anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

S-a vindecat careva de pe urma unui Sf. Maslu facut correct ( randuiala complete, cu Parinte Sfinte de ori + 7 ungeri )?
Daca da, cu cate zile de post + abstinenta ati participat la Sf. Maslu.

Multumesc!

8 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Omule, aici sunt vreo 10 copii. Si vreo 7-8 savanti de condominiu. Care vrei sa se vindece dupa maslu, cand ei abia stiu unde e biserica? Altu-i nivelul...

| danay72 a răspuns:

Azi Dumnezeu nu mai face vindecari. Matei7:21-23

| Fatamuntilor a răspuns:

Trebuie sa stii ca orice biserica sau manastire face in anumite zile ( de obicei in zilele de post ( miecuri sau vineri ) taina Sfantului Maslu.Nu e nevoie de o pregatire speciala (eventual sa postesti in ziua respectiva )
Daca vrei sa chemi preotii pentru Maslu acasa ( de obicei pentru cineva foarte bolnav ), nu cred ca nevoie de o pregatire specialaDe bolvav zic. Preotul iti va zice de ce ai nevoie.
Personal cred mai degraba e vorba de o usurare sufletesca!

| milan9 a răspuns:

Fiecare dintre noi a simţit puterea rugăciunii atunci când s-a rugat cu credinţă.
Referitor la "posibilitatea realizării minunii", Hristos i-a trimis pe Apostoli în lume să predice SI SA FACA MINUNI:
Luca 9, 2 - Şi i-a trimis să propovăduiască împărăţia lui Dumnezeu şi să vindece pe cei bolnavi.

Posibilitatea de a a face minuni NU S-A ÎNCHEIAT odată cu apostolii, si tot la fel nici "propovăduirea împărăţiei lui Dumnezeu" nu s-a incheiat odata cu ei! Nici una din cele două nu s-a încheiat. Prin apostoli ele de abia au început. happy

Nu se mai fac minuni? Cine a spus? De ce, pentru că vor unii să nu se mai facă? În gruparea lor nici că se vor face vreodată sad

| sublime89 a răspuns:

De prostie e clar ca nu s-au vindecat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am participat dar am auzit de persoane care au fost si intr-adevar s-au vindecat de diferite probleme/boli pe care le aveau inainte. Mai bine intreaba un preot ce trebuie sa faci pentru a participa.

O zi placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu intreba aici blegule.ca nu o sa afli decat prostia si insuficienta varstei si a stiintei.mergi la traista saracului pentru a afla bogatia.

| Mudokins_Abe_1978 a răspuns:

Asta tine de autosugestie! Vrem sa credem sa putem trece peste necazuri sufletesti si trupesti!
Altfel am inebunii si sar crea haos total fara religie, de aceea trebuie sa credem!
Si apropo...nu iti trebuie nici un maslu, etc. sa te vindeci.
trebuie doar sa mergi la doctor. succes
funda?