Da, nu ai voie, cum fetele/femeile nu au voie fara batic sau ceva pe cap.
Legat de menstruatie cica nu ai voie pentru ca esti murdara atunci, dar stiam o incalcare de la acesta regula, ca poti sa te duci daca esti la menstruatie daca inca esti virgina.
Acum fiecare face ce doreste, normal este un pacat.
Am citit si concluzia este sa-ti vezi de treaba si sa nu mai induci lumea in eroare doar pentru ca tie ti s-au servit minciuni ortodoxe la ora de religie.
Daca in Biblie nu scrie niciunde ca este pacat...atunci cum de iti permiti tu sau sarlatanul care face comertz in biserica sa spuna ceea ce este pacat?
Ati ajuns voi cumva mai presus de Isus sau de Dumnezeul Bibliei?
Daca da, spune-ne si noua sa te slavim pe tine!
Propun sa rationam si altfel... consideri ca oricine are dreptul la o opinie si la a o comunica da?
Ai voie sa mergi mba chiar sa faci si dara de la intrare pana la altar, si daca multe femei nu se simt tocmai bine in timpul menstruatiei si Dumnezeu a ingaduit acestora sa stea acasa pana le trece, bag sama ca unii il acuza de misoginism si nu-i multumeste pentru grija aratata femeilor in perioada necuratiei lor.
Ti-as zice ca te certi degeaba, ca campionii raspund doar pentru funda si puncte. Dar esti si tu campion, asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
Yep. sunt deja campion. nu ma intereseaza funda. si oricum cand am obtinut-o ajutam copiii... nu raspundeam scurt la vrajeala.
Da, si aceea opinie poate sa fie diferita, este si normal asa.
Nici eu nu spun scurt si la vrajeala. Daca opinia mea nu este la fel ca a ta nu inseamna ca este o vrajeala.
Nu la tine ma refeream cu vrajeala. sunt altii.
ok. deci daca un copil ma intreaba aici ceva despre biblie am dreptul sa ii comunic parerea mea despre biblie si sa il indrum sa se informeze bine despre biblie da? iar el are dreptul lui sa decida daca va face cum l-am indrumat sau nu. right?
Daca doresti tu da, eu una nu l-as indruma daca nu mi-o cere personal, religia este un subiect delicat si nu doresc sa ma leg de ea daca persoana nu doreste.
La fel cum este si de alimentatia, dau sfaturi, dar includ si carnea(, sau laptele, care eu am intoleranta la el) chiar daca eu nu o consum si mie mi se pare un produs nociv.
Poate daca persoana care intreaba imi este ruda, prieten, sau cunostinta, poate ca imi permit sa dau un sfat mai amanuntit sau sa il indrum.
Eu prefer sa nu ma bag in lucruri delicate ci prefer sa fiu la obiect, impartiala, iar daca acea persoana imi cere mai multe informatii sau sa il indrum, atunci ma implic si imi spun parerea. Asa mi se pare cel mai bine, intai sa ceri "voie".
Ok. sunt curios ce pareri vei avea despre documentarele date de mine. poate imi vei da un reply dupa.
Daca postai pentru altii, nu vad de ce sa imi postezi mie personal.
Altii isi i-au singuri deciziile cantarind ideeile, nu ar trebuie sa jignesti sau sa fii frustrat ca nu stiu ce credinta tie nu iti convine.
Daca esti asa mare credincios ar trebuie sa ai un vocabular demn, sa nu aduci injurii asuprea celor din jurul tau si mai ales sa respectii deciziile oamenilor de langa tine.
Un mic sfat. Ai grija de tine, de ceea ce iti iese din gura ( ai un vocabular foarte urat), crede in credinta ta si fa bine pentru ce din jurul tau, chiar daca nu au aceeasi credinta ca tine, sunt oameni la fel ca si tine chiar daca cred in altceva. Uite-te intai la tine, apoi arata cu degetul.
Mai omule parca ziceai ca nu crezi In Iisus si El nu e Christos s.a.m d..Ca e minciuna ce zic preotii dar acum crezi in Iisus din biblie?
Eu zic ca Iisus din Biblie si Iisus mentionat de preoti e acelasi pe numele de Iisus Hristos,sau Christos care e Mantuitor.
Ce credinta ai tu? Ciudat ca te bati cu pumnii in piept impotriva crestinismului dar crezi in ''Isus din biblie''.Ai zis ca nu e calea,adevarul si viata Isus, acum zici invers, nici tu nu mai stii ce vrei si ce sa crezi...
Oricum iti spun sigur:Exista un Mantuitor, mentionat de Biblie si de Biserica preoti, pastori etc.:Iisus Christos sau Hristos.
Tu chiar nu-ti dai seama ce debitezi? Eu cred in fosta existenta a personajului istoric Isus din Nazareth, numai ca acesta nu se chema Christos, si nici nu a fost uns in functia de rege astfel incat sa primeasca atributul de UNS adica Christos. Asa ca intre cele doua personaje este o diferenta ca intre praslea cel mic din famila ta si praslea cel voinic din basme.
2 Cat despre credinta mea ea exista, dar ea este bazata numai pe adevaruri de notorietate care au fost dovedite si explicate de stiinte, si nu in povesti fanteziste cu personaje imaginare.
3 Ce spui tu despre singurul mantuitor valoreaza cat un vanticel caldut scapat in izmene, aste pentru ca Biblia spune ca NU Isus este singurul mantuitor ci chiar Dumnezeu este singurul mantuitor si iata dovada Biblica:
Isaia 43 10: Să pricepeţi că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu şi nici după Mine nu va mai fi!
11. Eu, Eu sunt Domnul şi nu este izbăvitor afară de Mine!
Si acest verset din Biblie este in Isaia, adica in VT, adica cu mult inainte de nasterea lui Isus, dulgherul puturos care va mantuieste pe voi de parale in bisericile sale!
Asa ca este o minciuna sa afirmi ca dulgherul Isus este aceeasi persoana cu Isus Christos cel care in Biblie se recunoaste ca fiind Lucifer si Stapanul Iadului, pentru ca saracul dulgher amarat si puturos nu a fost nici una si nici alta!
Nu ai voie!
Daca vei face asta, va incepe un cutremur de minim 9 grade pe scara richter.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
gingergirl1 întreabă:
daNNusa întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: