Subliniez acest raspuns care ma lasa captivat.
''Ce contează ce credem noi? Tu deja ai hotărât pentru tine.''
Dacă în orice coincidenţă o să cauţi "semne divine", le vei găsi. Unii le-au găsit şi în fundul unui câine. O fi şi el "ales"...
Totul ţine de psihicul tău, de dorinţele tale.
Ce contează ce credem noi? Tu deja ai hotărât pentru tine.
Pai am si har. Chiar s-a intamplat minune ieri.
Eu unul ma simt dator sa-ti spun ca alunitele, bubele, cosurile si orice alte mici/mari excrescente ale pielii, nu au absolut nici o legatura cu divinitatea si NU, nu te fac mai speciala- cu totii avem alunite si probabil, in viziunea ta [acum ca stii acest lucru] crezi ca, noi toti suntem "alesi"..pfff
1. acel triunghi "ochiul adevarului" e fals... numirea adevarata e "ochiul dracului"
2. triunghiu semnifica focul in alchimie
3. ceea ce ai tu se numeste se poate numi Roerich sign...
4.In anglo-saxone era folosit in meteorologie impreuna cu alte puncte semnificand ploia.
5. pe hartile din SUA este folosit pentru a desemna ruinele. in alte contexte semnul a fost utilizat pentru a reprezenta argintul.
6. in alchimie puncte aranjate intr-o forma triunghiulara a fost un semn comun cu nisipul sau pietris.
Si cel mai intresant daca ai vazut la puscariasi sau la boschetari au tatuat intre degetul aratator si cel mare 3 puncte in triunghi. El se numeste hobo dots si semnifica protectie. Cele trei puncte hobo se spune ca sant simboluri de credinta, speranta si iubire.
http://www.tonsoftattoos.com/wp-content/images/dec05/3dots.jpg
http://pazniculviselor.blogspot.ro
Pai eu ma simt in siguranta, doar in prezenta lui Dumnezeu. Dar totusi inca ma pun pe ganduri...
Salut. În afară de semnificaţia pe care am putea-o da noi, nu există nicio altă dovadă că asemenea lucruri ar conţine vreun mesaj pentru noi.
În ce priveşte faptul de a fi aleasă de Dumnezeu, dacă-ţi vei face timp să studiezi Biblia vei vedea că ceea ce aşteaptă Dumnezeu pentru a ne considera prieteni sunt calităţi plăcute ce trebuie să le cultivăm. Unele dintre ele sunt descrise în Galateni 5:22, 23: iubirea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunăvoinţa, bunătatea, credinţa, blândeţea, stăpânirea de sine.
De unde ti-a mai venit si asta? Mai bine ma strangeai de gat decat sa imi dai un raspuns ca asta. E cu varful in sus! Nu jos! Josul vine de la satan.
Nu conteaza varful.
Conteaza ca o sa arzi in iad pentru eternitate.
Nu n-am sa ard. Tu ai sa arzi, pentru ca spui aceste cuvinte unui semen de-al tau.
Bine.Dar tu tot o sa arzi in iad.
Dar de unde stii ma? De ce spui asa?
De undeva.
Spun asa pentru ca nu am ce face.
Nu cred ca sunt tembela. Tu ai probleme si pentru acest fapt al tau vei primi report.
Multumesc foarte mult.
Si P.S: Tu nu meriti nici un gram de atentie de la cerstini, scuze ca iti spun asta, dar adevarul mereu doare .
Adevarul este urat de multi sa stii, noroc ca adevarului nu-i pasa.
DA ' EU CE SA MAI ZIC/? Si eu am un semn din nastere ciudat si mi se intampla chestii ciudate, dar e mostenit si mama, bunicul si restul neamului meu care il are nu au nimic care sa-i diferentieze de ceilalti oameni.Si totusi al meu e muuuuult mai ciudat decat al tau.
Mi.au aparut si mie undeva dupa 2011, 3 alunite in forma de triunghi orientat cu varful in sus in forma echilaterala, dar in acelasi timp eram un ateu si o persoana care nu credea in nimic, acum lucrurile s.au schimbat atat de mult incat nici nu credeam vreodata ca viata se poate schimba asa brusc. Ceea ce stiu despre mine este ca aceea este o cheie pentru ceva, pentru ce nu stiu, sunt mai multi ca mine dar probabil destinul ne va face sa ne intalnim
Ochiul lui Dumnezeu? Unde ai citit despre asta? eu stiam ca exista doar ochiul din piramida,care nu are nici o treaba cu Dumnezeu,ci cu Illuminati,sorry,nu cred ca te pot ajuta.ori e o simpla coincidenta ori e cum spui tu,un semn divin,dar uite,poate ma ajuti tu pe mine cu ochiul lui Dumnezeu, nu am auzit de asa ceva, eu am auzit doar de ochiul Illuminatilor. adica na, sau ochiul lui Horus. si poti trimite o poza sa vad si eu semnul, please?
Ochiul lui Dumnezeu? Unde ai citit despre asta? eu stiam ca exista doar ochiul din piramida,care nu are nici o treaba cu Dumnezeu,ci cu Illuminati,sorry,nu cred ca te pot ajuta.ori e o simpla coincidenta ori e cum spui tu,un semn divin,dar uite,poate ma ajuti tu pe mine cu ochiul lui Dumnezeu, nu am auzit de asa ceva, eu am auzit doar de ochiul Illuminatilor. adica na, sau ochiul lui Horus. si poti trimite o poza sa vad si eu alunitele, please?
AnonimEu2314 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: