| Marduk69 a întrebat:

ieri seara cand ma intorceam acasa, inainte sa ajung la usa s-a stins lumina pe scara si mi-a aparut in fata un demon care mi-a zis ca daca nu ma pocaiesc o sa ma duca in iad. Ce sa fac? Ajutor!

15 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

E bine sa afli ce spune Biblia și sa cauți religia adevărată.Dar Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa se apropie de el de frica, ci din iubire.

| LoveSleep a răspuns:

Ascultă Dan Puric.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Nu ti-a spus ce inseamna,, pocait si iad? Nu ti-a spus ca trebuie sa studiezi Biblia pentru a cunoaste adevarul Si ca trebuie sa-ti iubesti semenii?

| Staind a răspuns:

Sa faci ce ti-a zis

| FaraNume1245 a răspuns:

Trebuie sa te pocaiesti ca altfel te duce in iad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai tot timpul la tine o lanterna si o iconita sfintita atunci cand te intorci acasa si mai ales sa te lasi de trolling.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nick-ul Marduk si spui asemenea aberatii? Mi-e rusine mie sa vad asta

| Florin9Florin9 a răspuns:

Încearcă să te apropii de Dumnezeu, să îți iubești semeni, să mergi la biserică și să duci o viață în comuniune cu Dumnezeu (mergi la un preot și povesteștei întâmplarea asta, el te poate sfătui ce să faci mai bine ca noi cei de pe TPU)

Răspuns utilizator avertizat
| Mario1994 a răspuns:

Buna e gluma.

| Nitroblast a răspuns:

Seara asta 4 trolli la intrebarile de la religie (asta e pe aproape sa zicem)... or misuna ceva demoni ai trolling-ului pe net, asta e clar, probabil de aia a aparut si asta al tau fiindca stia ca o sa dai fuga pe TPU sa povestesti.

O fi vreo zi de-a dracilor gen "ziua iadala a trolling-ului", deocamdata in afara de Halloween nu stim ce alte sarbatori au laughing))))))

| AnonimSuprem1 a răspuns:

Ce? a fost un vis? Este imposibil sa se fi intamplat asta in realitate.
Biblia spune ca pocainta adevarata nu este sa mergi la preot, ci sa renunti tu singur la obiceiurile rele, iar iadul si raiul sunt niste metafore (locuri imaginare).
Dumnezeu este adevarat, dar sunt sigur ca iadul si raiul sunt doar niste metafore.
De ce Dumnezeu vorbeste in metafore? Dumnezeu le vorbeste in metafore oamenilor, deoarece asa este inteleasa mai bine taina imparatiei lui Dumnezeu.
Si Geneza, Potopul lui Noe, Apocalipsa lui Ioan sunt niste carti in care sunt scrise NUMAI metafore.
Stii prea bine ca atunci cand Iisus a venit pe pamant si a provaduit evanghelia el vorbea in pilde (adica spunea metafore), deoarece cu pilde Iisus ii facea pe oameni sa inteleaga mai bine taina imparatiei lui Dumnezeu, spunand ca Imparatia lui Dumnezeu se aseamana cu viata oamenilor:
Profetia: "2. Deschide-voi in pilde gura mea, spune-voi cele ce au fost dintru inceput," (Psalmul 78 - link: http://www.ebible.ro/biblia/romana/ortodoxa/psalmi/78/2/#2)
Indeplinirea: "34. Toate acestea le-a vorbit Iisus multimilor in pilde, si fara pilda nu le graia nimic,
35. Ca sa se implineasca ce s-a spus prin proorocul care zice: "Deschide-voi in pilde gura Mea, spune-voi cele ascunse de la intemeierea lumii"." - link: http://www.ebible.ro/biblia/romana/ortodoxa/matei/13/35/#35
De ce Dumnezeu le vorbeste oamenilor in pilde:
"10. Si ucenicii, apropiindu-se de El, I-au zis: De ce le vorbesti lor in pilde?
11. Iar El, raspunzand, le-a zis: Pentru ca voua vi s-a dat sa cunoasteti tainele imparatiei cerurilor, pe cand acestora nu li s-a dat.
12. Caci celui ce are i se va da si-i va prisosi, iar de la cel ce nu are, si ce are i se va lua.
13. De aceea le vorbesc in pilde, ca, vazand, nu vad si, auzind, nu aud, nici nu inteleg.
14. Si se implineste cu ei proorocia lui Isaia, care zice: "Cu urechile veti auzi, dar nu veti intelege, si cu ochii va veti uita, dar nu veti vedea".
15. Caci inima acestui popor s-a invartosat si cu urechile aude greu si ochii lui s-au inchis, ca nu cumva sa vada cu ochii si sa auda cu urechile si cu inima sa inteleaga si sa se intoarca, si Eu sa-i tamaduiesc pe ei.
16. Dar fericiti sunt ochii vostri ca vad si urechile voastre ca aud.
17. Caci adevarat graiesc voua ca multi prooroci si drepti au dorit sa vada cele ce priviti voi, si n-au vazut, si sa auda cele ce auziti voi, si n-au auzit." - link [biblie online] pentru a citi versetele: http://www.ebible.ro/biblia/romana/ortodoxa/matei/13/10/#10

| AlinaMelisa a răspuns:

De ce ti-ar spune un demon sa te pocaiesti?!

| madu93 a răspuns:

Gluma? sau e adevarat? daca e asa, spune niste rugaciuni, mergi la un preot si o sa fie totul bine.

| Marduk69 explică (pentru madu93):

Poti sa-mi recomanzi te rog niste rugacini? Ca nu le am cu biserica.