| pisssssiyy97 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep.Viata mea s-a schimbat brusc acum 4 zile sambata..trebuia sa merg la mare duminica dar aveam o stare nici nu stiu cum sa o explic..simteam ca nu prea vreau sa merg ca ar trebui sa stau acasa si nu stiam ce e cu mine de ce nu sunt fericita ca merg la mare...am mers si tot aceeasi stare o aveam..si pe la 11 am intrat pe facebook si am vazut ca a postat cineva un status de o persoana care a decedat.Cand am vazut am intrat repede pe profilul persoanei sa vad daca e adevarat nu imi venea sa cred nici acum nu pot sa cred.Era un barbat de 40 si unpic de ani..ne cunosteam de pe facebook si ne-am vazut de 2 ori el tot insista sa iesim dar nu stiu de ce nu am vrut(eram ceva de genu si vreau si ma retinea ceva)acum imi pare nespus de rau ca nu am iesit.De cand am aflat cumplita veste nu stiu ce e cu mine, sunt trista nu mai am pofta de mancare ma doare capul imi vine sa plang chiar plang din senin nu ma pot controla si chiar in ultimele luni bune nu am mai vorbit deloc cu el si nu stiu de ce am starea asta...sambata noaptea am aflat ca a decedat parca se leaga putin coincidentele si nu prea inteleg de ce..eu nici nu sunt in tara sad nu stiu daca am pus aceasta intrebare la categoria buna

14 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

E normal sa suferi, daca ai cunoscut persoana, dar e doar o coincidenta.Nu ai de ce sa iti faci griji.

| pisssssiyy97 explică (pentru danay72):

Da dar nu inteleg de ce asa de tare...a decedat anul trecut mama la cea mai buna prietena a mea si nu am fost asa afectata ca acumsad

| anonim_4396 a răspuns (pentru pisssssiyy97):

Probabil ca erai indragostita de el fara sa realizezi. Iti sugerez sa vorbesti cu un psiholog despre problemele tale. Nu iti fa grij nu iti va spune ca esti nebuna.

| danay72 a răspuns (pentru pisssssiyy97):

Poate pentru ca aveai anumite indoieli despre faptul de a fi cu acea persoana si acum te gandesti cum ar fi fost daca erai cu el.

| pisssssiyy97 explică (pentru anonim_4396):

Nu eram indragostita.o simpatizam recunosc si imi placea sa vorbesc cu el aveam anul trecut prin timpul asta o perioada cand vorbeam in fiecare dimineata...el era casatorit si de asta nu puteam fi indragostita de el asta ma si retinea sa ies cu el imi doream pentru ca imi placea sa petrec timpul cu el dar asta ma retinea

| anonim_4396 a răspuns (pentru pisssssiyy97):

Problema tocmai asta, sentimentul era ascuns undeva in subconstientul datorita acestui fapt. Aceste sentiment sunt nedorite si ies foarte greu la iveala, erai indragostita, inconstient de el.

| pisssssiyy97 explică (pentru anonim_4396):

Si totusi l-am refuzat de nenumarate ori sad

| milan9 a răspuns:

Un barbat de 40 de ani ti-a dat intalnire? Era normal sa ti se para suspect. Nu are de ce sa te mustre constiinta...
Spui ca a postat pe facebook? Doar stii ca adresele sunt folosite de foarte multe ori si de alte persoane in afara titularului contului.

e normal sa-ti apra rau pentru ca a murit. Roaga-te pentru sufletul lui. Mai ales daca ai tinut la el...

| pisssssiyy97 explică (pentru milan9):

Da a postat pe facebook dar nu el.Nu mi se parea suspect dar aveam o retinere ca era destul de cunoscut in oras si era si casatorit...Ma rog, ma rog la Dumnezeu sa nu fie adevarat

| Alphawolf a răspuns:

Aveai nevoie de acea persoana, era o parte placuta din viata ta, ti-a creat sperante(in subconstient).

| pisssssiyy97 explică (pentru Alphawolf):

Pai nu am mai vorbit cu ea de cateva luni bune de prin noiembrie...si nu ii simteam lipsa sau ceva.dar vestea asta m-a daramat

| Alphawolf a răspuns (pentru pisssssiyy97):

Vestea te-a daramat deoarece ai constientizat ca aveai nevoie de el. Inainte de... nu-i duceai lipsa deoarece sansa si speranta inca erau vii, doar omise/neglijate pe moment, insa odata cu mortea acelei persoane au murit si ele. Acea sursa de bucurie si speranta s-a stins.

| pisssssiyy97 explică (pentru Alphawolf):

Exact! crying si nu pot sa cred ca e adevarat

| jamal000 a răspuns:

Efemeri suntem cu totii si lucrurile se intampla in general cu un anume scop, deci nu intamplator nu te-ai vazut cu el. Doar trupul este trecator, spiritul sufletul nu se pierde niciodata. poata v-ati cunoscut ca suflete intr-o alta existenta si d-aia exista o legatura ceva mai puternica.