| anonim679556 a întrebat:

Bună
Eu iau în fiecare zi metroul și astăzi am întrat,îmi cautam loc,voiam sa ma pun pe un scaun liber din vagonul în care am întrat (avea si un biletel de hartie pe el) dar o doamna mai în vârstă mergea către acel loc asa ca I am lăsat locul și m-am uitat în alt vagon dar cum și acolo erau ocupate locurile m-am întors înapoi sa ma uit de locuri și doamna nu s-a mai pus pe acel scaun și m-am dus sa ma pun eu, eu când intrasem în metrou nu am observat ca ce era pe scaun e un bilețel și n am acordat importanta, dar când m-am pus l-am luat și era un verset din Biblie:
"Caci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre și căile voastre nu sunt căile Mele"-Isaia 55:8
Sper sa nu ma faceți nebuna in vreun fel, dar eu cred ca acesta este un semn și Dumnezeu vrea sa îmi transmită ceva cumva, pentru ca nu cred ca este întâmplător ca am găsit tocmai eu acel bilet și nu oricine altcineva și ca doamna respectiva a renunțat la loc doar pentru o bucățică de hârtie. Eu cred in Dumnezeu dar nu știu ce ar putea sa însemne sau cum as putea sa interpretez ce ar vrea sa îmi transmită
Va rog doar răspunsuri serioase sj va mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Înseamă ca Dumnezeu vrea ca mintea noastră sa fie plina de gândurile Luu, care se gasesc in Biblie si vrea sa sa avem o viață in care sa cauta căile Lui, adica sa semene cu viata de bunătate si iubire pe care a avut-o Mantuitorul Hristos.

| anonim679556 explică (pentru ania):

Mulțumesc din suflet????