Imi pare rau ca iti zic, dar... stii sa citesti? Sau tu doar citesti primele 2 randuri si dupa aceea o lasi balta? Am mai zis, nu oblig pe nimeni sa fie credincios. Lenea asta, nici sa cititi nu mai vreti.
Nici nu e nevoie să citesc.
Am înţeles că tu ai ceva cu cei ce sunt atei şi stau pe TPU.
Dovezile? Care dovezi? Arata-mi una care sa sustina faptul ca Isus mergea pe apa, ii vindeca pe orbi sau invia mortii. Nu sunt ateista (asa se spune, nu?-.), dar nici credincioasa 100%.
Cum naiba sa pari mai cool daca esti ateu? Nu ai cum sa ma obligi sa fiu crestin, precum nu ai cum sa-mi spui care e cea mai buna religie si sa imi aduci dovezi ca singura corecta e crestinismul deoarece si budhisti iti pot demonstra ca Budha a trait, si musulmanii ca Mohamed a trait + minunile aferente, deci baietas informeaza-te putin inainte sa pui intrebari puerile
Dragul meu crestin! Daca din start te-ar numi cineva prost iar tu nu ai cunoaste dragostea lui Dumnezeu si nu ai avea capacitatea si exercitiu iertarii si intelgerii semenilor, te-ai repezi oare si l-ai imbratisa cu multumiri? Sau ai reactiona normal ca un om insultat? ei vezi? cine stie cati crestini mai mult sau mai putin adevarati i-au jignit pe acesti oameni? Ori au trecut prin experiente dureroase, si au cazut? oare nu santem noi cei chemati sa le ungem ranile trecutului, sa-i intelegem si sa-i ajutam?
Sa stii ca este dovedit CA CRedinciosii sunt cu cateva puncte de IQ sub atei. Deci daca eu sunt prost, tu esti mai prost ca mine.