Doctorul mi-a spus ca nu am nimic. Nu este așa. Ai imaginație bogată.
. Preotul mi-a distrus toate sperantele… Tâmpit.
Ce se intampla cu mine? Visezi.
Este normal? Da.
Vi se intampla si voua? Da.
Ce inseamna toate astea? Dacă vrei să însemne ceva, înseamnă.
Dacă nu, nu înseamnă nimic. Visele trec cu noaptea.
Buna.Sa stii ca visele nu inseamna nimic concret in realitate, ci e doar distractie pentru creier, organ care chiar si cand dormim este tot activ, procesand informatiile acumulate de peste zi, plus multe altele adunate pana in acel punct. Aparent al tau se plictiseste enorm. Observa cand apar aceste vise, noteaza undeva.Noi nu avem de unde sti ce se intampla in viata ta.Si poate te-ar ajuta sa mergi la psiholog, nu la medici sau preoti.
Am multe traume, asta poate explica multe.
Da-o naibii de treaba. Imi fac povestea publica si gata. Stiu ca o sa ma "atace" toti userii de pe aici dar nu mai pot sa mint in continuare si sa incerc sa par fata perfecta.
M-am nascut in Romania, într-o familie cum nu se putea mai fericită.
Nu aș vrea să intru în detalii neimportante care încă mă afectează așa că o să spun totul pe scurt.
Într-o zi l-am găsit pe tata cum se certa și să bătea, ca de obicei, cu mama. Eram obișnuită așa că nu am dat prea mare importanță. Mai târziu în ziua aceea am asistat forțat la moartea mamei, cum a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie și arsă în sufragerie de jegul ăla de tată pe care îl aveam.
Taică-miu a intrat la pușcărie pentru crimă și recent am aflat că și trafic de droguri și persoane.
Am fost luată în grijă de cea mai apropiată rudă: unchi-miu. Era un bețiv și o lepră de om cum nu poți să-ți imaginezi. Iarna, în copilăria mea foarte fericită am fost de multe ori găsită de oameni pe străzi cu hipotermie și degerături grave, doar pentru că nu puteam să intru în casă. De ce? Pentru că handicapatu' mintal de unchi-miu era în stare să mă dea cu capu' de pereți dacă comentam ceva.
Mai țin minte și acum cum își aducea câte 3-4 femei și le fwtea pe unde apuca prin casă și în scara blocului, un alt motiv pentru care nu intram prea mult în interior. Dar nu i-a ajuns să-mi distrugă toată copilăria. La 13 ani m-a prins pe la spate, m-a legat de pat și m-a violat impreuna cu alt obsedat sexual cu probleme psihice serioase. M-au bătut până am făcut hemoragie internă și m-am trezit la spital, unde am stat aprox o săptămână și a fost cea mai bună perioadă din viața mea de până atunci. Între timp o mătușă prin alianță sau ceva (nici acum nu știu) a aflat că exist așa că am plecat la București unde am făcut liceul. Când aveam vreo 15 ani, aceasta a fost diagnosticată cu cancer. Dacă până acum era greu, noi trăind doar din pensia pe caz de boală pe care o primea, a început nebunia și încet-încet am început să cedez psihic. Mai țin minte și acum. cel mai bine plătit job pe care l-aș fi putut avea fără carte de muncă era chelneriță într-un club. La 10 plecam, la 3 dimineața mă întorceam, dormeam 2-3 ore pentru că la 7 începeau cursurile. La 1 ieșeam, veneam acasă și făceam curățenie/mâncare/o spălam și îi dădeam să mănânce s-a.m.d pana la 5 după-amiaza cand ma apucam de invatat pana la 9. De ziua mea, 16 ani implineam, am fost fortata de un negru sa-i fac s3x oral. Dupa ce m-a lasat cu traume serioase, mi-a aruncat parca in scarba din geanta 1.000 euro (care atunci era destul de mult). Am aflat dupa aceea ca il intretineau parintii care erau patroni de ceva (nu mai stiu) prin strainatate.
In ziua aia, cum m-am intors acasa pe la 3 dimineata, plansa toata si tremurand in ultimu' hal am gasit-o pe matusa mea draga intinsa pe covor, cu mana pe inima. Facuse infarct. A fost un soc pentru mine si de atunci nu pot spune ca sunt stabila psihic. Am episoade in care pur si simplu nu pot sa ma scol din pat si stau asa si 2 zile. La spital am vorbit cu ceva avocati si am aflat sa as putea pleca la new york pentru ca am o ruda acolo care este dispusa sa ma primeasca. Am decis sa stau in Romania o perioada pana termin liceul si iau bacul. Dupa terminarea liceului si dupa ce am invatat pentru bac cu o noapte in urma, pe jos in parc, si am luat 8-9 (este acceptabil avand in vedere ca nu am avut timp sa invat), am plecat spre new york cu banii stransi. Doamna care m-a primit lucra la biblioteca publica din new york, unde mi-am petrecut destul de mult timp si am intalnit oameni care m-au convins sa aplic la new york university, unde am facut ulterior dreptul.
lucrez ca avocat acolo, doar ca momentan am luat o mica pauza
am cunoscut un barbat acolo cu care am avut o relatie destul de ok pana am aflat ca detine niste afaceri... hmm... sa zicem doar ilegale. de atunci totul s-a schimbat. A incercat sa ma omoare de multe ori stiind ca am dovezi cu care as putea sa ii dau de gol pe toti, ceea ce mi-a adancit traumele si depresia cronica severa. Am fost prinsa la mijlocul multor schimburi de focuri dintre gang-uri dar asta nu ma ranit sau speriat mai tare decat ce am vazut si aflat acum ceva timp: ca de fapt el este homosexual si are 2 iubiti cu care se intalnea in timp ce eram impreuna.
Imi pare rau ca am scris atat de mult si atat de neclar, dar m-a cam luat valul. Am incercat sa scriu mai pe scurt, dar sunt multe de spus.
Și ce i.ai scris aici lui dullcat e tot un vis? Ca îmi e tare greu sa cred ca tu chiar ai trăit asa ceva...
Crezi ce vrei, eu tot cu traume serioase raman
E bine ca mai poti zâmbi, dacă zici ca ești atât de socata
Nu este mereu cee ce pare.
Un zambet poate ascunde frica, durere, tristete, lacrimi.
In ciuda acestor lucruri, reflecta puterea de a trece peste.
Pfff... CE SOARTA, DAR IN PARTE AI SI TU O CONTRIBITIE.
Se spune ca : VIATA pe care o duci este o consecinta a deciziilor tale.
Ceea ce visezi tu, e dincolo de normalitate. Tu calatoresti in astral se pare ca.
E ceva deosebit si te-as ghida sa povestesti toate acestea la cei de la pagina aceasta:
https://www.facebook.com/scoalatlantida
Si daca cauti prin emisiunile : VoiCuVoicu (Voi cu Voicu scris legat) pe Youtube, vei gasi persoane cu experiente similare sau mai avansate care te-ar putea ajuta sa intelegi mai multe.
Lasa-te ghidata de intuitie si cauta. ( Nu ii alege pe cei care iti cer bani ).
De asemenea, mai poti lua legatura cu persoane de pe Youtube care au meditatii ghidate foarte bune de calatorii in astral, de conectare cu Sinele Divin sau cu A tot Creatorul.
Gasesti multe meditatii pe Youtube complet gratuite.
Nu te mai frustra. Imi amintesc de un citat foarte bun : Fericiti cei ce au incetat sa rezolve misterul, caci aceia il vor trai.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi si recomandari! Chiar apreciez.
In lumea de dincolo sau astrala, pe celelalte dimensiuni, intalnesti tot felul de creatii asa cum ai dat tu, de porumbel, de moarte etc.
Unii vor cauta sa iti faca rau.
Una din misiunile noastre aici in planeta asta in care ne-am incarnat este de a iesii din aceasta matrice falsa care ne pune sa ne repetam, sa nu mai stim esenta noastra reala, sa nu putem fi liberi ci in suferinte, intr-o viata aglomerata cu de toate nimicurile si iluzii, in capcane de dependente si iubiri etc.
Emotiile trebuie sa invatam sa le stapanim si sa invatam sa nu avem frica, altfel, entitatile malefice se vor hranii cu noi datorita fricii pe care o emanam in fata lor.
Legat de preotul care ti-a distrus sperantele...Tu l-ai lasat sa ti le distruga...Cine te-a pus sa mergi la el? Invata ceva din experienta sau invata-l tu ceva pe el. Cred ca esti inca foarte tanara si acum esti in procesul de coacere.
Oricum, cauta sa vorbesti cu persoanele pe care ti le-am recomandat. Informeaza-ma cu noutati daca vreodata doresti!
Nu vreau să fiu nesimțit, dar mi-e greu să cred că toate experiențele negative prin care ai trecut în viață sunt chiar reale. Dacă sunt, te compătimesc profund și îmi cer iertare. Dar, sincer, sună a scenariu de film.
Visele tale sunt rezultatul găndurilor si experiențelor pe care le trăiești. Menirea viselor este descărcarea emoțională inconștientă.
Dacă vrei să afli mai multe pe tema asta iți recomand carte Interpretarea viselor de Sigmund Freud
Multumesc pentru recomandare
Da cand dormeam tot asa eram iesit din corp si ma uitam la mine cum dorm si ma plimbam prin casa
kaynmaincallme întreabă: