Sa te masturbezi nu e pacat. Daca era pacat nu mai simteai placere cand o faceai. Nu fi prost, fii destept.
De ce nu te duci la seful de magazin din coltul strazii ca are acelasi efect.
Singurul care poate ierta pacatele ESTE Dumnezeu (Tatal, Fiul si Duhul Sfant).
Galateni 5, 19. Si faptele firii pãmântesti sunt cunoscute, si sunt acestea: preacurvia, curvia, malahia, desfrânarea,
21. pizmele, uciderile, betiile, îmbuibãrile, si alte lucruri asemãnãtoare cu acestea. Vã spun mai dinainte, cum am mai spus, cã cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Împãrãtia lui Dumnezeu.
Nu stiu din ce traducere ai scos tu versetul dar in original scrie necuratie (care cel mai probabil se refera la a nu te atinge de femeie in perioada necuratiei ei, cand e pe stop) nu malahie. Eu credeam ca doar ortodocsii traduc cum le convine dar se pare ca si sectele fac la fel.
Biblile romanesti sunt traduse de ortodocsi cu exceptia celor jehoviste. Incearca Biblia tradusa de Gala Galaction.
Nu sunt toate traduse de ortodocsi sau iehovisti, asta e tradusa de baptisti: http://www.biblegateway.com/......?/passage/
Nu stiu, nu am apucat perioada respectiva dar cine stie o fi apelat Google Traducere.
Sunt extrem de curios de ce te ai duce la un barbat necunoscut sa stai in genunchi si sa ii povestesti cum te ai mas/turbat
Nici unul din ele nu sunt păcate. Lăbăreala n-are treabă cu credința. Poți să-ți faci laba cu gându' la fecioara Maria de vrei, că nu-i păcat.
În schimb furtul este infracțiune, și se pedepsește cu închisoare.
De furt ar trebui să-ți pară rău, de labă nu.De ce să-ți pară rău de ceva plăcut corpului tău?
Oricum orice păcat e iertat de Dumnezeu că persoana Dumnezeu nu există, ci e doar o invenție creștină.