| ROMANIIAUTALENTSUPERFAN1 a întrebat:

Buna,people.
Va intreb ceva cu totul ciudat.
In 2000, mi-am schimbat religia in ateu.Acum,mi-am cumparat o carte despre ateism.
Intr-un fragment am descoperit de fapt, ateism inseamna credita in Satan...da, eu cred in el, dar nu de asta zic.Eu cred in alt zeu, nu in dumnezeu.
E adevarat ca atunci cand te faci ateu crezi in Satan?

11 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Stai bre sa te pricep tu spui asa "In 2000, mi-am schimbat religia in ateu"
Acum ce trebuie sa intleg :ca mergi la slujbe la Antipa si la pupat moaste de urangutani si cimpanzei? Banuiesc ca ai inceput sa frecventezi si Circul de Stat sa vezi rubedeniile scuze evolutia la mama ei.
Eu chiar sunt descumpanit, dar in sfirsit fiecare cu ale lui
Cu stima,,,,,

| Hombre a răspuns:

NU PREA AI TALENT, scrii numai prostii "mi-am schimbat religia in ateu"- am devenit ateu, s-au, sunt ateu, mai talentule si ateism nu inseamna credinta in satan, ateul nu crede in nicio divinitate si nici sarsaila. Hai Ia-ti capre si la pascut.

| Zenicide a răspuns:

Troll. Gay.

| RAY a răspuns:

Cu asta ce castigi ca jignesti ateii?

ateismul nu poate fi religie e imposibil

e un minus de credinta,religie, dogma, idee, cine spun ca e un plus sa repete clasa 1, un minus nu poate fi un plus

| M25M a răspuns:

Mi-am schimbat religia in ateu.- Ateismul nu este o religie : Atheism is a religion like abstinence is a sex position - Bill Maher.

Intr-un fragment am descoperit de fapt, ateism inseamna credita in Satan- nu stiu ce carte ai tu dar fragmentul ala este eronat.

Eu cred in alt zeu, nu in dumnezeu.- din moment ce crezi intr-un zeu nu esti ateu, indiferent de acel zeu.

E adevarat ca atunci cand te faci ateu crezi in Satan?- nu te faci ateu, devii ateu, si nu, ateismul neaga orice entitate fie ea si malefica cum e Satan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost ateu.acuma sant crestin.si ma bucur.

| 3xfemeie a răspuns:

Cum adica ti-ai schimbat religia? mai degraba ai renuntat la religie.(ortodoxie banuiesc)
Eu cred ca renegand o religie nu inseamna renuntarea la Dumnezeu. E cale lunga si diferenta mare. Sa nu uitam ca ca Dumnezeu este mult mai mult decat orice religie. Este in tot si in toate
ps "Numai oamenii limitati se cramponeaza de o religie"

| C0nstantin a răspuns:

ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus.
ATEÍSM s. n. Negare a existenței lui Dumnezeu și a oricărei divinități; concepție care se bazează pe această negare. – Din fr. athéisme.

| tpuforyou a răspuns:

Cert este ca vom vedea cu totii adevarul mai devreme sau mai tarziu!

| Qinz a răspuns:

Nuu, se refera ca esti Satanist ca nu traiesti conform legilor lui, ca si Satana dar nu ca ai crede in Satana stai linistitlaughing

| AnicaiAlin a răspuns:

Dezvolta unpic mai mult "Ateul este calugarul diavolului"