Pai ma duc si eu sa ii cer femei si bani multi daca tot zici ca indeplineste dorinte.
Adică vrei sa zici că nu rezolv nimic așa?
Normal ca nu rezolvi. Miliardarii lumii sau orice bogatan al lumii au ajuns la nivelul respectiv datorita muncii fizice, intelectuale sau al ambelor. Nimeni nu s-a dus la mormantul unui sfant pentru a cere acele lucruri. Astea cu icoanele si mormintele sunt simple scorneli si povesti babesti aruncate de mass-media pentru rating si pentru a face manastirile respective niste bani. Daca tot e de.al domnului, dc iti mai cer bani? Educatia este gratuita, religia care se crede cea mai sfanta educatie de ce nu e gratuita? Asa fac ei banul, vand povesti celor care le e lene sau n.au capacitatea de a isi dezvolta pe cont propiu variante solutionare pentru problemele lor sau al celor dragi. Cand nu esti in stare sa gandesti, apelezi la al de sus pentru scapare.
Așa este!
Arsenua Boca a fost un om foarte credincios cu o mare credinta dat cel ce rasounde rugaciunilor e Dumnezeu Creatorul.Nu e bine sa ne idolatrizam dorintele ci sa le aducem inaintea lui Dumezeu cu convingerea ca El ne iubeste si daca implinirea lor e spre binele nostru spiritual ne va asculta.
"Nu aveti pentru ca nu cereti.Sau cereti si nu primiti pentru ca cereti cu gand rau ca sa risipiti on placerile voastre."Iacov 4-2, 3
Dorintele de la mormantul lui Arsenie Boca se implinesc DOAR oamenilor cu credinta mare in Dumnzeu, nu tuturor care azi injura, maine mint, sau pretind ca sunt credinciosi si religiosi in anumite ocazii.
Daca mergi regulat la biserica cu credinta in bunul dumnzeu, tii toate posturile de peste an, te spovedesti, nu injuri, nu doresti raul nimanui, nu invidiezi si nu faci rau nimanui, poti sa fii considerat un om credinciios si cine stie, poate ti se vor implinii dorintele.
Am auzit că împlinește dorința care nu o poți avea fara ajutorul lui.
Vezi, ai auzit, din auzite, adică ai crezut ce spun alții. O excursie acolo te ajută se te relaxezi eventual. Dar dacă o plimbare acolo rezolvă toate dorințele celor care o fac, lumea ar fi prea simplă. Să nu faci nimic pentru rezolvarea problemei, mergi în pelerinaj la mormântul lui, te rogi, și gata, gata. Hai să fim serioși și maturi nu copii care cred în Moș Crăciun, în cazul acesta, Arsenie Boca.
Depinde si de dorinte!
De exemplu vrei sa castigi la LOTO,dar daca nu bagi bilete, degeaba
Vrei sa promovezi un examenen, dar trebuie sa inveti
Cauti fete, dar degeaba daca stai in casa!
Dumnezeu te ajuta, dar nu iti baga si in traista!
Nu iti apare masina in fata blocului asa tam-nesem
Poti insa sa te rogi la mormant pentru sanatate si putere de munca ca sa iti indeplinesti aceste dorinte, bineinteles tinand seama de ce am spus mai sus!
Ești cu capu eu nu stau in casă sunt foarte constient
Atat ai inteles tu din ce am scris eu?
repet, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista!
Adică cu ce greșesc ce sa fac?
Nu gresesti cu nimic!
atata doar ca pentru indeplinirea dorintelor trebuie sa contribui si tu!
Încerc dar nu am fete la mine în localitate sunt studente nu mă bag
Nu-ți îndeplinește nicio dorință. Este totul autosugestie. Zi-mi mie ce vrei. Și o să îți spun cum să reușești.
Sa caut o fata sa numai stau singur sa fiu fericit
Eu am fost acum 3 ani la Prislop și tot m-as mai duce. M-a ajutat sa iau bacul la matematica și sa intru la o postliceala fără taxa. Îți recomand din tot sufletul sa mergi. Sunt curioasa ce dorința ai. Ti-e mai de folos sa mergi în căutarea lui Dumnezeu, după sa-i ceri și celelalte lucruri. Dacă mergi, nu ai nimic de pierdut, dar ai grija ca acolo sunt ispite ca sa nu reușești ce ti-ai propus. Ori te va enerva cineva, ceva te va sâcâi ca sa nu te rogi sau sa te îndoiești
Așa voi face!
Aa da! Dorința e sa îmi găsesc acea persoana care să mă accepte așa cum sunt și sa îmi intemeiez o familie
Bafta! Sunt sigura ca te va ajuta, din întâmplare și eu am aceiași dorința fiind în ultimul an de postliceala.
De unde ești? Și câți ani ai?
Sunt din Bacău și am 21 de ani. Sa-mi povestești după ce mergi, sunt curioasa și din experierta ta cum va fi.
Dă-mi adresa ta de Facebook și mai vb pe Facebook
Da-mi wapp-ul tău mai bine
0751494081
Bună seara,
Mormântul îl găsești/ găsiți la mănăstirea Prislop (adresă: DJ687K, Silvașu de Sus 337118).
Gânduri bune.
BiraSorina întreabă: