| DarQueen a întrebat:

Bună seara, TPU!
Aş avea o întrebare pentru cunoscători: este vorba despre o icoană, în care este reprezentat Iisus Hristos, şi un bătrân(Tatăl sau Moise, nu ştiu exact) şi Iisus sprijină o cruce mare, iar la capul bătrânului este un fel de piramidă.
Ştie cineva cum se numeşte? Eu ştiam, dar am uitat. big grin
Mulţumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| BlackHorizon a răspuns:

Acea Icoana reprezinta SFANTA TREIME.Acolo este Iisus Hristos, Dumnezeu si Sfantul Duh, dar adevarata icoana crestina ortodoxa care reprezinta sfanta treime este aceea unde apar trei ingeri care arata la fel.Este adevarat ca Moise a fost cel mai mare profet si prooroc al vechiului testament dar el nu are nici o legatura cu Icoana.

| DarQueen explică (pentru BlackHorizon):

Exact.dar profesorul îmi dăduse o denumire mai ciudată, dar ajung la acelaşi rezultat.
Mii de mulţumiri happy Fi binecuvântat!

9 răspunsuri:
| KlaraWeiss a răspuns:

Da, asa cum ti-a zis si BlackHorizon, e Icoana ce reprezinta Sfanta Treime. Acel "batran" e, de fapt, Dumnezeu Tatal. Nu e piramida, e triunghi (zic eu, triunghi-Treime). Ar trebui sa fie undeva, intre Domnul Iisus Hristos si Dumnezeu Tatal si un porumbel inconjurat de lumina (reprezentarea Sfantului Duh). Ceea ce e adevarat e ca pe Dumnezeu Tatal nu L-a vazut nimeni la fata si ca cea mai "corecta" Icoana a Sfintei Treimi ar fi cea cu 3 Ingeri.

| Birjaru a răspuns:

Portret al familiei mafiote religioase-crestine, capii gruparii de crima organizata ce se ocupa cu exploatarea prostiei umane. Mosu' cu capu sub piramida -capo di tutti capi
Gizaz- consigliere tongue

| iEmonel a răspuns:

Porcarie se numeste.

| DarQueen explică (pentru iEmonel):

Nu cred...totuşi, de ce ai răspuns dacă nu ştii şi nu te interesează?

| MeGusta a răspuns:

Icoană random cu gizăs?

| DarQueen explică (pentru MeGusta):

Eşti penibil, nu ştiu de ce răspunzi la întrebările din această categorie...

| MeGusta a răspuns (pentru DarQueen):

În cel mai rău caz sunt penibilă. ştii,femininul, acorduri, chestii

| DarQueen explică (pentru MeGusta):

Nu-i vina mea că ai un username "neinspirat", ca să zic aşa happy, care nu îmi permite să îmi dau seama cât de feminină eşti.