Da.Viata vesnica o aveam cu toti dinainte, dar din cauza lui Adam si a Evei noi eram sortiti la o viata vesnica de chin si nu ne puteam mantui.Era necesar ca un singur om perfect sa se nasca si sa traiasca o viata curata ca sa ne salveze pe toti.Cum nu a aparut omul perfect, insusi Dumnezeu s-a facut om ca sa se inrudeasca cu neamul nostru omenesc si sa ne salveze.
Citeşte 1 Ioan 5:11-13: "Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine are pe Fiul, are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viaţa. V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi, care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu, aveţi viaţa veşnică". Cine este acela care Îl are pe Fiul? Toţi aceia care au crezut în El şi L-au acceptat în inima lor (Ioan 1:12). Dacă Îl ai pe Iisus, ai viaţa. Viaţa veşnică. Nu viaţa temporară, ci viaţa veşnică.
Ioan este un nume dat din oficiu.
Nu se stie cine a scris acea Evanghelie.
A fost scrisa la 70 de ani dupa evenimente, de o cineva care nu a fost martor la evenimente, il alta limba decat cea vorbita de Iisus, in alta tara la mii de km distanta, alta cultura etc.
Este ca si cum un arab care traieste izolat in muntii Karakorum s-ar apuca sa scrie acum despre batalia de la Marasesti.
Asa ca lasati-o mai moale cu citatele din Biblie.
Multumesc. Probabil ca asa este, dar si in iad este viata vesnica, dar una de deznadejde si cunoscutele descrieri ale iadului. Cred ca acolo oamenii regreta ca pentru putin efort ar fi avut si ei parte de,, viata vesnica,, si mai ales stiu ca cei alesi sunt atat de fericiti incat nu vor mai cadea. Este un chin ingrozitor in iad care nu l-a experimentat nimini pe Pamant.
Si eu ma intreb de ce a venit, daca pacatul stramosesc nu exista.
Oricum era de religie iudaica, si nu a zis un singur cuvant de rau impotriva religiei sale.
Nu te lua dupa ce a postat Sofiya Plavlovena
1 Poveste cu Adam si Eva NU au nicio legatura cu crestinismul pentru ca ei apartin altei religii?
2 vechii proroci NU au profetit mantuirea ta ca si crestin si nici un mantzuitor al crestinilor. Ei profeteau despre mantuirea poprului lui Israel adica de cei care au incheiat Legamantul cu Dumnezeu si nu de voi crestinii care va bateti joc de Legea lui Dumnezeu!
3Cine e acel om perfect? Vrei sa spui ca dulgherul Isus care golanea in loc sa munceasca si traia din excrocherii, adica din exorcizari pe care singur recunoaste ca nu se pot face decat provizoriu?
$ Cum s-a facut Dumnezeu om? s-a dat de trei ori peste cap asa ca in povestea cu Motanul Incaltat? De ce sa salveze Dumnezeul religiei mozaice pe crestinii care isi bat joc de El si de Legea Sa?
Lasa ma baiete religia ca nu-ti foloseste la nimic in viata. Invata sa-ti croiesti un viitor, ca altfel dai de Dracu oricat de mult te inchini la Dumnezeul care nu te ajuta decat exact atat cat te ajuta capul tau sa te ajuti singur!
Profetii dinaintea lui Isus vorbeau si ei de acelasi lucru, venirea lui Mesia, eliberatorul OMENIRII, nu doar al Israelului, Adam si Eva au perfecta legatura cu jertfa lui Isus, ce dovezi ai ca Isus, ca tamplar pana la varsta de 30 de ani insela oamenii ca sa isi castige existenta, prin minciuna si furt?
la 4 sunt de acorc tu tine, Isus si Dumnezeu sunt persoane distinse, nu sunt aceeasi persoana divina, si sa nu crezi ca darul vietii revine fiecaruia, chiar si celor care isi bat joc de Dumnezeu, doar cei ce merita.
Religiile aproape toate sunt o metoda de manipulare, fie politica, fie pentru bani. Insa Biblia... legile statului dupa ce norme si principii sunt luate? Sa nu ucizi, sa nu furi, sa nu depui marturie mincinoasa, violul e pedepsit, constitutia Americii pe Biblie isi are baza, si spune-mi cat de des a fost modificata de cand a fost stabilita? Daca respecti normele Bibliei, adica ale lui Dumnezeu fi sigur ca vei duce o viata buna, asta e influenta Bibliei, diferenta intre un betiv, un lacom de bani, un criminal si cealalta parte, un om cumpatat la alcool, cu o viata modesta, cu o constiinta curata?
"Ce s-ar fi ales de creştinism dacă Iisus ar fi primit o condamnare între opt şi cincisprezece ani şi ar fi fost eliberat pentru bună purtare?" - James Donovan
În Biblie...Matei 24:21 se spune:caci atunci va fi un necaz mare cum nu amai
fost de le sfarsitul lumi pana acum si nici nu va mai fi ...Biblia e foarte interes.trebuie doar sa o intelegi
Din pacate nici eu nu am inteles-o asa binem...am auzit ca Martori lui Iehova îti pot expica...am uitat sa scriu mai
sus ca Biblia prezice lucruri cu atatia ani in urma...