| Temnikova a întrebat:

Bună seara tuturor. Am vazut foarte multe canale de YouTube cu tarot și chiar m-am uitat și eu din curiozitate și nu mi s-a parut nimic demonic. Dar totuși ma gîndesc cum pot cărțile astea să citească atît de bine viața unui om. Poate imi explica cineva sînt ele un păcat sau nu si de ce? ca să stiu să mă mai uit la ele pe YouTube sau nu. Va rog sa ma iertați de așa întrebare acum la sfârșit de post si va doresc tuturor sărbători fericite pline de liniște sufletească.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu cum funcționează tarotul, ca să îți răspund, dar știu că vrăjitoria este păcat...și că vrăjitorii nu vor intra în Împărăția Cerurilor. sad
Nu te simți atrasă de așa ceva, oricât de mare ar fi curiozitatea chiar pentru viața ta...nu merită. Oricum nimic nu se întâmplă fără voia Lui Dumnezeu, iar El a pregătit tot ce este mai bun pentru copiii Lui.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu sunt nici pacate nu sunt nici reale.
povesti, cam atat.

| halogen001 a răspuns:

Sunt minciuni pentru facut bani de pe urma credulilor naivi si nestiutori.

| halogen001 a răspuns:

E pacat de cei care se lasa inselati cu povesti false si isi pierd timpul si banii pentru nimic.

| CostinAlamariu a răspuns:

Salut. Da e un pacat deoarece este o activitate spirituala omeneasca, iar aceste activitati omenesti au intotdeauna radacina in inselari demonice. Mai ales ca ele vin din egoism si mandrie. Dumnezeul nostru e un Dumnezeu al iubirii si al smereniei si nu al egoismului si spiritualismului ieftin.
Te sfatuiesc sa te rogi si sa-ti iubesti aproapele si o sa vezi ca nu vei simti nevoia de tarot sau alte asemenea. happy

| Panamax a răspuns:

Doar biserica are dreptul sa va minta si sa va umple capul cu tampenii.

| rapandula a răspuns:

Sunt printre cele mai credibile excrocherii vazute pana acum.