Bună
Eu iau în fiecare zi metroul și astăzi am întrat,îmi cautam loc,voiam sa ma pun pe un scaun liber din vagonul în care am întrat (avea si un biletel de hartie pe el) dar o doamna mai în vârstă mergea către acel loc asa ca I am lăsat locul și m-am uitat în alt vagon dar cum și acolo erau ocupate locurile m-am întors înapoi sa ma uit de locuri și doamna nu s-a mai pus pe acel scaun și m-am dus sa ma pun eu, eu când intrasem în metrou nu am observat ca ce era pe scaun e un bilețel și n am acordat importanta, dar când m-am pus l-am luat și era un verset din Biblie:
"Caci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre și căile voastre nu sunt căile Mele"-Isaia 55:8
Sper sa nu ma faceți nebuna in vreun fel, dar eu cred ca acesta este un semn și Dumnezeu vrea sa îmi transmită ceva cumva, pentru ca nu cred ca este întâmplător ca am găsit tocmai eu acel bilet și nu oricine altcineva și ca doamna respectiva a renunțat la loc doar pentru o bucățică de hârtie. Eu cred in Dumnezeu dar nu știu ce ar putea sa însemne sau cum as putea sa interpretez ce ar vrea sa îmi transmită
Va rog doar răspunsuri serioase sj va mulțumesc anticipat!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Înseamă ca Dumnezeu vrea ca mintea noastră sa fie plina de gândurile Luu, care se gasesc in Biblie si vrea sa sa avem o viață in care sa cauta căile Lui, adica sa semene cu viata de bunătate si iubire pe care a avut-o Mantuitorul Hristos.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.19.182) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro