E normal sa suferi, daca ai cunoscut persoana, dar e doar o coincidenta.Nu ai de ce sa iti faci griji.
Da dar nu inteleg de ce asa de tare...a decedat anul trecut mama la cea mai buna prietena a mea si nu am fost asa afectata ca acum
Probabil ca erai indragostita de el fara sa realizezi. Iti sugerez sa vorbesti cu un psiholog despre problemele tale. Nu iti fa grij nu iti va spune ca esti nebuna.
Poate pentru ca aveai anumite indoieli despre faptul de a fi cu acea persoana si acum te gandesti cum ar fi fost daca erai cu el.
Nu eram indragostita.o simpatizam recunosc si imi placea sa vorbesc cu el aveam anul trecut prin timpul asta o perioada cand vorbeam in fiecare dimineata...el era casatorit si de asta nu puteam fi indragostita de el asta ma si retinea sa ies cu el imi doream pentru ca imi placea sa petrec timpul cu el dar asta ma retinea
Problema tocmai asta, sentimentul era ascuns undeva in subconstientul datorita acestui fapt. Aceste sentiment sunt nedorite si ies foarte greu la iveala, erai indragostita, inconstient de el.
Si totusi l-am refuzat de nenumarate ori
Un barbat de 40 de ani ti-a dat intalnire? Era normal sa ti se para suspect. Nu are de ce sa te mustre constiinta...
Spui ca a postat pe facebook? Doar stii ca adresele sunt folosite de foarte multe ori si de alte persoane in afara titularului contului.
e normal sa-ti apra rau pentru ca a murit. Roaga-te pentru sufletul lui. Mai ales daca ai tinut la el...
Da a postat pe facebook dar nu el.Nu mi se parea suspect dar aveam o retinere ca era destul de cunoscut in oras si era si casatorit...Ma rog, ma rog la Dumnezeu sa nu fie adevarat
Aveai nevoie de acea persoana, era o parte placuta din viata ta, ti-a creat sperante(in subconstient).
Pai nu am mai vorbit cu ea de cateva luni bune de prin noiembrie...si nu ii simteam lipsa sau ceva.dar vestea asta m-a daramat
Vestea te-a daramat deoarece ai constientizat ca aveai nevoie de el. Inainte de... nu-i duceai lipsa deoarece sansa si speranta inca erau vii, doar omise/neglijate pe moment, insa odata cu mortea acelei persoane au murit si ele. Acea sursa de bucurie si speranta s-a stins.
Exact! si nu pot sa cred ca e adevarat
Efemeri suntem cu totii si lucrurile se intampla in general cu un anume scop, deci nu intamplator nu te-ai vazut cu el. Doar trupul este trecator, spiritul sufletul nu se pierde niciodata. poata v-ati cunoscut ca suflete intr-o alta existenta si d-aia exista o legatura ceva mai puternica.