| Adrian5575 a întrebat:

Buna seara.
Noaptea trecuta am visat ca aveam casa plina cu spirite rele si sora mea era posedata de unul din ei si clatina din cap inainte si inapoi. Cand m-am apropiat de ea, am vazut ca nu era fața ei, era corpul ei, dar cu fața mea.

Dimineata cand am plecat la munca, am gasit Noul Testament in fața portii. Era asezat cat de cat ok, adica nu era aruncat. Era ud din cauza ca a plouat noaptea trecuta.

Credeti ca are vreo legatura visul cu faptul ca am gasit Noul Testament in fata portii sau este doar coincidenta?

Credeti ca este un semn bun sau rau?

Ce ar trebui sa fac cu cartea, sa ii dau foc sau sa o pastrez?

Eu de obicei nu cred in farmece. Credeti ca ar putea fi ceva de genul?

Va rog sa nu credeti ca fac misto, chiar vorbesc serios. Multumesc.

5 răspunsuri:
| Anonimboy17year a răspuns:

Iti recomand sa scapi de carte si sa mergi la un preot sa.ti faca niste slujbe... cineva incearca sa iti faca rau, si da, e100% real si locic ca are treaba cu noul testament gasit la poarta, cati ani are sora ta?

| SilentRain a răspuns:

Coincidență,nu cred în spirite rele sau alte povești de genul

| CostinAlamariu a răspuns:

Cea mai mare greseala a omului e sa ia visele in serios. Stai ma linistit ca toate visele astea sunt nonsens.
Daca ai gasit Noul Testament inseamna ca Dumnezeu vrea sa citesti din el in fiecare zi asa cum ar trebui sa faca orice crestin

| LoveSleep a răspuns:

Ignora visul și ignora cartea.

| Elenaloveone a răspuns:

Trebuie sa deosebești visele care sunt doar niște paie de visele care chair înseamnă ceva. Eu nu am ce răspuns sa îți dau. Tu trebuie sa te rogi pentru a înțelege semnificația visului. Poți sa trimit mesaj pastorului Vasile Filat. El răspunde la întrebări în videoclipurile lui. Are si un canal de yt :Moldova creștină TV.