Mai important este salvarea sufletului decat a trupului, asta reprezinta spusele lui!
Iar pentru cei ironici >>"Cu urechile veti auzi, dar nu veti intelege, si cu ochii va veti uita, dar nu veti vedea".
Este mai important sa te rogi la Dumnezeu decat sa respiri'--- Ai incercat?
Zi-mi cum te-ai descurcat.
''Este mai important sa te rogi la Dumnezeu decat sa respiri''
Mi se pare o credinta dusa la extrem.
Am incercat... dar am esuat
Ma rog, nu cred ca trebuie neaparat inteles mot-a-mot...dar cert e ca a grait niste cuvinte intelepte si cat se poate de plauzibile.
''Este mai important sa te rogi la Dumnezeu decat sa respiri''
CE CLISEE, FRATE! LASA-NE CU ASTEA CA SUNTEM SATUI!
Mda..Pai ai dreptate..Trebuie experimentat acest lucru! Dar ca sa raspund la intrebare!: Sa respiri este mai important deoarece nu poti sa te rogi fara sa respiri, nu poti sa traiesti fara sa respiri deci.
Exact! nu trebuie sa o iei mot-a-mot. este foarte important sa vorbesti cu Dumnezeu, cu creatorul nostru in fiecare ora a fiecarei zi! Ii multumesc mereu pentru toate cate mi-a dat, si pentru faptul ca mi-a dat oportunitatea sa ma nasc intr-o familie in care sa invat de mica despre El si despre tot ce a facut pentru noi, si ceea ce vrea sa facem pe acest pamant.
Un alt monah/pustnic/calugar/nu stiu cine spunea: " Mainile care ajuta sunt mai importante decat gurile care se roaga."
Indiferent cat de importanta este rugaciunea pentru voi, respira totusi!
Respira, traieste, ajuta!
Adevarul e ca noi fara Dumnezeu nu putem respira, deci fara El suntem nimic.Cu cat lucram mai mult la relatia noastra cu Creatorul cu atat suntem mai impliniti si fericiti.Matei5:3
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: