| Mihai45665445676 a întrebat:

Buna seara, caut și alți fel de oameni în afară de creștini după isus că eu nu sunt creștin și caut sa stau la vorbă cu oamenii adevărați care cred în Dumnezeu creatorul și stăpânul universului ne născut ne făcut dintr-o femeie pământeancă,
Unde pot găsi ceva de genul adică o categorie de oameni sau religi care cred desigur doar in Dumnezeu nu în isus Mohamed Biblia cărți religioase de Fecioara Maria Magdalena popi și tot așa.

11 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Si la ce te-ar ajuta asa credinta fara nici o sansa de scapare din PACAT?
Este plina omenirea de asemenea nefericiti, se numesc martorii lui Iehova. Din nefericire pentru tine, Isus ESTE cel care a fost CREATORUL a tot ce exista in Univers. Dumnezeu Tatal este SURSA dar Isus este CREATORUL.
Credinta ta nu duce nicaieri decat la moarte.

| doctorandus a răspuns:

Google deism.

| sabin89 a răspuns:

Şi - să zicem că ai găsi, la ce te-ar ajuta?

| anonimg a răspuns:

De unde știi că există Dumnezeu?
Și dacă există unde găsim scris despre El? Dacă în Biblie, atunci trebuie să vedem ce spune Biblia despre Dumnezeu că este, și ce legătură există între El și Isus Hristos (dacă există vreuna).
Sau poate un om să învețe să scrie sau să citească de unul singur? Trebuie să existe niște educatori, învățători în privința aceasta, la fel ca și pentru orice tip de educație.
Dar niciun educator nu poate implementa în discipolul său adevarata cunoaștere. Ci aceasta se dobândește numai prin cercetarea personală a elevului. Noi oamenii nu suntem programe în care să fie implementate niște funcții de un programator. Noi suntem educați ca să cunoaștem personal viața.
Dacă Dumnezeu ne-a lăsat cele 3 căi prin care Îl putem cunoaște: Biblia, natura și Isus Hristos, atunci cum altfel Îl vom putea cunoaște dacă vom elimina aceste lucruri?
Ți s-a spus de martorii lui Iehova; ei cred că Domnul Hristos este un profet și nimic mai mult.
Tot ca ei mai sunt și evreii: și ei cred în Dumnezeu și cred că Domnul Hristos este un profet.
Și musulmanii sunt la fel: ei cred în Allah, și cred că Domnul Hristos este un profet; dar Mohamed este un profet mai mare.
Și budiștii cred în existența lui Isus Hristos; dar după cum le este și numele, ei au ales să se închine lui Budha.
În principiu, totul până la Isus Hristos! Nimeni nu vrea să-l accepte. Diavolul nu are nimic cu Dumnezeu Tatăl; nu împotriva Lui luptă. Ci diavolul are ce are cu Isus Hristos. Pe El îl urăște cel mai tare. Și aceleași spirit îl moștenim și noi oamenii la naștere, fără nicio excepție. Toți ne-am născut cu aceeași natură păcătoasă, și cu același spirit ca al diavolului. Deci dacă aceasta este natura noastră umană de a lupta împotriva lui Isus Hristos și nu a lui Dumnezeu Tatăl, atunci noi oamenii nu putem să ne opunem. Este cu neputință, este imposibil ca în natura noastră să iubim sau să acceptăm pe cineva pe care urâm. Acesta este un proces de educație pe care Dumnezeu dorește să îl aducă în viața oricărui om. Și acest lucru trebuia să fie început de părinți. Un om trebuie să fie educat de mic să învețe să trăiască în pace cu Dumnezeu, cu Isus Hristos, Fiul Său. Și părinții care nu și-au făcut datoria acestea, vor fi judecați de Dumnezeu.
Tu acum ești mare. Și dacă părinții nu ți-au oferit această educație care este cea mai mare și ce-a mai nobilă dintre toate științele de pe acest pământ, atunci trebuie ca tu să o dobândești. Caută să cunoști pe Dumnezeu. Și o să vezi că în această căutare a ta, singura cale de a-L cunoaște este prin Isus Hristos.
Ortodoxismul în care te-ai născut n-are nici o legătură cu Dumnezeu. Ba încă ortodoxismul luptă împotriva lui Dumnezeu, și stă în calea Lui de a-i mântui pe oameni. Este imposibil ca un om să cunoască pe Dumnezeu prin ortodoxism, oricât de religios ar fi omul acesta.
Te sfătuiesc să citești cartea aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/viata-lui-iisus
Imaginația unui om nu ar putea descrie simplitatea prin care oamenii ar putea cunoaște pe Dumnezeu în mod personal.
Și crede-mă că dacă nu ar exista un educator și în lucrurile spirituale, să știi că nu ți-ar ajunge toată viața să studiezi toate filosofiile lumii acesteia pentru ca la final să poți alege una din ele.
Citește cartea de mai sus, și vei rămâne uimit de simplitatea prin care putem să cunoaștem pe Dumnezeu. Vei găsi acolo răspunsuri la foarte multe întrebări pe care doar sufletul tău le știe și pentru care nu ai găsit o persoană vrednică de a-ți putea răspunde la ele. Vei găsi acolo răspuns la ce-a mai importantă întrebare pe care și-o pun toți oamenii: "Cine ești, Doamne?"

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Cauta-l pe Dumnezeu acolo unde se găsește. Si ori accepți totul, ori nimic. Si daca alegi nimic ramai așa cum ești.

| Panamax a răspuns:

Zeul biblic a fost un pacalici cu probleme psihice, la fel ca majoritatea adeptilor, Steregoi aka DanielNovice este un exemplu concludent.deci trebuie sa mai cauti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnul Isus nu a fost născut, ci încarnat. Prin naștere a căpătat un corp exact ca al oamenilor. Ai putea spune că este modelul empatiei.

| Mihai45665445676 explică (pentru anonim_4396):

Nu-i adevărat isus a fost născut ca noi oamenii din maria și Iosif,
Așa că ești un mincinos ordinar!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihai45665445676):

Tocmai ceea ce ai spus este o minciună pentru că ceea ce știm despre Domnul Isus este în Biblie, iar tu nu ai fost de față la conceperea Sa să știi asta. "Ordinarule" laughing

| Teffan a răspuns:

Martorii lui Iehova!
De-abia așteaptă sa te primească. laughing

Răspuns utilizator avertizat