu eu normal. ( un ateu convins)
Chill dude, nu vezi pati nimic, doar ca nu-i 'mumos' (ca sa fac pe tarfa sentimentala) adica, e cam urat ce ai facut, poate si el/ea iti va face la fel tie.
Sau ti-a facut? ce pot spune, ai grija sa nu se mai repete ca arzi in iad " buhuuuuu" si toate cele.
P.S se zice " calca stramb" mnu 'jura stramb "
Trebuie sa iti recunosti greseala si sa iti ceri iertare atat fata de persoana pe care ai mintit-o cat si fata de Dumnezeu prin spovedanie. Si in viitor ai grija sa nu mai faci
Este un pacat foarte mare, sa te juri pe Dumnezeu dar daca iti pare rau si te rogi lui D-zeu sa te ierte, poate ca te va ierta.dar sa nu mai te juri ca-i pacat.bafta
Este un pacat destul de mare dar daca te rogi 3 zile dimineata si seara si eviti sa mai savarsesti astfel de fapte, Dumnezeu te va ierta
loredanalorena întreabă: