| copilfardeminte40127 a întrebat:

Astazi este o sarbatoare mare si as dori sa stiu daca este interzisa munca ( lucru hand-made). Nu vreau sa fac vreun pacat pentru ca impaturesc hartii. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dan10079 a răspuns:

Pai azi este o zi in care nu ai voie sa faci treaba casnica. (ca si duminica) si in mod normal sa nu muncesti nimic (dar daca impaturesti hartii acasa din placere nu-i nimic) dar pentru ca nu se lucreaza nu inseamna ca trebuie sa lenevim, ci sa mergem la Sf.Biserica pentru a-l slavi pe Dumnezeu.

| copilfardeminte40127 explică (pentru Dan10079):

Multumesc mult pentru raspuns!

| Dan10079 a răspuns (pentru copilfardeminte40127):

Cu placere si iti multumesc si eu pentru funda!

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Hai ca esti tare de tot.Si cei naspa se pare ca unia au pus botu si cei mai fun e ca i-ai dat si funda.Frate naspa de tot cita "saracie "este in lumea asta te si minunezi.

| copilfardeminte40127 explică (pentru relian):

Buna seara relian. Stiu ca sunt tare de tot si multumesc ca ai observat si tu. Am dat funda atat raspunsului cat si persoanei. A foat singura persoana care s-a,, obosit" sa imi raspunda la intrebare si am impus regula,, primul venit, primul servit!". Cred ca persoana care a raspuns a vrut sa ajute. Daca erai atent puteai vedea tu primul intrebarea si sa acorzi un raspunzi ( ca sa primesti mult ravnita funda). O seara buna!

| Dan10079 a răspuns (pentru relian):

Ce e gresit in raspunsul meu ia sa vad?