Ateismul este lipsa credintei in zeii atat,nu are legatura cu stiinta,viata de apoi, moralitatea, evolutia, big bang, cele 7 legi ale karmei, atei nu afirma/infirma existenta unui zeu anume e doar o lipsa de creare in zeii atat, desi da esti ateu agnostic, ateism slab, exista si ateism puternic =stiu ca nu exista zeii, dar ateismul slab/agnostic nu afirma nimic e doar o lipsa de teism atat
Este dreptul tau sa crezi in ce vrei dar daca imbratisezi filozofia brahmana (karma) atunci esti cum ar spune orce alt om, UN PAGAN, nu un ateu.
Daca tu crezi in principii morale, de ce nu crezi in biblie?
Nu este bine sa iti iubesti fratele?
Nu este bine sa dai de mancare celui sarac?
Nu este bine sa nu injuri, furi, minti, ucizi, curvesti, urasti?
Nu este bine sa cinstim parintii?
Nu este bine sa ne iubim pana si dusmanii?
Spui ca nu crezi in asa ceva, daca respingi biblia, respingi regulile bune, daca respingi regulile bune, ce mai ramane? Si daca tu pazesti toate acestea care sunt baza bibliei, de ce urasti biblia? Domnul Iisus te iubeste.
Stai putin ca de la necredinta pana la ura e distanta mare. Nu mai acuza asa.
Si legile cine le-a creat?
Nu pot exista niste legi daca nu exista un legiuitor.
Ai dreptate, imi cer scuze pentru ca te-am acuzat de asa ceva. Ceea ce am vrut este sa evidentiez faptul ca, daca tu pazesti aceste principii morale, de ce nu citesti si cartea care le recomanda, cartea in care Iisus spune ''Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu, asa vor cunoaste tot ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii, nu vreau ca ei sa stie ca sunteti ucenicii mei pentru faptele marete, ci prin dragostea voastra'' si psalmii 91, 103 care sunt preferatii mei, apoi versetele de incurajare, ''nu privi cu ingrijorare si nu te inspaimanta, Eu sunt cu tine'' in orice circumstanta te-ai afla, ai un tata care ti-a promis, si El nu isi incalca cuvantul, promisiunile Lui sunt vesnice ''Eu sunt cu tine, nu te teme, Voi fi langa tine''
Nu crezi in Dumnezeu => ateu (om slab la minte, o izbanda a 'celui rau') - felicitari... ce sa mai si zic?
Irinel15123532 incredibil si voi chiar asta faceti ca crestini, o faceti pe invizibil de nu va vede nimeni, auzi moralitate crestina a?
ai uitat ca crestinismul sa raspandit prin sabie in toata lumea? ai uitat ca evul mediu a durat o 1000 de ani? pai vad ca ai uitat totul, ma lasi cu moralitatea crestina a voastra
Spui ca nu crezi in asa ceva, daca respingi biblia, respingi regulile bune, daca respingi regulile bune, ce mai ramane? Si daca tu pazesti toate acestea care sunt baza bibliei, de ce urasti biblia? Domnul Iisus te iubeste.
biblia regulile bune? ai uitat de vt sectanctule sau ala e expirat a, deci iisus a spus ca in vechi nu va expira legea lui moise, cum poti sa spui ca 5, 5 miliarde de persoane sunt imorale si fac opusul a ceea ce ai scris acolo cand voi crestini conduceti lumea da stai ca crestini sunt impartiti in 4000 de culte, secte, religi crestini ei intre ei se urasc de buni ce sunt si interpreteaza biblia in 4000 de variante diferite wow, tu imi vorbesti de iubire
Acum 14 ore | Nilsson a răspuns:
Si legile cine le-a creat?
Nu pot exista niste legi daca nu exista un legiuitor.
omul nilson ca dupa legile din biblie care promoveaza misogismul, sclavia, crimele, razboaiele, violul unde am fi ajuns http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/
ce frumoasa porunca Ieremia 48:10
10Blestemat sa fie cel ce face cu nebagare de seama lucrarea Domnului, blestemat sa fie cel ce îsi opreste sabia de la macel!
Irinel15123532 deci voi crestini paziti acele legi morale incredibil, de asta suedia o tara atee a ramas fara puscariasi in unele inchisori iar in ro o tara crestina are puscariasi in toata europa, dar stai ca atei nu au moralitate
Si eu credeam ca esti diferit, deasupra acestor minti incuiate care vad ce poate fi, dar nu vad ce este.
Considera-ma ce vrei, am zis de o mie de ori, Iisus, ne-a lasat crestinismul, care apoi in 1054 s-a impartit in catolicism si ortodoxism. Oxtodoxismul are mai putine modificari decat catolicismul. Sunt fapte, daca nu ma crezi, cauta singur ca esti in stare sa faci acest lucru. Nu mai fi atat de inrait, abnsolout convins ca toti sunt prosti si doar tu ai dreptate, doar cu vezi ce 'absurzi' sunt ceilalti.
Un preot ar sti a iti raspunda de-a fir a par, asa cum vrei tu, la raspunsurile tale. Eu nu am pregatirea necesara asa ca nu pot sa iti livrez informatia frumos impachetata, asa cum ai tu aburda pretentie sa o primesti. Mergi la biserica si afla.Atat am de zis. Daca vrei sa aflii mai multe, poti merge si singur sa te informezi.
Fata eu am citit biblia iar in biblia ta crestino nu scrie nimic de vreo sfanta traditie,asa ca nu te face de rusine cu aiureli ca sfanta traditie,iisus nu a facut nici o religie,secta,cult, iisus a predicat atat, a fost un predicator, nu exista nimic sfanta decat iisus, dumnezeu, caci totul se face prin voia tatului meu, incredibil cat de putin stiti din biblie
IntrebariIntrebatoare întreabă: