anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara,TPU! Am o mica mare prolema happy. Urasc orele de religie, avand in vedere ca sunt agnosta ce bate spre ateism.Am inteles ca pot face o cerere pentru a nu mai lua parte la orele de religie, alegandu-mi altceva optional.In ce consta aceasta cerere? Ce presupune?
Multumesc anticipat!
P.s: Funda!happy

Răspuns Câştigător
| Kosuchin a răspuns:

Salut.
Pentru mai multe informatii vezi aici :
http://profudereligie.blogspot.ro/......scoli.html

Mult noroc. Sper sa nu dai peste nesimtirea de care am dat eu cand am depus cererea.

| someone011 a răspuns (pentru Kosuchin):

Mersi mult! >:d

24 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Ai sa-mi raspunzi si mie la intrebari?

| Urzi23 a răspuns (pentru Inferno):

Inferno a răspuns (pentru Urzi23):
Ai sa-mi raspunzi si mie la intrebari?

Urzi23
?
Ce ai ma, vad ca tu ai probleme cu lolozila, acum ai sarit si la beregata mea.

| Inferno a răspuns (pentru Urzi23):

Scuze,am vrut sa comentez la raspunsul lui loIosaurus nu la raspunsul tau.

| OOOLEOOO a răspuns:

Simplu faci o cerere, vorbeste cu diriginta/dirigintele tau pentru mai multe detalii.

NOname
| NOname a răspuns:

În partea de jos a articolului găsești formularele necesare: http://voxpublica.realitatea.net/......67998.html

Iar apropo de acest de subiect: http://www.tpu.ro/......ul-nu-are/

Succes.

| Zenicide a răspuns:

Hai recunoaste ca te-ai udat dupa ce ai apasat "Trimite". Un pic asa.

| someone011 a răspuns:

Got it! Asa am sa facwinking

| someone011 a răspuns:

Tu chiar n-ai inteles ironia din comentariul meu? raised eyebrows

| RAY a răspuns:

Daca ai 16 ani faci o cere ca nu vrei sa faci religie ca esti atee

| M25M a răspuns:

Puteam sa pun pariu ca nimeni nu iti va spune ce contine aceasta cerere, ce presupune ea, in fine, protoculul, dar in schimb se va sari cu "gura" pe aici big grin.
Intreab-o pe diriginta ta, sau intereseaza-te la secretariatul scolii/liceului.

| someone011 a răspuns (pentru M25M):

Mersi,raspunsul tau e cel mai pertinent dintre toate de pana acum.winking
Sa ai o seara placuta!

| M25M a răspuns (pentru someone011):

Nu ai pentru ce!
Multumesc, o seara placuta si tie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa nu te duci deloc la scoala ca doar celelalte obiecte nu ti-or fi placand mai mult.nici nu trebuie sa faci cerere.

| someone011 a răspuns (pentru anonim_4396):

Haha.esti foarte amuzant.

| CryChristiAN a răspuns (pentru someone011):

Si presupun ca esti un elev care invata pentru 5 nu?

| someone011 a răspuns (pentru CryChristiAN):

Nu,dragul meu anonim20122.pur si simplu, mi se pare mai de folos sa fac o ora de engleza in plus, in loc sa ies proasta din scoala, asa cum vrea sistemul.In legatura cu notele mele, nu sunt o tocilara, dar pot afirma ca am note bune. Urasc incultura si oamenii care isi dau cu presupusul fara sa aiba macar habar despre ce vorbesc.

| CryChristiAN a răspuns:

Ora de religie ne invata cum sa-L iubim atat pe Dumnezeu, cat si pe aproapele nostru.Ora de religie este printre putinele materii ( alaturi de dirigentie) care-ti formeaza un caracter ''complet'' ca sa-i spunem asa din punct de vedere psihologic.De ce urasti ora de religie? De ce vrei sa-L ignori pe Dumnezeu? Pentru ca ti-a ales o familie si o viata buna? Dar daca erai unul dintre miile de copii orfani? Multi copiii orfani stau pe langa biserici in zilele de post ca sa vina sa se roage Maicii Domnului si Dumnezeului. Daca ei vor sa fie aproape de El, cu atat mai mult de ce nu vrei sa fi si tu aproape de El.Ora de religie te invata cum sa ai incredere in Dumnezeu, iar profesorul meu de fizica si religie mi-au spus ca s-a demonstrat stiintific ca atunci cand omul se roaga catre Dumnezeu, apare o energie. Treaba ta faci cum vrei, dar te rog sa-ti alegi calea cu foarte mare grija.
Vezi cererea ti-o faci singura.
Bafta si iti cer sa te gandesti mai bine daca vrei sa alegi ateismul.
Sa stii ca eu la varsta de 11 pana la 14 ani ( acum am 15 ani) uram FOARTE TARE ora de religie, dar dupa un timp am realizat cat de bun este Domnul Dumnezeu Cel adevarat si a inceput ca dintr-odata sa imi placa foarte mult ora de religie. Putin imi pasa daca iau si o nota mica la aceasta materie, important e ca ma simt oarecum aproape de Dumnezeu si profesorul nostru parca ne intareste credinta( ca orice alt profesor de religie).
O alegere corecta sa faci.

| CryChristiAN a răspuns (pentru CryChristiAN):

Pardon.''De ce urasti ora de religie'' era corect

| loIosaurus a răspuns:

La cum scrii de corect (agnosta), esti deja atee.

| Inferno a răspuns (pentru loIosaurus):

Ai sa-mi raspunzi la intrebari?

| someone011 a răspuns (pentru loIosaurus):

Stai jos!

| M25M a răspuns (pentru Inferno):

Nu iti va raspunde.