| lostyi a întrebat:

Buna, ma simt pierdut, deci sa incep: Acum o luna am facut ritualul de dedicare in satanism; dar in timp am inceput sa ma schimb nu prea mai credeam ca e bine. Am vrut sa ma intorc la crestinism dar ma simt respins si nu mai stiu deloc ce e bine ce e rau. Nu pot sa imi revin, ma simt pierdut de tot.M-am spovedit, am inceput sa revin cum am fost pana acum, un crestin dar ma simt respins si stiu ca inainte sa ma schimb am citit ca un demon a transmis ca vor veni vremuri grele pentru crestinism; si astazi vad catedrala notre dame si al aqsa arzand. Fix cand am inceput sa incerc sa devin crestin, chiar daca ma simteam respins si zilele astea tot imi vin ganduri ca sa ma intorc etc. multe ganduri si pot sa simt cum eu m-am pierdut si ma simt foarte prost. Si cu aceste ganduri e ca si cum cineva ar incerca sa ma convinga sa ma intorc la satanism si pur si simplu nu mai stiu ce e bine ce e rau; ce sa cred, ce sa nu. Vreau doar cineva sa ma inteleaga; si v-as ruga raspunsuri serioase cu ce as putea sa fac, pe ce drum as putea sa o iau si as prefera ceva departe de satanism si crestinism; o cale diferita sau ceva ce m-ar ajuta. Cel mai bun raspuns FUNDA

Răspuns Câştigător
| Irinel15123532 a răspuns:

Este foarte bine ca ai luat decizia sa fugi de satanism. Sa nu mai ai nici o legatura cu asa ceva pentru ca iti poate influenta viata.
A fost o alegere foarte periculoasa ceea ce ai facut tu, fugi de aceste lucruri cat mai poti, si nu te mai intoarce niciodata la ele, sunt foarte periculoase, sa nu mai ai de aface cu asa ceva. Vestea buna este ca Domnul Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos care are toata puterea in cer si pe pamant, I se supune orice demon, orice rau, orice putere, toate sunt la picioarele Domnului nostru, cand Domnul ne protejeaza, nimic nu ne atinge pe noi, copiii Sai, Dumnezeu a pus limite demonilor si scrie ''daca ne impotrivim diavolului, acesta va fugi de la noi'' nu crestinul este cel care trebuie sa fuga ci diavolul. Cand noi IL urmam pe Hristos si alegem ascultarea de El care este spre folosul nostru, Domnul cauta folosul nostru, cand propovaduim si altora pe Hristos, Domnul spune ''va dau toata puterea mea'' nu un flanc de ingeri, nu un tanc, ci toata puterea mea, si avem cele mai sofisticate arme, scrie in cartea corintenilor in biblie ''noi avem arme intarite de Dumnezeu care sa surpe intariturile'' daca din punct de vedere fizic satana ar avea arc cu sageti, noi cantam (si arcuri incordate stau sa traga...) daca satan ar avea arc cu sageti, Dumnezeu ne-ar da noua kalashnikov, tun. Prin urmare, vino la Hristos, care te cunoaste, care asa cum spune biblia, te cunoaste dupa nume, iti stie pana si numarul firelor de par din cap, te priveste in ochi si iti spune ''te iubesc''. In orice religie te-ai duce, in orice cult crestin sau nu, Nu vei gasi nimic. Eu nu te chem la un cult, te chem la Hristos.
Domnul vrea sa iti reabiliteze viata si sa iti dea un nou inceput.
Sa iti spun un lucru.
''Un om a cazut intr-o groapa foarte adanca, a trecut pe langa acest om Mohamed si i-a zis (e voia Lui Allah sa fii in groapa, Allah socoteste cine sta in groapa si cine sta afara, a fot voia Lui ca tu sa pici aici.)
A trecut buddha pe langa el si i-a spus (daca incetezi sa iti doresti sa iesi din groapa, atunci nu vei mai suferi, te vei obisnui)
A trecut pe langa el confucius si i-a zis (daca cineva calatoreste pe pamantul acesta este foarte posibil sa pice in cate o groapa asa ca aveti grija pe unde umblati)
A trecut pe langa el un hindus si i-a spus ''in cealalta viata vei fi pe munte, in viata asta... ramai in groapa''
A trecut pe langa el Iisus si l-a intrebat (vrei sa iesi din groapa?)
Omul nostru a spus ''da''. Apoi a aruncat o franghie in groapa, a coborat El insusi in groapa si l-a scos afara, fara plata.''
Asa este mantuirea, Hristos a venit pe pamant sa moara pe cruce pentru tine din dragoste, si te-a iubit enorm. Iisus nu trece nepasator pe langa tine, te iubeste atat de mult si nu te lasa sa mori.
Iti voi da si o poezie, ca sa o intelegi, baraba suntem noi.
''Ai auzit vreodată, prietene, de Mine,
pe când în largul lumii cutreierai semeţ,
pe când cu lănci şi scuturi, cohortele străine
te căutau să-ţi ceară al vieţii tale preţ?

Ai auzit vreodată, prietene, de Mine,
când floarea vieţii tale îşi scutura podoaba?
Ca să te scap de lanţuri, de moarte şi ruşine,
Eu am murit pe cruce, în locul tău, Baraba...

Eu răsădisem pacea, tu semănai furtuna.
Şi pe-amândoi mulţimea ne-a pus pe un cântar.
Minciuna cea din umbră alese-atunci minciuna,
tâlharii cei cu vază cerură pe tâlhar.

Puteam să zbor din lume, sătul de-ai ei urgie.
Şi-atunci mulţimea oarbă te-ar fi cerut degeaba.
Dar M-am gândit la tine, privind spre veşnicie,
şi am murit pe cruce, în locul tău, Baraba...

Te chem şi astăzi: Vino şi vom străbate norii!
Te-am căutat cu lacrimi prin spini şi bolovani.
Dar vremea e târzie. Mijesc pe dealuri zorii.
Şi ceru-ntreg te-aşteaptă de două mii de ani.

De-ai şti ce neagră noapte şi ce adânc fierbinte
va fi... când suferinţa nu va cunoaşte graba...
Vei plânge totdeauna şi-ţi vei aduce-aminte
că am murit pe cruce, în locul tău, Baraba!''
Dumnezeu e tata in primul rand, nu satana ti-a dat viata, nu satana te-a creat, ci Domnul Dumnezeu te-a creat, esti fiul Lui, vino la El, uite ce scrie ''Cand erai in pantecele mamei tale, ochii Mei te vedeau, te-am cunoscut mai dinainte de intemeierea lumii, te-am iubit inainte ca tu sa ma cunosti, te astept cu bratele deschise, vino acasa fiul meu''
Trebuie sa iei o decizie.
In primul rand, spune-i Lui Dumnezeu in rugaciune, nu trebuie sa pleci nicaieri, spune-i acum.
''Tata bun din ceruri, iti marturisesc ca am pacatuit, am luat alegeri care m-au departat de tine, imi pare rau Doamne, ma intorc la Tine ca fiul risipitor, recunosc ca am pacatuit si nu am nici o sansa fara Tine, recunosc ca pacatul meu Te-a intristat, aleg sa ma intorc la tine, imi cer iertare pentru acest pacat al meu in numele Domnului Iisus Hristos, si prin moartea Lui pe cruce, eu primesc acum iertare pentru acest pacat, Si IL primesc pe Domnul Iisus Hristos ca mantuitor personal, imi predau viata tie, si cred ca moartea Lui pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca Domnul Iisus Hristos este fiul Lui Dumnezeu si cred marturia scripurii''
Ai citit pilda fiului risipitor? Uita-te la asta te rog.
https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY

Dupa ce si-a cerut averea, a irosit totul, a ajuns ingrijitor la porci si nu mai avea de mancare, ar fi vrut sa manance mancarea porcilor, dar nu i-o da nimeni, si si-a venit in fire si a decis sa vina la tatal sau. Sa ne imaginam un scenariu, real de altfel. Tatal statea pe terasa, asa cum facea de multi ani, in fiecare zi vede zeci de caravane si sute de oameni trecand prin fata casei sale, dar de data asta vede un chip anume, si il izbeste gandul ca este fiul sau, pierdut candva, de mult. Daca aceasta pilda ar fi fost spusa de farisei si carturari, ar fi fost interpretata astfel. ''Tatl s-a lasat pe scaun si a zis: Ahaaa stiam eu ca vei veni inapoi, sa vezi ce o sa-ti fac cand vei ajunge aici, fiu neascultator si nerecunoscator''
Dar sa ii multumim Lui Dumnezeu ca El nu este asa, ce a facut tatal din pilda? A alergat spre fiul sau, pe vremea aceea un astfel de gest era josnic, rusinos, umilitor, nimeni nu alerga in public, mai ales o persoana in varsta/ Biblia spune ca tatal a alergat spre fiul sau si l-a sarutat mult, fiul a zis ''tata am pacatuit impotriva cerului si impotriva ta si nu mai sunt vrednic sa ma chem fiul tau, fa-ma ca pe unul din argatii tai'' in timp ce fiul isi marturisea pacatul, tatal il imbratisa si il saruta, a spus sa i se aduca haina cea mai buna, un inel in deget ceea ce insemna ca era repus in drepturi in familie, incaltaminte in picioare, ceea ce inseamna ca fiul nu va fi sclav, si a poruncit sa se taie vitelul cel gras si sa faca o petrecere mare ca sa sarbatoreasca intoarcerea fiului sau. Tatal nostru ceresc, l-a iertat pe fiul sau, inca de pe cand a plecat de acasa, a fost iertat tot timpul cat a fost plecat, si l-a asteptat in fiecare zi sa se intoarca, cand l-a vazut nu l-a respins, ci a alergat inaintea lui si l-a sarutat mult. Nu conteaza ce ai facut sau cat de multa vreme, Dumnezeu te va ierta. Poate vei spune ''dar daca au trecut 10 ani...'' Daca au trecut 60 de ani, Dumnezeu te asteapt cu bratele deschise si te va astepta mereu. Daca esti atent la forma Lui Hristos pe cruce, ce forma au bratele sale? Intinse pana la maxim, cu aceste brate te asteapta Domnul Iisus, si biblia spune, ca Iisus isi cauta oaia pierduta, oriunde ai fi, orice ai fi facut, Hristos nu te va lasa pierdut, va veni cu orice pret dupa tine. Poate mai tii minte cand eram indragostiti de o fata si trageam cate o petala dintr-o floare :) ''ma iubeste, nu ma iubeste'' vedeam ca se termina petalele si deaj anticipam dezastrul :), si atunci trageam 2 petale, ca sa ramana ''ma iubeste''. La Dumnezeu nu e despre noroc, pe fiecare picatura de sange a Domnului Iisus pe cruce, scrie numele tau, si scrie numele meu, aici nu mai e de tras doua picaturi, Hristos te iubeste, si daca ai vreo indoiala, Dumnezeu sa mustre indoiala aceea, pe tine te iubeste Dumnezeu, si te-a iertat, vrea sa iti dea o viata noua, un inceput nou, vei fi uimit de cat poate Dumnezeu sa iti schimbe viata in bine. Nu este nevoie de fapte marete, este nevoie sa vii la Hristos, chiar prin rugaciunea aceea pe care ti-am dat-o mesajul trecut, prin acord personal de a vrea sa fii mantuit. Nu IL poti rasplati pe Dumezeu pentru iertare, nu poti plati biserica, nu poti sa mergi sa dai cat mai multi bani si sa te epuizezi pentru Dumnezeu ca sa IL castigi iar de partea ta, pentru ca de cand L-ai primit pe Hristos, El nu te-a parasit niciodata, El a fost langa tine mereu, si este langa tine, este nebiblic sa te sacrifici pentru Domnul pentru A-l rasplati, noi nu a putea sa IL rasplatim pe Domnul pentru nimic, ce ai putea sa faci? Sa asculti de El, spre binele tau, din dragoste, fara obligatie, singura modalitate de slujire inaintea Lui Dumnezeu este cea din dragoste, nu din obligatie. Domnul Iisus Hristos, avea un singur gand pe cruce, cand era batut, scuipat, batjocorit, biciuit, cu barba smulsa, singurul Lui gand, erai TU, si eram eu, asta L-a motivat pe Domnul sa vina in lume. Sa iti spun o intamplare, un bloc ardea, si oamenii au trebuit sa isi ia din case ce mai puteau, un jurnalist spunea ca atunci s-a vazut fiecare ce valori aveau, unii si-au televizorul, altii banii, altii bautura, altii tigarile, si un batranel si-a luat doar poza sotiei moarte de la nunta, si a iesit afara. Daca Dumnezeu ar mai ramane cu ceva din universul asta, singurul lucru de valoare ai fi tu, si as fi eu. Daca Dumnezeu ar avea un portofel, nu ar fi bani in El, ci poza ta. Dumnezeu are o dragoste infinita pe care nu o putem explica. Este foarte bine daca munceti si te intretii singur, Dumnezeu iti va deschide multe usi in viata, citeste noul testament. Increde-te in Dumnezeu. Asa cum ne incredem in multe lucruri, pe scaunul pe care te pui ca te tine, in patul in care dormi. Cand esti pe masa de operatie, si iti pui increderea in medicul ala, un medic caruia ii tremura mana si tu nu stii, un medic care toata seara a fost la chef, si tu nu stii, un medic care deja nu mai vede bine, si tu nu stii, si te increzi in om. Increde-te cu atat mai mult in Dumnezeu. Cand suferi, cand esti la spital bolnav, inainte sa vina medicii dimineata, cel care a stat la capul tau seara de seara, zi dupa zi, este prietenul tau Hristos, Iisus spune ''imi pasa de tine, imi pasa de tine, te iubesc si vreau sa fii cu mine in cer''.
https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E
https://www.youtube.com/watch?v=gPbsBY-BWR4
https://www.youtube.com/watch?v=JIOAzuY-uIc

Tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune foarte simpla, sau nu neaparat aceasta, nu conteaza in ce fel o spui, conteaza sa iti pui increderea in Hristos printr-o alegere, ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.

| suntserios a răspuns (pentru Irinel15123532):

Adica tu te rogi si pe urma ai puteri supranaturale?

22 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Din nefericire tu ai sarit direct in cea mai adanca groapa ca apoi sa sari in alta mai putin adanca dar tot groapa.
"as prefera ceva departe de satanism si crestinism;'
Dumnezeu VIU si real NU exista decat in cresinism dar din nefericire doar intr-o anumita parte a acestuia asa ca doar prin STUDIU Biblic, sinceritate in actgiuni si gandire si nenumarate rugaciuni vei reusi sa descoperi unde si in ce religie il vei gasi in mod real pe Dumnezeu. In toate celelalte orientari religioase il vei gasi DOAR pe Satana.

| lostyi explică (pentru danut):

Deci toate milioanele... sau chiar miliarde cred... care nu sunt crestini se duc in iad? asa ar spune si cealalta religie ca daca nu faci parte din ea te duci la cucu bau.

| danut a răspuns (pentru lostyi):

Fiecare are dreptul sa aleaga, nu ma intereseaza ce spun religile ci ce spune Dumnzeu (in Biblie).
Si, DA, toti in functie de alegere "merg" unde doresc. Pot eu cumva sa te oblig sa "mergi" in cer? Majoritatea nu-si doresc acest lucru, deci merg acolo unde doresc, ce daca sunt miliarde, este alegerea lor.

| RAY a răspuns (pentru lostyi):

Cine nu este scris in cartea vieti da va fi aruncat in flacarile iadului pe vechie, alte religi nu spun asta, doar asa zis religie a iubiri, vorbesc de budism, hinduism

Oricine crede în El (Domnul Isus), nu este judecat; dar cine nu crede, a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. (Ev. Ioan 3:18)

Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi proorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor. (Apocalipsa 20:10)

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Religia iubiri frica si atat
Aceasta este soarta sufletului, soarta oamenilor care au respins credinţa în Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu care a fost jertfit pentru păcatele lor. Nu fi necredincios. Caută Biblia, citeşte şi crede cuvintele lui Dumnezeu ca să fii mântuit. Spune la toţi prietenii tăi, rude, apropiaţi, colegi, la toţi oamenii. Spune-le despre Domnul Isus ca să fie mântuiţi şi să nu ajungă la locul de chin.
https://moldovacrestina.md/soarta-sufletului-necredinciosilor-dupa-moarte/

| doctorandus a răspuns:

Atat satanismul cat si crestinismul sunt povesti vanatoresti despre lucruri pe care nimeni nu le poate sti. Cred ca daca ai probleme mentale cel mai bine e sa discuti cu un psihiatru.

| RAY a răspuns:

Sa imi demonstreze mie vreun crestin ca crestinismul a insemnat pace si iubire vreodata in istoria lor, apoi mai vorbim de asa zis religie a iubiri, le reamintesc crestinilor ca timp de 1000 de ani europa a fost in evul mediu si ca prin sabie ti-au raspandit religia, satanismul este cica vazut ca ceva negativ dar ce rau au facut satanisti, au facut cruciade, inchizitie, satanismul este o inventie crestina.nu exista satanism, sunt povesti, uni sunt metaforic satanisti,alti sunt copii care vor sa fie cool, nu trebuie sa crezi in nimic, credinta inseamna inchiderea ratiuni, logici, cunoasteri, curiozitati, crestini sunt impartiti in 4000 de secte, culte, religi deci iti dai seama cum interpreteaza ei biblia, cea mai mai buna cale este a te indoi de toate si a cunoaste

| RAY a răspuns:

Danut sunt copii ma care au murit de foame si nu au crezut in basmele tale sau nu au auzit si vor fi arsi in iadul vesnic, cica nu iti pasa, dar parca crestinismul e religia iubiri, atunci vorbim de satanism

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ar fi sa traiesti si tu in realitate.
sa iti vezi de viata de zi cu zi
fara sa te uiti la dracusori si ingerasi.
un psiholog te ar ajuta

| anonimg a răspuns:

Mulți oameni se duc pe terenul vrăjmașului omului și al lui Dumnezeu crezând că acesta le va oferi o viață mai bună. Tinerilor le place aventura; dar ei nu știu că aceasta îi va costa.
Este normal sa te simți dezorientat. Pentru că ai intrat de bună voie în "grațiile" vrăjmașului, acesta cere de la Dumnezeu dreptul asupra ta; pentru că a fost alegerea ta.
Poți scăpa din prinsoarea aceasta, numai dacă vei apela la Dumnezeu. Chiar dacă nu ai vreun sentiment de vinovăție față de Dumnezeu, strigă după El ca să te ajute.
Nu avem de ales o a treia cale: ori în mâinile lui Dumnezeu ori în ale celui rău. Dar dacă vrei sănătatea pe care ai pierdut-o, trebuie să cauți ajutorul și ocrotirea lui Dumnezeu. Nu ai cum să îți recapeți echilibrul în altă parte, deoarece toate lucrurile sunt făcute dar se și țin de Dumnezeu.
"Luaţi aminte şi veniţi la Mine, ascultaţi, şi sufletul vostru va trăi: căci Eu voi încheia cu voi un legământ veşnic..." (Isaia.55:3)
"Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre." (Matei.11:28,29)
Este invitația lui Dumnezeu. Dacă vrem Îi putem răspunde și El ne va lua sub ocrotirea Sa.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Ma intreb ce-i in mintea unora. Cum poti sa consideri ca exista Dumnezeu, dar sa incepi sa te rogi lui satana?

E ca si cum cineva ti-ar oferi sa alegi intre 5 lei si 1.000 de lei, iar tu alegi aia 5 lei.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Asa ca daca nu esti in stare sa gandesti si sa te ajuti singur, nu vad de ce te-am ajuta noi.

| Steregoi a răspuns:

Ce legatura are catedrala Notre Dame cu crestinismul? Nici o legatura. Orice cale in afara crestinismului este o cale satanista.

| lostyi explică (pentru Steregoi):

Un simbol important pentru crestinism si al aqsa pentru evrei. informeaza-te putin

| Panamax a răspuns:

Religia ti-a transformat creierul in muci.
Ia niste aspirina.

| Nilsson a răspuns:

Trebuie sa te rugi la Iisus Hristos sa te scape de demoni si sa duci o viata curata de acum inainte.

Nu exista alta cale in afara de pocainta, diavolul nu suporta smerenia pentru ca cel dintai pacat a fost mandria.

Trebuie sa scapi si tu de mandrie daca vrei sa fii salvat.

| Mircea08 a răspuns:

Nu am studii de psihiatrie si prefer sa nu ma pronunt

| LupusDei1993 a răspuns:

Dar vreau mai intai sa stiu ce te-a facut sa faci acea "initiere" ca sa pot sa-ti dau un raspuns pe masura care sa te si ajute.

| unvecin a răspuns:

Iisus a spus: „pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară" (Ioan 6:37)

Pentru oameni căzuți în cursa celui rău a lăsat El coroana de Împărat al universului și a coborât pe planeta noastră. S-a născut într-un grajd și a dus o viață săracă făcând bine tuturor și primind rău în schimb.

Nu te teme să Îl crezi pe cuvânt. Prinde-te prin credință de tot ce a spus și în rugăciune cere-I iertare și izbăvire.

Cel rău vrea să te simți respins ca să rămâi în stăpânirea lui. Dar indiferent cum te simți, decide că nu vrei să-i mai aparții, ci vrei să fii de partea binelui.

Și Iisus pe cruce Se simțea respins și părăsit de Dumnezeu. Această adâncă durere sufletească a scos din El acel strigăt disperat: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit? „Și noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu și smerit." (Isaia 53:4) Dincolo de ce simțea, El a hotărât să se lase în mâna lui Dumnezeu, chiar dacă totul părea întunecos.

Realitatea a fost că la cruce „Dumnezeu era în Hristos, împăcând lumea cu Sine, neținându-le în socoteală păcatele lor" (2 Corinteni 5:19). Dumnezeu era chiar acolo, participând la aceeași suferință și jertfă. O Jertfă adusă nu ca să genereze iubire în inima Sa, ci ca să ne-o facă de cunoscut. El ne iubea infinit pe când eram noi încă păcătoși și datorită acestui fapt ni L-a dat pe Iisus: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică. (Ioan 3:16)

Citește Evangheliile și lasă-te inspirat de biruința lui Iisus. O să vezi că în pustia ispitirii și El a fost ispitit să îngenuncheze în fața lui Satan. El știe ispitele cu care luptăm. „Căci n-avem un Mare Preot care să n-aibă milă de slăbiciunile noastre, ci Unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca și noi, dar fără păcat." (Evrei 4:15)

Și pentru acest fapt, că El știe ce simțim, pentru că a trăit printre noi: „Să ne apropiem, dar, cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare și să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie." (Evrei 4:16)

Vremea ta de nevoie e acum. Tu ai nevoie azi de Dumnezeu. Nimic altceva nu ne recomandă în fața Lui, decât marea noastră nevoie de El. Pleacă-te pe genunchi și lasă-L să te accepte cum ești și să pună puterea Lui în locul neputinței tale. Crede-L pe cuvânt.

„Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

E trist când un om bolnav e păcălit să nu meargă la medic. Mult mai trist ar fi ca un om păcătos să fie mințit să nu meargă la Iisus. Dacă vrei vindecare pentru sufletul tău vei găsi doar la El, singurul care poate și care o dă din belșug.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Ceva departe de crestinism nu e ceva bun. Bun este numai Dumnezeu! Calea adevarata este Hristos: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata." -Ioan 14, 6
Faptul ca te simti respins este o ispita diavoleasca, deoarece Dumnezeu nu respinge pe nimeni care vine la el: "Pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara." - Ioan 6, 37
Ai facut un lucru bun ca ai fost la spovedanie, bine ar fi sa urmezi si sfaturile preotului duhovnic, daca i-ai marturisit starea ta! Preotul duhovnic iti poate fi de mare ajutor, deoarece prin el iti vorbeste si te indeamna insusi Dumnezeu!
"Diavolul umbla ca un leu racnind cautand pe cine sa inghita", ne spune Sfantul Apostol Petru (1Petru 5,8) Oare daca cineva face un pact cu acest "leu", sau daca ii dedica vreun cult, "leul" se teme sa-l manance?! Orice pact cu necuratul este numai spre pierzania celui care face acest pact!