Dumnezeu ne-a creat unde crezi ca ne vom duce cind vom muri la D
umnezeu unde alt undeva
,,evolutionismului e o mare tampenie''
Chiar asa?
Si tu ai evoluat de la mersul in patru labe (cand erai bebelus) la mersul in doua picioare, de la scoaterea unor sunete la vorbirea a mai multe limbi etc.
Deci, practic si tu ai evoluat, si tu esti o tampenie?
Cel care a pus zahar in merge, pere, capsuni a facut si omul. N-are rost sa-ti mai explic ce si cum.
Evident ca exista Dumnezeu, iar El ne-a creat pe noi oamenii dupa chipul si asemanarea Sa.
Dumnezeu exista.El este creeatorul nostru al tuturor lucrurilor care ne inconjoara. El este tatal nostru ceresc. Ne iubeste mai mult decat orice. Daca ai sa citestti biblia vei vedea. Trebuie sa crezi incearca sa te rogi si te vei apropia de El. Vei vedea ca exista vei simti ca te iubeste, vei simti ca e cu tine in fiecare secunda si ca nu le lasa singura niciodata. El are grija de orice om imparte. si judeca pe masura. Crede, cere si ti se va da. Atentie! Cand te rogi sa te rogi cu inima si sa nu fii cu capul la alceva cum ar fi " ce o sa fac maine? " gandeste-te la ceea ce spui la ceea ce vrei sa.i spui si vei vedea ca iti va raspunde. Mie imi vorbeste, indirect sau direct. Indirect prin alte persoane iar direct atunci cand sunt pe cale sa fac o tampenie imi spune si Il aud spunand de ex.: du.te de acolo sau nu e bine ce faci.
Ba? si tu umbli cu prostii? ai bagat intrebarea asta,? ori esti vreun ateu cu numele schimbat ori vrei sa se stie ca esti si tu ateu, ori a copiat-o de la altul si hop si tu cu o noutate, sa ne dai pe spate.sincer pe mine m-ai dat pe spate cu intrebarea ta, dar mai trebuie sa-mi faci ceva.
Daca exista nu mai aveam discutia asta. Cum vrei sa iti demonstram noi ca ceva ce nu se afla pe planeta noastra nu exista? Daca eu spun ca l-am vazut pe dumnezeu rupt de beat intr-un sunt poti demonstra ca nu am dreptate sau ca am?