Si asta este dintotdeauna la fel ca Dumnezeu?
))
Sufletul e suflarea de viata a lui Dumnezeu.
Mersi. Asta nu itnelegeam. Chiar cand ai dat tu raspunsul am dat recoment.
Tu cel mai sigur nu ai inteles ce am vrut sa zic.
Sufletele in conceptia crestina se nasc pe planeta pamant si nu exista dinainte.
Dar ele au varsta care din cate am inteles se diferentiaza doar prin numere.
Oricum bullshit. XD
"Sufletul e suflarea de viata a lui Dumnezeu. "
Tata nu va fi multumit cand ii voi spune ca dumnezeu a suflat-o pe mama undeva. Nu ii place sa fie deranjat cand munceste, si este foarte zgarcit cand vine vorba de credite.
Pai noi vorbeam de varsta sufletului.
Dumnezeu este dintotdeauna cum materia nu poate fi. Ok
Dar sufletul care trece pe banda rulanta nu se imprima data de expirare ca la pateu? )))))))) n-are varsta.
Daca esti destept, vezi-ti de intrebari si cerceteaza penrtru a afla personal raspunsurile.pot sa-ti dau marturia unui muribund care spunea; ooofff.greu se mai desparte sufletul de trup.si care a plans timp de 2 saptamani pe patul de zacere fiindca nu s-a pocait mai devreme.si a fost tanar si inteligent, si a fost matur si facu doua razboaie, cateva concentrari, crescu 8 copii si muri la 93 de ani, pocaindu-se pe la 60. e tot ce pot sa-ti spun concret si trait si vazut de mine personal.
Sufletul nu se duce nicaieri.Sufletul e de fapt constiinta noastra.Biblia ti-a luat mintile.Nu crede tot ceea ce ti se spune.
Nu mi-ai inteles intrebarea. AM intrebat daca SUFLETUl nostru(aceea energie) se mareste in acelasi timp cu noi. Atunci cand crestem noi, creste si el? P.S: Semnul ala al tau, nu e semnul lui Dumnezeu!
Si plus ca eu am simtit o data sufletul meu, intr-un somn banal de noapte. Asa de tari au fost emotiile, ca imi amintesc si acum cat de repede fugea prin casa. Cu o miscare extraoridar de mare. In cateva nanosecunde, nici cat sa clipesti nu poti, vedeam oglinda mea de pe hol, doar ca nu se reflecta nimic in ea.Ma speriasem. Vedeam intunericul din casa si pe mine dormind si am simtit cand s-a strans in corpul meu la trezire. Hm, oare sa fie doar fictiune? Nu cred.
Cand esti speriat de draci te trezesti noapte si vezi draci la marginea patului.
Cand nu crezi in draci poti sa urli satana in butoi ca tot nu te va afecta psihologic in vis.
Bai fartilor, dar eu pur si simplu am intrebat: Daca sufletul creste ca noi, ma refer la INALTIME! Adica, daca copilul are 16 ani si sufletul la fel? Daca bunicu are 70 si ceva, sufletul la fel? La asta ma refer! Stiu ca e din totdeauna cu Dumnezeu..alea le stiu. La asta am pus intrebare. Va rog raspudneti clar sa inteleg. Multumesc.
Nu stiu cum sa-ti scriu in alt mod, insa nu iti pot trimite mesaje. Am citit ceea ce mi-ai scris si as fi incantata sa-ti pot rapsunde, dar am statusul acela de junior si nu imi permite.
Ah. Este bine atunci, mareste-ti statusul si as fi foarte incantata sa iti aud parerile . Multumesc ca mi-ai raspuns oricum .