| SuntMidu a întrebat:

Buna seara! Sunt în spital de 2 luni și mă închin in fiecare dimineața zi seara. Problema mea este ca nu ma simt confortabil, de când sunt aici ma rog afara pentru ca mi-e incomod sa ma rog in camera din cauza colegului. Si când ma rog afara uneori ma rog foarte liniștit, dar in ultimele zile stau cu stres ca trece cineva si se uita la mine. Vreau o idee cum aș putea să ma rog liniștit

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rand, nu ar trebui sa îți fie rușine sa te rogi, dar dacă totuși îți e, găsește un loc unde sa te simți în siguranță, sa fii singur și sa știi ca nu te vad ceilalți și roaga te cu încredere, nu te mai gândi la pământ, ci la cer, și vei și uita ca te rogi afară

| Darius50boss a răspuns:

Roagăte unde de simți comod, nu te uita la cei din jur

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu exista capela in spital?
cand te rogi, faci abstractie de tot ce este in jur, esti tu si Dumnezeu!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna ca nici macat nu crezi la ce te rogi... ce sens mai are rugaciune asta asa superficiala?

| pacatosulBogdan a răspuns:

Nu trebuie sa stai confortabil intr-un fotoliu ca sa te rogi! Te poti ruga oricand si oriunde in gand, chiar daca este forfota in jurul tau.
Colegul nu ar trebui sa te incomodeze, fiindca unde sunt doi sau trei, rugaciunea este mai puternica.

| anonimg a răspuns:

Suntem conduși în situații în care nu mai avem parte de intimitate în rugăciune.
În astfel de situații ne putem ruga oriunde, oricând și în gând. Chiar și când ne plimbăm.
Martirii pe vremuri, când erau legați în lanțuri sau în alte situații asemănătoare, ar trebui să ne încurajeze că astfel de rugăciuni sunt primite de Dumnezeu poate chiar mai cu drag decât dacă le-am face într-un cadru comod.