| ALEXANDRAluci1996 a întrebat:

Buna,mi-am facut cont de curand si m-a impresionat cum gandesc ateii despre viata si despre Dumnezeu si as vrea sa pun si eu o intrebare, nu stiu daca a mai fost, ce credeti despre incarnare? Exista?

Nu stiu prea multe dar as vrea sa aflu.Inainte sa imi fac cont credeam cat de cat in Dumnezeu,dar acum nu stiu ce sa mai cred, ca exista sau nu? Daca exista de ce suferim? Nu ar trebui sa ne ajute sa duce o viata cat mai placuta, fara suferinte? ...Eu sunt de la tara si aici toti spun ca ei cred in Dumnezeu, dar toti sunt niste prefacutu, iar preotul din sat de la mine este un profitor...Am observat ca noua generatie, daca pot spune asa, nu crede in Dumnezeu si cred ca este mai bine.Si inca ceva, despre botez, eu cred ca ar fi bine ca botezul sa se faca pe la 10-12 ani, asa copilul o sa-si aleaga singur credinta. Vreau sa-mi Spuneti parerile voastre.

33 răspunsuri:
| Sagy a răspuns (pentru ALEXANDRAluci1996):

Incearca sa citesti mai intai biblia ortodoxa(iti dai seama care este pentru ca scrie"tiparita cu binecuvantarea lui..."poti citi cartile pr cleopa, si altele.eu ti-as recomanda sa mergi la un magazin cu obiecte bisericesti si sa ceri de acolo carti.

| Sagy a răspuns:

Reincarnarea contrazice invatatura ortodoxa despre individualitatea persoanei(omul e format dintr-un trup si un suflet)

| Sagy a răspuns:

SI ATEII CRED INTR-UN DUMNEZEU!
DACA DUMNEZEU NU AR EXISTA, ATEII NU AR MAI TREBUI SA NEGE EXISTENTA LUI DUMNEZEU!

Ateii de fapt se razvratesc -la fel ca si Lucifer(Stapanul intunericului sau diavolul)-impotriva lui Dumnezeu

In adancul inimii lor, ei stiu ca exista Dumnezeu.
Din cauza frustrarii si a deznadejdii, ateii au inceput sa-L nege pe Dumnezeu spunand ca daca nu Il vezi inseamna ca nu exista! Va intreb pe voi :Aveti creier? Nu l-ati vazut niciodata. Deci nu aveti! chiar daca el exista voi nu l-ati vazut. Las pe fiecare sa interpreteze cum doreste aceste ultime cuvinte