Exista o posibiliatate ca visul sa fi fost real si nu numai imaginatia ta.Si eu visam chestii de genul cand practicam magie si nu prea credeam in Dumnezeu.S-a terminat tot cand am aruncat orice lucru legat de magie si m-am intors la credinta.
Uita-te in perna.Un preot exosrcist a spus ca atunci cand visezi demoni sau pe diavol in persoana inseamna ca ai ceva blestemat in perna sau in camera.Ar trebui sa te uiti putin in jur.Sau probabil ai fost blestemata. Poate ai suparat pe cineva care se ocupa de magie.
Tu esti prezenta-absenta pe lumea asta.
"Exista o posibiliatate ca visul sa fi fost real si nu numai imaginatia ta."
Pai daca e VIS salamandro, cum sa fie real, gandeste si tu putin inainte sa te napustesti cu vorbele. Termina cu minciunile si povestile tale cu magia. Inca nu esti capabila sa sa faci diferenta intre realitate si bazaconii inchipuite.
Mi a spus mai multa lume asta.eu cred in dumnezeu si dau mereu bani nevoiasilor si si sunt miloasa...nu stiu de ce mi se intampla astea ma simt tulburata
Pentru ca diavolul vede ca tu te apropii de Hristos si nu vrea asta.Ar avea sens sa se ia de un drogat care blestema sfantul nume a lui Dumnezeu? Nu, pentru ca pe acel pacatos il are deja in pumn.Lucifer vrea cat mai multe suflete si il vrea si pe al tau.Te apropii de Dumnezeu si el nu vrea asta.De asta te loveste.Cu cat ai mai multa credinta cu atat o sa-ti mai faca rau.
Nu te speria.El se hraneste cu frica.Nu uita ca nu-ti poate face nimic. Diavolul nu are nici o putere asupra urmasilor lui Hristos. Vrea doar sa te sperie dar nu o sa-ti faca nici un rau pentru ca nu pote.
Da..acum stiu ce se intampla cu mine si ai dreptate.de atunci am inceput sa ma simt rau si la fel visam urat.am visat paienjeni tiganci vrajitoare.si nu prea pot sa dorm noaptea.azinoapte am aprins o lumanare si nu am visat nimic dar nu puteam sa dorm ma trezeam mereu. spre dimineata am stins lumanarea si am adormit si am visat din nou diavoli care era in pa cu mine. iubitul meu si fratele meu. aveau capete de draci si veneau spre mine.am zis tatal nostru si mai rau era ii simteam mai rai, iar cand ma orpeam si nu mai spuneam tatal nostru se facea lmina in camera si se opreau si ei
Iti ultumesc mult. uite fb meu mihaelamimi. daca nu ma gasesti asa miha.ella1051.eu nu prea intru pe aici si poate asa mai vb ai fost singura care a stiut sa vb sa dea un sfat
Mai sa fie sfanta Kalla s-a ocupat cu magia. Pacat ca nu ai continuat, din cate am inteles ai o prietena satanista.
Nu intru pe TPU de doua luni si inca ma mai contactati toti?
OMG V-am lipsit?
Da, desigur,insa totusi dc, ai renuntat la magie, mai ales la lucrari simple? fiindca ai revenit la crestinism, cunosc crestini ocultisti, si tu ai pontetial
Cica crestini ocultisti... poate crestini ecultisti.Nu poti sa ai doi stapani.Ori Dumnezeu ori satana ori altcineva cine vrei tu.Dar nu poti sa faci de exemplu calatorii in astal si dupa sa mergi la slujba.Doamne feri.
N am potenzial. Vroiam sa devin satanista dar am inteles ca eu fara Iisus nu pot.
Cum s-a mai zis, frica e de vina.
Nu e frica.E iubire.
E doar un vis de lung-metraj. Sa te tii cand incepe serialul Dracula cu moroi, stafii, zombi si alte lighioane mistice.
Si de continui sa crezi
In cai verzi pe pereti,
Si in vorbe nascocite
De la lume auzite,
Asa-ti trebuie, cosmaruri
Sa vizezi in reluare
Draci baltati, moroi si fiare.
Este posibil sa fie un blestem, dar nu e musai. Poate excesele de sarbatori ti-au indus o stare de oboseala care a scos din subconstient demoni. In lumea viselor propriile noastre temeri, fantezii, represalii se cristalizeaza. Este posibil ca o mare parte din acesti demoni sa fie parti ale tale, ego-uri, defecte psihologice care au iesit la iveala in urma unui eveniment. In interiorul fiecaruia din noi sta molcom cate-un demon sau mai multi care se pot manifesta fie ziua, fie, mult mai usor, noaptea in vis. In ceea ce priveste pe Lucifer care spunea niste nume... cel mai probabil e pura fantezie partea aia din vis. In vise realitatea astrala (astralul fiind acea lume) se intrepatrunde cu cristalizarea subconstientului nostru.
Buna
poate ar fi cazul sa te spovedesti/poate ai ceva pe suflet /o fapta mai putin crestin..nu stiu, stropeste patul/camera cu aghiazma/tamaiaza.fa cruce si zii tatal nostru seara..gandeste pozitiv.
O seara buna
Oricat te-ai stradui, nu vei reusi sa gasesti o talmacire a viselor tale! Ele au semnificatii diferite, in funtie de cel care ti-l talmaceste!
Curata-ti mintea de orice gand ti-ar putea,, otravi ''! Cauta sa faci fapte bune si vei vedea ca vei mai visa urat!
Eu interpretez problema ta asa: omul batrin, inalt, care te bintuie este insusi cartea de gramatica a limbii romane!
Are parul alb pentru ca este o carte veche autentica si precisa. Numele pe care le spunea sint de fapt cuvintele pe care trebuie sa le scrii corect atunci cind editezi un mesaj!
Te trezeai speriata si mergeai la baie probabil pentru ca uitasei sa faci pisu ininte de culcare, iar batrinelul pare fioros cu oamenii agramati, dar sa stii ca de fapt nu e!
Cind te culcai la loc normal ca visai in continuare de unde ramasesei pentru ca in rastimpul cit ai fost la baie nu ti-a intrat gramatica si ortografia in cap, asa ca batrinelul mai avea cite lucruri sa-ti spuna!
Ortografia Limbii Romane si Gramatica Limbii Romane contin mai multe capitole si de aceea mai visai si in alte nopti acelasi vis!
E buna interpretarea mea? Ce zici? Iti dau un PM cu contul meu bancar, sa fac si eu un banut la inceput de an?
Ce tare
Cum poti spune ca eu sunt agramata cand tu scrii CAT cu a din i? NU O SA FIU NESIMTITA SA TE FAC AGRAMAT DAR SPER SA TE SIMTI
Draga Mimi, scrierea cu î din i NU este incorecta! Este acceptata de Academia Romana ca fiind corecta si sa stii ca sint ziare si publicatii care folosesc aceasta scriere oficial.
In plus hai sa te mai luminez un pic si sa-ti dau un link in care sint spuse citeva lucruri interesante legate de cele doua scrieri:
http://www.pruteanu.ro/103deceidini.htm
La revedere!
Ok continua sa scrii cu a din i si lasa ma ca nu ma intereseaza filosofiile tale.canta in alta parte ca nu am bani sa iti dau
Salut
Pot să te întreb: Când spui că vrei să fii ajutată la ce te referi? Doreşti să afli dacă au vreo semnificaţie? Sau de ai avut acele visuri?
Vreau sa stiu daca are vreo semnificatie si de ce continua visul dupa ce ma trezesc si dorm iar, chiar si dupa o zi
Mulţi oameni cred că visurile ar avea semnificaţie, fiind ceva de genul unui mesaj codificat care trebuie înţeles. Dar acest lucru se bazează mai degrabă pe dorinţa omului de a se asigura că se va bucura de un viitor sigur. În realitate, nu există nicio dovadă pertinentă care ar demonstra că ele au un mesaj din exterior. La urma urmei, nu ele sunt rezultatul activităţii creierului nostru, deci ţin de interiorul nostru?
In vise orice entitate poate lua orice infatisare si se poate da drept oricine.
La fel ca pe TPU.
Stiu asta dar nu inteleg de ce visez asta si de ce dupa ce ma trezesc si dorm iar continui visul...
Poti scapa de ele daca pur si simplu nu te mai gandesti la asta. Cred ca esti prea speriata si din cauza asta continui sa visezi...nu e frumos cum ne batem joc de noi insine?
Da,se poate sa fie foarte adevarat, nu doar imaginatie, nu cred ca cineva poate sa spuna exact ce inseamna chestia asta, dar este clar ca demonii pot aparea in vise.Conteaza mult daca ai fost la vrajitoare, sau cineva aproape tie a fost.
Am vrut sa ma duc dar apoi am aflat ca nu e bine si am intrerupt...visez in continuare dar am aflat ce trebuie sa fac si ce se intampla cu mine...iti multumesc
Raspusul il poti cere preotului tau duhovnic pentru ca el stie cel mai bine cine esti tu si ce probleme ai.Pentru ca asa exista ''n" interpretari despre visele tale. Succes
Buna. Asta inseamna ca ca te gandesti la asta inainte sa te culci. Inainte a te culci date cu mir roaga-te si culcate cu gandul la Dumnezeu...Nici unul dintre noi nu o putem face decat Dumnezeu si tu. du-te la biserica pentru iertarea pacatelor!
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: