| Necunoscutu92 a întrebat:

Buna, păcatul masturbării, păcatul furtului sau alte păcate de genu se iartă daca le recunoști, te duci la preot si îți pare rău de ele?

Răspuns Câştigător
| mentholinks a răspuns:

Sa te masturbezi nu e pacat. Daca era pacat nu mai simteai placere cand o faceai. Nu fi prost, fii destept.

12 răspunsuri:
| danut a răspuns:

De ce nu te duci la seful de magazin din coltul strazii ca are acelasi efect.
Singurul care poate ierta pacatele ESTE Dumnezeu (Tatal, Fiul si Duhul Sfant).

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da.

| danut a răspuns:

Galateni 5, 19. Si faptele firii pãmântesti sunt cunoscute, si sunt acestea: preacurvia, curvia, malahia, desfrânarea,
21. pizmele, uciderile, betiile, îmbuibãrile, si alte lucruri asemãnãtoare cu acestea. Vã spun mai dinainte, cum am mai spus, cã cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Împãrãtia lui Dumnezeu.

| mentholinks a răspuns (pentru danut):

Nu stiu din ce traducere ai scos tu versetul dar in original scrie necuratie (care cel mai probabil se refera la a nu te atinge de femeie in perioada necuratiei ei, cand e pe stop) nu malahie. Eu credeam ca doar ortodocsii traduc cum le convine dar se pare ca si sectele fac la fel.

| danut a răspuns (pentru mentholinks):

Biblile romanesti sunt traduse de ortodocsi cu exceptia celor jehoviste. Incearca Biblia tradusa de Gala Galaction.

| doctorandus a răspuns (pentru mentholinks):

Nu sunt toate traduse de ortodocsi sau iehovisti, asta e tradusa de baptisti: http://www.biblegateway.com/......?/passage/

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu stiu, nu am apucat perioada respectiva dar cine stie o fi apelat Google Traducere. rolling on the floor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt extrem de curios de ce te ai duce la un barbat necunoscut sa stai in genunchi si sa ii povestesti cum te ai mas/turbat

| DeyCj a răspuns:

Nici unul din ele nu sunt păcate. Lăbăreala n-are treabă cu credința. Poți să-ți faci laba cu gându' la fecioara Maria de vrei, că nu-i păcat.
În schimb furtul este infracțiune, și se pedepsește cu închisoare.
De furt ar trebui să-ți pară rău, de labă nu.De ce să-ți pară rău de ceva plăcut corpului tău?
Oricum orice păcat e iertat de Dumnezeu că persoana Dumnezeu nu există, ci e doar o invenție creștină.

| mentholinks a răspuns:

Nu.