Dude, bunici tai sunt normal, tu pe alta parte, esti drumu mosnegilor care pupa funduriile popiilor.
Depinde de varsta pe care o ai. Daca ai sub 14 ani inteleg sa nu te lase. Nu de alta dar ei stiu mai bine ca preotii sunt cam dubiosi si nu vor sa patesti ceva rau acolo.
Am 14 ani si crede-ma, nimic rau nu se poate intampla. Ba din contra. Cum poti sa spui asa aiureli?
Pai e noapte, e periculos. Mai ales daca esti fata. Mai ales la tara unde sunt tot felul de golani.
Dar nu plec singura. Am multe prietene care merg.
Da, dar mai bine stai acasa. Doar stii ca lui Dumnezeu nu-i plac toate chipurile alea cioplite de la bisericile voastre.
Nu sunt chipuri cioplite. Sa iti dau un exemplu:
Sfintii sunt acele persoane la al caror morminte s-au intamplat minuni, sau ei au facut ceva atat de maret incat sa fie canonizati. Despre ei stim un lucru sigur, ca se afla in rai si ca se pot ruga pentru noi. Atunci cand ne rugam unui sfant, noi nu ii dam slava, ci il rugam sa se roage si el pentru sufletele noastre. Daca ne inchinam, acesta este doar o forma de respect, la fel ca si in cazut sarutarii icoanelor. Nu ne inchinam lui ca lui Dumnezeu, ci doar il rugam sa ne ajute. Nu lemnului, nu sticlei si nu vopselei ne inchinam. Ne inchinam sfintilor, in forma de respect si asta nu este un lucru obligatoriu. Nu am auzit sa fie pacat daca nu ne rugam sfintilor.
"Nu am auzit sa fie pacat daca ne rugam sfintilor."
Nu crezi că ar trebui să vedem CE SPUNE BIBLIA?
Adevăraţii închinători ai lui Dumnezeu trebuie să se roage ‘Tatălui nostru care este în ceruri’ (Matei 6:9). Biblia îndeamnă: „Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci în orice lucru, prin rugăciuni şi implorări împreună cu mulţumiri, faceţi-i cunoscute lui Dumnezeu cererile voastre" (Filipeni 4:6).
" cand ne rugam unui sfant, noi nu ii dam slava, ci il rugam sa se roage si el pentru sufletele noastre."
Mulţi îi adresează rugăciuni Sfântului Vasile cel Mare pentru prosperitate, iar cei nevoiaşi, Sfintei Parascheva. Credincioşii se roagă la „sfinţi" şi la îngeri în speranţa că aceştia vor mijloci între ei şi Dumnezeu.
Totuși Biblia spune 1 timotei 2:5 : „Este un singur Dumnezeu şi un singur Mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos"
Deci rugăciunile trebuie să-i fie adresate lui Dumnezeu ( Ps. 65:2„O, Ascultător al rugăciunii, la tine va veni orice carne") și în numele lui Isus (Ioan 14:6, 14: „Isus i-a spus: «Eu sunt calea, adevărul şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin mine. Dacă veţi cere ceva în numele meu, voi face»")
In Biblie scrie "blestemat sa fie omul care se increde in om".
Ar putea parintii/bunicii celor care mai merg sa vorbeasca cu bunicii tau, sau parintii tai sa-i sune pe bunicii tai sa discute despre asta. Sigur se poate rezolva.
Uite niște bunici responsabili și cu capul pe umeri. Ar trebui să asculți de ei că nu te sfătuiesc de rău. Decât să te duci să te îndoctrineze biserica, mai bine stai acasă și citești ceva.
Dragul meu prieten, biserica este locul unde copii lui dumnezeu se aduna si unde dumnezeu este prezent, dar asta nu inseamna ca dumnezeu nu este in camerata, chiar acum cand citesti acest mesaj, dumnezeu te tine in brate. Tu nu poti sa faci ceva ca dumnezeu sa nu te mai iubeasca si sa ii pese de tine, tu poti vorbi cu dumnezeu prin rugaciune, prin duhul sfant trimis de isus, tu esti un fiu al lui dumnezeu, un prieten al lui hristos si templul uhului sfant, daca vrei sa fii copilul lui dumnezeu, trebuie doar sa il lasi pe hristos sa vina in inima ta, tot ce trebuie sa faci este sa il lasi pe tatal plin de dragoste sa vina in viata ta, printr-o rugaciune simpla catre hristos, ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc
Dumnezeu a facut totul pentru tine, L-a trimis pe isus pentru tine, sa Moara, cand faci tot ce iti sta in putere pentru persoana iubita, cand dai totul din dragoste pentru ea, dar esti respins si dragostea ta este refuzata, inima iti este zdrobita si esti foarte intristat, Cum crezi ca se simte Dumnezeu? El te iubeste, poti chiar sa te impotrivesti lui, poti sa respingi dragostea lui, poti sa aduni toate pacatele facute de hitler si stalin la un loc, si tot nu il vei face pe Dumnezeu sa te respinga si sa il impiedici sa te iubeasca
. incearca sa le ceri voie parintilor tai, daca nu va merge, ei bine, roaga-te in camera ta, si vorbeste cu dumnezeu, El vrea sa vorbeasca cu tine, lui ii poti spune tot ce te doare, tot ce nu este in regula, si roaga-l pe dumnezeu sa iti schimbe viata, te asigur ca te va asculta, acesta este harul lui dumnezeu
anonim_4396 întreabă: