Spovedeste-te, schimba-ti viata, rugaciunea pe care o mai poti spune pe langa "Tatal nostru" este "Doamne Iisuse hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa!". Dumnezeu sa iti ajute sa scapi de teama pe care o ai in suflet
Visele nu înseamnă nimic. Ele apar din mulțimea grijilor. Evita sa urmărești programe tv care te pot face sa iti fie frica sau să visezi urât.
Visele acelea nu inseamna nimic, nu sunt de la Dumnezeu, ele sunt de la satan.
"În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârşită alungă frica, pentru că frica are de-a face cu pedeapsa. Cel ce se teme n-a fost făcut."
O sa-ti treaca cu timpul, continua sa te rogi, nu ai sa patesti nimic. Frica vinde de la cel rau.
Ştiu asta nu este prima intamplare am avut si paralizia somnului in care simţeam pe cineva la capul meu. M'am intors catre prietenul meu si nu aveam voce sa il strig apoi am spus neîncetat tatăl nostru. Apoi prietenul meu mi-a spus sa ii aduc un pahar de apa dar nu puteam vorbi am spus încet vara vlagă "nu pot" apoi cand mi-am revenit i'am povestit. El spune ca păţesc asta pentru ca nu sunt cu Dumnezeu dar nu stiu dc spune asta cred cand Dumnezeu 100% am umblat la biserica foarte multi ani cand eram mica la 5 ani mergeam si stateam in biserica pentru ca ma simţeam bine acolo apoi am plecat in Portugalia unde am locuit 9 ani biserica era la sute de klm am renunţat sa merg însă m-am rugat mereu de mica cel rău are ceva cu mine de ani tot imi apare in vise simt prezenţa cuiva in camera atingeri in somn apoi ma blochez nu stiu ce se intampla dar sper sa înceteze ma distruge
Se mai intampla si momente grele in viata. O sa-ti treaca, nu-ti mai fa griji. Nu stiu exact ce simti, contacteaza un pshiolog.
Prietenul tau este retardat mintal.
Am avut sute de vise lucideincat imi era frica sa ma duc la culcare seara.Am fost la zeci de biserici din cauza ca preotii erau si ei retardati.
Cand mi-am invins frica de diavol a disparut pur si simplu si atunci am putut sa am vise lucide linistite si am putut sa explorez lumi necunoscute fara teama de Bau-baul crestinilor.
Diavolul este inventat de crestini.Nu exista asa ceva.
Evreii nu au diavol.Satana insemna altceva, era o functie provizorie.
Dar analfabetii de crestini cand au furat textele evreilor au inteles ce au vrut.
Pe scurt trebuie sa-ti invingi frica.Lumea este guvernata prin frica, iar biserica se foloseste cel mai mult de asta si de retardati ca bogdanhaotic.
Xeres, de ce mi-ai dat block? Stii doar sa injuri?
Ce e cu comportamentul asta, esti copil?
Dumnezeu sa-ti dea minte sa gandesti mai bine cu capul ala tau facut din praf de stele.