Se pare ca alti au inteles, si au avut rabdare, si chiar tu te dai batut?
Care zici ca cunosti limba Romana...nu vreau sa ma cert cu tine, dar de cat sa insulti mai bine nu mai comentezi.si te-am mai zis daca esti Destept iti vei da tu seama de ce am postat intrebarea.
Nu conteaza in ce religie esti sau ce trebuie sa faci. Cel mai indicat este sa faci fapte bune, adica sa nu fumezi sa nu bei sa ajuti pe ce i sarmnai si cel mai important sa IL ai pe Dumnezeu in inima ta si sa te inchini numai Lui
In primul rand,nu stii sa scrii. Oare Yehova, YHWH, doreste si oameni prosti in asa-zisa sa imparatie? Normal ca ii doreste, nu degeaba fericiti sunt cei ce saraci cu duhul, dupa cum Yeshua ne invata.Adica va invata,ca va stie de naivi si creduli.
In al doilea rand,esti parte a cultului martorilor lui Iehova? Il cheama Dumnezeu,macar crestinii tipici se marginesc la a-i da doar cateva denumiri. Oricum, acest Iehova al vostru e imaginar.
In al treilea rand, regatul lui Iehova se traduce prin Armageddon, adica Judecata de Apoi, adica distrugerea acestei lumi.Masochism? Distrugerea lumii nu e o veste buna, nu cand ne asteapta o eternitate in asa-zisul Rai, alaturi de garantul raului si minciunii, Iehova/Dumnezeu.Omenirea nu e pacatoasa, doar proasta si directionata gresit de trenduri, snobism si efectul de turma.Dar daca un zeu crede ca se cuvine s-o distruga, atunci nu e zeul bun caruia i se face reclama.
Raiul nu este un Paradis, pentru ca un Paradis trebuie sa existe.Te-a facut religia si societatea sa crezi ca exista un loc unde te duci dupa moarte.Pentru ca,bineinteles,nu prea le convine ideea de moarte totala,neurmata de nimic.
Nu imi zice un Dumnezeu sau o religie ce fel de om sa fiu, pentru o banala recompensa.Voi, crestinii nu realizati, insa traiti in cel mai complex sistem de sclavie. Aveti sindromul Stockholm, dar nu sunteti constienti de asta.Sclavi obedieti ce baliti in fata recompensei promisa pentru cumintenie si pupincurism.Asta sunteti, niste sclavi ce nu merita nici macar executati pentru penibilul de care dau dovada.
Iehova in Romana nu Yehova sau YHWH, Tu sti sa scrii
uita-te la tine cum ai scris, de partea, sau partea?
Daca nu intelegi ce scriu aicea, uita-te la ce ai scris Tu poate o sa intelegi ce vreau sa iti spun!
Noua Martori Lui Iehova n-i se spune ce sa facem prin intermediul Bibliei.
Suntem sclavi a lui Dumnezeu.
Si paradisul va veni incurand, asa spune Biblie si eu cred, nu spune luna, ora sau ceva de genu...Dar ne anunta ca va veni incurand, Doar ce-i rai vor fii distrusi care nu asculta de Dumnezeu asa spune Biblia, de acceia Noi Martori a Lui Iehova Suntem Nevoiti casa-i Predicam si altora vestea Buna despre Ragatul lui Iehova care va veni in curand, Si ce schimbari trebuie sa facem casa putem trai in Paradis, Biblia spune ca trebuie sa-i Demonstram prin Fapte Lui dumnezu ca-i slujim din inima, nu ca suntem fortati sau doar vorbele se gasesc la noi si fapte de loc...
Chestiile astea cu gay, lesby etc., nu pare ceva NORMAL adica..nu e. Doar ca asa am gandit si am auzit si mi s-a spus si am ajuns la parerea asta.
Pana la urma fiecare cu gusturile lui.Gusturile nu se discuta.
Este foarte interesant, cand cei care se pricep sa critice, o fac fara sa le pese de parerea celui care vrea sa spuna ceva. Totusi Dumnezeu le spune, daca vor sa auda, ca gresesc, facand acest lucru. Tot El mai spune, ca daca poti sa faci un bine ( nu rau, ca e critica cu rea intentie) sa il faci, cand sta in puterea mainii tale. Totusi la majoritatea oamenilor, le place raul, deoarece o arata destul de clar prin vorbe sau fapte. Dumnezeu apreciaza binele facut (fiecare dupa cum poate si cat poate) nu raul. Si cel mai mare bine, este acela de a le face cunoscuta evanghelia (sau vestea buna - potrivit traducerii corecte in limba romana, deoarece evanghelie, nu este un termen care poate fi inteles de toti). Iar vestea buna, atrage si responsabilitati, pentru a avea parte de foloasele care le va aduce ea. Adica o persoana, dupa ce ajunge sa inteleaga bine, la ce se refera, va sti si ce schimbari are de facut, in viata si personalitatea sa. Mai multe detalii despre aceste lucrurii la:http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/2012166