Hmm, dacă azi s-a întâmplat, azi fiind zi de post aspru, zi mare, ajunul Bobotezei, că ți-a zis de dulce e mare păcat.Cumulat cu păcatul tău, păcatul al 8-lea...Vai, vai!
Nu i le mai da. Mergi mâine la o alta biserică, spovedește-te și nu mai păcătui!
Esti sigura? Prin spovedit chiar trebuie sa marturisesc absolut totul?
Absolut totul. Domnul înțelege și iartă.
Domnul fie cu tine!
Amin, trimisa lui Dumnezeu! Calea mi-este luminata, winter is coming, si restul
Și vrei sa te credem?
Unde ai văzut tu preot care sa nu se comporte frumos cu copiii? Eh, băieții mai tinerei - asa.
Și de unde ai smuls tu flori iarna?
Dacă plantarea florilor iarna - ca tu sa le culegi - nu e viol premeditat, atunci de ce l-au mai arestat pe Pomohaci?
Pentru ca Pomohaci folosea ciocanul in activitatile lui, cu baietei sau fara. Si la gradinarit de altfel... Ne stim de mult Love, crede-ma pe cuvant sau o sa-mi stearga si contul asta. Eu chiar nu spun povesti.
Da. Returnează florile la preot, cereți iertare asupra lui, a bisericii, și a lui Dumnezeu, pentru că ai văzut iubirea, o fată, cu ochiul, nu cu inima. Ai început să iubești pentru frumusețe, prin corupție, iar asta ar fi cauzat dezastre în viața ta, celor din jurul tău, și viața acelei fete, și celor din jurul ei.
Faptul că ai întrebat aici, înseamnă că te-ai abătut de la drumul corect din viața ta, ai fost influențat de iubire înșelătoare, o frumusețe trecătoare, cauzată de tine sau un spirit rău. Fata fiind frumoasă, nu-i problemă, dar floarea ruptă va ofili repede, la fel și inima dacă o începi cu vise deșarte de iubire.
Încearcă din nou, mai întâi fii conștient de ceea ce faci și ceea ce spui, fii simpatic, prietenos, deschis, etc. Pe de-o parte vei avea șanse mai mari; pe de altă parte nu ar fi potrivită pentru tine, dacă insistent nu arată interes.
Uneori ma intreb daca viata mea e corecta, daca merita traita. Multumesc, este posibil sa fii complicele unei deceptii in dragoste.
Viața ta trebuie trăită, de asta ești aici. Corectă, nu știu, pentru că nu te cunosc. Ia-ți o perioadă de timp să te gândești la tine, trăiește în pace și liniște în sinea ta, dacă se poate și în viața reală, în plină zi sau în plină noapte, chiar dacă este zgomot și de toate rele în jurul tau, și în sinea ta. Căuta-L pe Dumnezeu, și pe tine însuți, și vei descoperi multe lucruri.