Ce fel de discutie? Amicala/ contradictorie, etc? Nu sunt martor, dar poate ar fi o idee buna sa specifici daca esti nu esti religioasa ca celalalt sa stie despre ce veti discuta. aveam o colega in liceu martora; din experienta stiu ca sunt destuli de sensibili dpdv religios si nu cauta certuri pe teme biblice, astea din cate am observat eu
Vreau o discutie amicala pe tema acestei ''Organizatii religioase''. Am cateva curiozitati privitoare la doctrinele lor, dar nu am o cultura teologica solida, deci nu ii pot contrazice cu nimic deocamdata. Daca ai cunostinte martore, care sunt dispuse sa discute despre religia lor, nu ma deranjeaza... astept in continuare ''oferte''
Inteleg ca ai o inima de aur si vrei sa-i ajuti pe aia...cum le zice? sa se intoarca de la caile lor gresite. Buna initiativa. Succes!
Martorii o sa te bage mai rau in ceata, uite, daca stii engleza http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Eu urasc manelele cel mai mult, nu vreau sa aud de ele, tara e plina de specimene ce asculta asa ceva
Goldheart, gasesti cati vrei la un liceu/profil de teologie sau manastiri/biserici, dar (cum a zis si Rigel) depinde ce fel de discutie vrei xD
Gagicarule, Iehova era Creatorul la vechii evrei (religia iudaica/iudaism/mozais/ebraism - cum vrei s-o numesti ca toate sunt corecte)...adica tot Dumnezeu (Vechiul Testament din Biblie este, de fapt, Cartea Sfanta de la evrei - numita Tora, unde, original, Dumnezeu este numit Iehova). Intelegi? xD
Doresc sa corespondez cu martor a lui iehova esti imi place religia