| mimi10mimi a întrebat:

ma numesc mihaela.asi dorii sa vorbesc cu cineva despre visele mele, cineva care sa cunoasca.pe scurt,visez demoni ca ma alearga pe mine si prietenii mei, mi a aparut in vis un om batran inalt cu putina burta par alb spunandu mi ca e lucifer si tragea aer in piept si spunea niste nume....ciudat este ca ma trezeam speriata mergeam la baie iar cand ma culcam la loc si adormeam visam in continuare de unde ramasesem...primul vis a fost chiar in noaptea de 1 1 2014.azi noapte am visat iar..continuarea de noaptea de 1.adica 2 zile la rand am visat un vissi cu intreruperi..ma culcam din nou visam continuarea.rog pe cineva daca se pricepe la vise sa imi raspunda

Răspuns Câştigător
| Kalla a răspuns:

Exista o posibiliatate ca visul sa fi fost real si nu numai imaginatia ta.Si eu visam chestii de genul cand practicam magie si nu prea credeam in Dumnezeu.S-a terminat tot cand am aruncat orice lucru legat de magie si m-am intors la credinta.
Uita-te in perna.Un preot exosrcist a spus ca atunci cand visezi demoni sau pe diavol in persoana inseamna ca ai ceva blestemat in perna sau in camera.Ar trebui sa te uiti putin in jur.Sau probabil ai fost blestemata. Poate ai suparat pe cineva care se ocupa de magie.

35 răspunsuri:
| Kalla a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu intru pe TPU de doua luni si inca ma mai contactati toti?
OMG V-am lipsit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Da, desigur,insa totusi dc, ai renuntat la magie, mai ales la lucrari simple? fiindca ai revenit la crestinism, cunosc crestini ocultisti, si tu ai pontetial

Cica crestini ocultisti... poate crestini ecultisti.Nu poti sa ai doi stapani.Ori Dumnezeu ori satana ori altcineva cine vrei tu.Dar nu poti sa faci de exemplu calatorii in astal si dupa sa mergi la slujba.Doamne feri.
N am potenzial. Vroiam sa devin satanista dar am inteles ca eu fara Iisus nu pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kalla):

Cum s-a mai zis, frica e de vina.

Nu e frica.E iubire.