Da, este pacat. Vrajitoarele lucreaza cu demoni, care intr-adevar pot sti cate ceva despre viitor, insa nu prea multe. Daca esti credincioasa, probabil stii despre intamplarea biblica in care Saul a mers la vrajitoare sa-l cheme pe Samuel. Normal ca vrajitoarele nu au acces sa il deranjeze, asa ca a chemat un demon, care nu i-a zis nimic altceva decat spusese Dumnezeu. Da, este pacat sa mergi acolo, acele duhuri rele chiar exista si se poate sa nu mai scapi de ele pe urma. E pierdere de timp. Biblia interzice clar astfel de lucruri. Sper ca te-am lamurit, desi poate nu voiai un astfel de raspuns.
Din punctul de vedere al gruparilor religioase, cel putin crestine, e evident pacat sa mergi sa le dai bani alora in loc sa le dai lor, cu aceleasi rezultate, adica zero.
In fond, cum a mai zis cineva, sa dai bani si unora si altora e prostie...nu te alegi cu nimic, ba dimpotriva...
Da.Este pacat.Si sa mergi la cine ai zis tu si sa mergi la descantat si la vrajitoare.Sunt pacate.Eu am fost mai demult la descantat(impins de altii)si preotul mi-a zis ca e pacat.
Viitorul Il stie numai Dumnezeu.Si nu e super sa iti afli viitorul, daca Doamne fereste, ti se spune ca in viitor vei pati ceva rau?
Deci stai cumine.Nu te du. Roaga-te la Dumnezeu mai bine.
Corect. Este un motiv pentru care nu ne stim viitorul.
Nu este pacat, pentru ca nu exista pacate. Asta nu inseamna ca e bine sa te duci, din simplul motiv ca viitorul nu se poate afla prin nicio metoda. Deci bineinteles ca ar fi o pierdere de vreme.
Du-te si vezi ce spune.
Asa din auzite nu vei sti niciodata nimic concret.
Experienta este tot ce conteaza.
Si apropo, demonii nu exista.
Da este foarte mare pacat! Nu numai ca Biblia iti interzice acest lucru, ci mai ales ca estemare pacat sa fi fraier si sa te lasi pacalit de tot felul de excroci care nu vor decat sa puna laba pe banii tai
Nu,nu e pacat, e o prostie.Cum sa crezi ca o femeie care probabil nici nu are prea multe clase(asa e de obicei) cunoaste viitorul ))))))) Deci mi-ai dat portia de ras pe ziua de astazi. In primul rand viitorul poate fi influentat in fiecare secunda.De exemplu te duci la femeia asta si iti zice ca maine o sa iti gasesti iubirea
Si vin eu si dau cu masina peste iubirea asta a ta saraca si nu o mai gasesti numa peste 2 luni cand iese din spital
))))) Hai ma copii ma, avoluati si voi ca nu mai suntem pe vremea cand se credea ca pamantul este plat
De ce esti rau )
Nici eu nu cred, dar am fost tentata la un momentdat.
Nu sunt rau ), doar ca sunt persoane care cred cu tarie lucrul acesta, dar mi-am dat seama ca nu esti una dintre ele.Te respect pentru raspuns, altii obisnuiesc sa ma injure
).
Femeia aceea nu trebuie sa aiba bacul ci dar de ghicit! Asta se practica din antichitate hahaha!
Da, e pacat. e pacat mare sa ramai cu banii in buzunar cand ii poti da la sarlatani.
SDavidS întreabă:
Porphyrios întreabă: