anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi cer scuze de acum pentru categorie:

Voi pana la urma,credeti in Dumnezeu? Eu nu! Cand am citit Biblia, m-am simtit de parca as citi o poveste de copii mici.Sunt mai mult ca sigura ca peste cativa mii de ani(daca rezista omenirea pana atunci)va descoperii toata lumea ca Dumnezeu este un fel de "Mos Craciun"si nu va avea nimeni nevoia sa creada intr-o asemenea "zeitate".Si nu ca ma dau inteligenta, dar mi se pare ciudat sa nu stiu de ce traiesc si cum a luat viata omenirea.(povestile alea din Biblie nu ca le cred! si mai sunt alte 100 de povesti cu nume de zei sau ce or fi aceea care spun ca ei au dat viata omenirii.deci acum ce sa cred? banuiesc ca lumea crede mai mult in acest "dumnezeu"pentru ca povestile din Biblie sunt prea usor de inteles.)
Deci voi credeti sau nu in Dumnezeu?(NU SARITI PE MINE, VA ROG!laughing)

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Thunderstruck):

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) MADE MY DAY!rolling on the floor)))))

| Thunderstruck a răspuns (pentru anonim_4396):

:3

| DrAg0SLykoz a răspuns:

Sunt undeva intre:dc dumnezeu a creat lumea iar intr-o zi o va distruge?

| Seniorita21 a răspuns (pentru DrAg0SLykoz):

Dumnezeu ne-a creat ca sa-l adoram.
Viata asta este trecatoare, dar cealalta este vesnica.

| Seniorita21 a răspuns:

Copilule,nu-l jigni pe Dumnezeu!
Eu te invit sa citesti Coranul.

| Seniorita21 a răspuns (pentru Seniorita21):

Islamul este religia mea, dupa Coran si invataturile Profetului Mohammed(pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa!)
Te invit sa citesti sfanta si minunata, frumoasa si superba carte, Coranul.

| ms3y a răspuns (pentru lolosaurus):

O varat doar cate doua din fiecare specie.Citeste inainte de a scrie.Nu de alta dar bagi oamenii si mai mult in ceata.

Răspuns utilizator avertizat