Imi pare sincer rau pentru bunicul tau Sincere condoleante.
In legatura cu pisica, nu ar trebui sa iti faci probleme.Nu poate fi nimic rau.
Ai grija de tine!
Nu ți-a curs mai mutl sânge pentru că probabil n-ai mai mult de 12 ani.
Oricum, revenind ala subiect, pisicile indiferent de culoare sunt niște animale destul de inofensive care n-au puteri magice, nu ucid oameni și nu schimbă destine.
Am de fapt 14 si 7 luni
Bine, atunci nu ești dezvoltată suficient, o să ai ocazia să-ți curgă mai mutlt sânge decât sângele de la o zgârietură.
Ei bine pisicoto, condoleante in primul rand, de ce pierzi vremea pe TPU? cat despre pisica, a vrut sa-ti arate ca satan iti da tarcoale...
E un semn ca mitza era stresata, saraca. Poate ca a simtit starea ta si a reactionat la ea. Oricum, noi sa fim sanatosi. Stai relax, nu e nici un semn nimic.
Condoleante.
Nu are nici o legatura cu pisica.Adica nah! Pisicile obisnuiesc sa zgarie.
Pai nu e nici un semn, pisicile au un simt de observatie deosebit, pisica probabil si-a dat seama asa ca asa a vrut sa te anunte... (fundizzza neagra daca merit)
Pisica ta neagra e aia cu cornite din poza? pai nu e pisica, e drac.ptiu drace.
Alea sunt urechi ba nu coarne
Sunteti niste prosti si needucati sa va ia satana pe voi si tu djmk1988 idioata e poate mata nu eu ca vad ca nu te-a putut educa tampitule,si asa am avut o zi ca vai de mine mai aveam putin si lesinam si va bateti joc, un raspuns decent nu puteati pune si voi handicapatilor ceilalti utilizatori cum au putut, iti spun eu djmk1988 ca cel mai bun raspuns pentru tine este ca esti prost sau mai bine zis facut gramada si asta e valabil pentru toti cei care au ras de mine
Cel mai bun raspuns este ca esti o idioata superstitioasa, dar nu cred ca imi vei acorda funda cea neagra si draguta dupa ce am fost atat de direct si sincer, hahaha
DeProfundis99 întreabă: