Nu exista superstitii.toate sunt nalucirile duhurilor rele. daca t ucrezi in superstitii acutnci ele or sa ti se intample pentru simplul motiv ca tu esti sigur ca se vor intampla.e ca o invitatie pentru cel rau. dar omul nu trebuie sa creada in astfel de mizerii nici in vraji,vrajitoare, magie neagra alba, horoscop.toate sunt mizerii.dc ai avea nevoie de asa ceva cand Bunul Dumnezeu ne iubeste si este cu noi?!
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau. Eu te intaresc si tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare." Isaia 41, 10
Sunteti tampiti ma...Asumativa faptele odata!
Cand veti invata ca nu exista nici un destin si totul depinde de ce faci in fiecare secunda?
Cand vad la ce nivel a adus religia populatia, ca un 'pagan' respectabil ce sunt imi introduc orice in orice fel de divinitate
Gerard 't Hooft zice ca mecanica cuantica este determinista. Ma rog, a luat un Nobel, asa ca afirmatia lui merita atentie. Daca particulele elementare sunt deterministe, atunci nu exista nimic in afara destinului.
Cât timp citești tu asta, mor în jur de 2000 de oameni (depinde cât de repede citești). Plan divin? Probabil.
O intrebare prima data, de ce ne este frica de moarte? pentru ca nu stim ce este dincolo
Odata ce au murit inseamna ca e adevarat. Tie nu trebuie sa-ti fie frica. Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, Dumnezeu sa fie binecuvantat. (Dreptul Iov). Roaga-te Lui Dumnezeu sa nu patesti ceva rau si sa te salveze.
Nu ai alte prostii la care să te gândești?
Trebuiau construite aripi de spital, policlinici, dispensare, școli, grădinițe, case pentru oamenii săraci, nu catedrală creștină.
Chestia cu clopotul e nimic, o să ia și foc, mizeria aia, de biserică inutilă.
Si... daca ar veni un cutremur si se darama toata biserica oare ce se poate intampla dupa? te-ai gândit la asta luminito?
Esti prea superstitioasa.
Si mie mi-a murit un nepotel de 5 ani dar nu am asociat cu niciunul din superstitiile astea.
Pe pamant este multa boala, pacat si suferinta. tot ce se naste trebuie sa si moara. Asta este regula de la Dumnezeu.
Unii vad in moarte o eliberare, altii vad o teama teribila.
Totusi in calcului viatii tale trebuie sa introduci si necunoscuta aceasta.
Intrebarea mea este ce faci daca vine?
Esti pregatita pentru lumea de dincolo?
Poate nu stiai, cand mori se spune ca vezi o LuminitaRoz. Acum cred ca esti si mai speriata. Eu am glumit.
Iti trebuie cateva sedinte de consiliere ca sa scapi de frica.
Pff...cam asa si la mine in oras, acum doi ani a murit Cosmin, asa il chema, ieri saraca Diana ( D-zeu sa o ierte ) a murit din cauza unui tir, nu stiu daca e ceva legat de caderea clopotului, dar poate e ceva un semn.Totusi nu te panica si aigrija si tu pe unde mergi si ce faci.
Fetita aia care a fost data la stiri ca a luat'o tiru pe strada cand mergea spre maicasa?
Nu, ea a traversat strada cand vorbea la telefon si a fost agata de un tir.ma rog nu vrea sa intru in detalii...
A dat la stiri? Si eu sunt din GH
Chiar? Nu a dat la stiri ...inca, doar in ziarele locale.
Cum te cheama ?
Afla aici mai multe informatii http://www.obiectivdesuceava.ro/......humorului/
Cosmin cred ca a murit acum 2 ani nu 3 dar nu stiu...da si sunt din GH, vezi ca ti-am trimis mesaj privat.
Acea fata preoteasca nu este preot in toate facultatile mintale. Preotii niciodata nu prezic, este ceva diabolic asta. Dumnezeu sa-l ierte pe cel care sperie lumea. In ceea ce te priveste daca ai credinta in Dumnezeu si mai treci prin casa Lui, totul este bine. Roaga-te seara si tine si tu macar o saptamana post si sunt sigur ca vei simti o schimbare. >
Maii.
Acei copii aveau sa moara oricum, chiar daca cadea sau nu acel clopot
Si în plus, tu chiar le crezi pe fete alea?
Ce preot sau calugar ar face blesteme!
Deci nu, nu este adevarat.
Moartea acelor copii nu are de a face cu acek clopot
Oricum trebuie sa moara oameni, si din pacate si copii. k daca nu ar mai murea lumea nu am mai avea loc si Oxigen!
Hei, daca Dumnezeu a ales sa fie asta, asta e, stai linistita, roaga-te si ai incredere in El. Cred ca e vreun semn.
Eu cred ca nu este adevarat, moartea o poti,, intalni,, prin multe feluri dar prin blesteme nu.
Fetele acelea au mintit. Au vrut sa te sperie. Stai linistita. Preotul si calugarul nu trebuie sa bage frica in oameni ci sa ii incurajeze deci nu au de ce sa spuna ca or sa existe in fiecare an urmari urate dupa urma caderi clopotului. O sa iti fie bine. Promit.
Nu stiu daca e adevarat sau nu.Ma depasesc chestiile astea.Ideea e ca, chiar daca ar fi adevarat, nu rezolvi nimic panicandu-te.
RAY întreabă: