| Oana0253 a întrebat:

Bună seara și La mulți ani! Am și eu o nelămurire în legătură cu calugaria! Îmi doresc foarte mult sa fiu la o mănăstire de Maicii din Târgu Neamț, și mi s-a spus ca nu sunt pregătită, ca nu sunt stabila și mi s-a mai spus ca nu sunt de mănăstire.Doresc sa aflu un răspuns.Din ce cauza am primit eu aceste raspunsuri? Ma macină acest gând de mulți ani și acum sa nu ma primească, ma pune pe gânduri și îmi fac griji ca ar fi din cauza bolii mele.Multumesc.

10 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Despre ce boală este vorba mai exact?

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Dumnezeu nu cere asa ceva nici unde in biblie, calugaria... Invata Cuvântul lui Dumnezeu si nu vei avea nimic de pierdut

| Oana0253 explică (pentru TeiubesteDumnezeu):

Și de ce îmi spune ca nu sunt de mănăstire?

| TeiubesteDumnezeu a răspuns (pentru Oana0253):

Pentru că Dumnezeu vrea sa ii slujești Lui

| Oana0253 explică (pentru TeiubesteDumnezeu):

Pai tot lui ii slujesc, nu? Adică, la ce va referiți?

| TeiubesteDumnezeu a răspuns (pentru Oana0253):

Ioan 4:23-24 VDC
[23] Dar vine ceasul, și acum a și venit, când închinătorii adevărați se vor închina Tatălui în duh și în adevăr, fiindcă astfel de închinători dorește și Tatăl. [24] Dumnezeu este Duh; și cine se închină Lui trebuie să I se închine în duh și în adevăr."

Romani 12:1-2 VDC
[1] Vă îndemn dar, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceți trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu; aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească. [2] Să nu vă potriviți chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceți prin înnoirea minții voastre, ca să puteți deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvârșită.

Pune-ți intrebarile astea ție si rapunde la ele... Cine este Dumnezeu?
Il cunosc pe Dumnezeu cu adevărat?
Cum il pot slujii cu adevărat pe Dumnezeu?
Oare doreste Dumnezeu sa ma fac călugăriță?
Oare care ar fi planul si voia lui Dumnezeu pentru mine?
Cunosc eu Cuvântul lui Dumnezeu?
Gândește-te bine la întrebările astea si la care nu îți poti raspunde adule inaintea Domnului Isus Hristos si cere raspuns, cere calauzirea Lui, cere-i intelepciune ca in biblie spune:
Iacov 1:5-6 VDC

[5] Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. [6] Dar s-o ceară cu credință, fără să se îndoiască deloc, pentru că cine se îndoiește seamănă cu valul mării, tulburat și împins de vânt încoace și încolo.

Dacă nu cunoaștem Cuvântul putem fii amagiti si inselati usor de orice învățătură ca zice Biblia:

Matei 22:29 VDC
[29] Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciți! Pentru că nu cunoașteți nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.

| Oana0253 explică:

Ce trebuie sa fac ca să mă accepte maicile?

| Vandalu a răspuns (pentru Oana0253):

Cum e asta boala a "copilariei" mai exact? cum se manifesta? Si ce varsta ai? sunt curios si eu

| Oana0253 explică (pentru Vandalu):

Boala copilăriei se mai numește epilepsie și am 27 de ani și nu se manifesta foarte rău.Sunt alții fac crize, eu nu fac crize.

Întrebări recente